Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
28latkaa wrote:Tez trzymam kciuki za marcowa mamusie i maleństwo. Dziewczyny badanie szyjki macicy przez usg jest wykonywane na usg połówkowym?Nie prEz brzuch ale dopochwowo ?
28latkaa lubi tę wiadomość
[/url]
---
One of the happiest moments in life is when you find courage to let go of what you can't change.
Okruszek (*) 12 tc.
-
nick nieaktualnyKochane, najmocniej Was przepraszam, że lista wygląda jak wygląda ale obiecuje, że to chwilowo! Wczoraj mieliśmy gości (spontanicznie) a potem sami pojechaliśmy, a dziś od rana paskudnie się czuję. Głowa mnie ni to boli, ni to mi się kręci. Na dodatek mąż ma wolne aż do piątku i zamiast się cieszyć to przeżywam to ile się nie widzieliśmy. Nawet wypłata mi humoru nie poprawiła.
-
Hej hej
Dawno sie tu nie udzielałam, ale co raz do Was zaglądam poczytać
Miałam ostatnio połówkowe i wszystko wyszło ok i muszę się pochwalić, że lekarz nic nie zobaczył miedzy nogami wiec prawdopodobni będzie DZIEWCZYNKAWeronika
Więc Rotenkopf jeśli mogę prosić żebyś mi wpisała dziewczynkę i termin zmieniła z 21 na 18 kwietnia jednakAndrea20, jamniczakuchnia, wiecznie, Karatka81, Endzis, Lanusia93, Babu, Catelyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję
Chce żeby dzieci były na jedną literkę a że mamy już Wiktorka to teraz będzie Weronika
Widziałam coś, że pisałyście o pieskach. To nasz szczeniaczek York ma 7 tygodni a z nami jest od tygodnia. Synek nazwał go Jowisz
http://zapodaj.net/b57e21736e1a1.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 14:34
-
ja dopiero jestem przed badaniem krzywej cukrowej..ale mam napisane, ze mam wziasc ze soba połowe cytryny czy ktos moze wie dlaczego??
dziewczyny miałam pytac czy zachowalyscie sobie testy ciazowe??
bo ja nie, bo wyszła mi jedna gruba krecha a druga taka pod swiatło i myslalam, ze jakos zle zrobiłam ahhahah -
Olina,cytryna to do wcisniecia do glukozy zeby łatwiej bylo wypic ten ulepek
Dziewussia, juz jestes w szpitalu?
Ja sie zaraz zaczynam pakować a jeszcze do sklepu po prowiant trzeba jechać.
Wcale nie chce tam iść
W empiku przeceny, nie wiem czy robic zamówienie, kusi mnie przede wszystkim śpiworek duzo tańszy a i prezenty mogłabym wczesniej zakupić dzieciakom.Olina lubi tę wiadomość
-
Olina - podobno glukoza jest niesmaczna i dlatego mówią aby dodać sok z cytryny do niej albo popić wodą z cytryną.
W moim laboratorium mają glukozę cytrynową (więc nie muszę już nic dodawać) i laborantka powiedziała, że nie można dodawać soku z cytryny bo zmienia odczyn także już sama nie wiem... -
Aleksandra19 wrote:Tez tak myślałam szczegolnie, ze pytalam kolezanki ktora robila w tamtym roku i mowila, ze ona nie musiala kupowac, a dzis mi ginekolog i pielegniarka mowily ze musze kupic i z tym isc do labu
moze sie pozmieniało , al to jest jakas specjalna glukoza z apteki ?