Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej ja jutro połówkowe drugie tym razem u mojej ginekolog
ale dziś prawie zawału dostałam, podczas kąpieli goliłam się tam na dole i się zaciełam, oczywiście potem o tym zapomniałam i jak się przeraziłam jak zobaczyłam krew na wkładce, prawie się popłakałam, potem mi się przypomniało, że się zaciełam i poszlam obadać skad ta krew leci, no i na szczęscie to z tej rany od zacięcia..
Teraz leze i boli mnie jakoś brzuch żoladek a nie mam nospy jedynie apap i nie wiem czy brac czy nie -
Jutro ostatni dzień w pracy jupiii
a propos ubranek ja corcie ubieram w hm głównie...
Wczoraj byliśmy z przyszłym tstusiem w askocie oglądać łóżeczka wózki i takie śliczne ubranka tam były... nic jeszcze nie kupowałam bo najpierw muszę przejrzeć ubranka po córci... wiem że niektóre z metkami chowalam się także dokupie tylko coś na szpital na wyjście i takie "do lekarza"... postanowiłam ze powoli jednak zacznę kompletowac wyprawkę...
Pytanie czy któraś z mam miała do czynienia z pieluszka bambusowe? Jak się sprawdza? Napewno jest bardzo delikatna... ale myślę czy do buźki była by odpowiednia w sensie nie podraznia... ?
-
Ojej, dziewczyny, nie zaglądałam na forum dosłownie 2-3 dni, a tu tyle stron!
Nie ma szans, żeby Was nadrobić
Już pozapominałam większość wątków, co do których chciałam się wypowiedzieć, więc pochwalę się tylko psem
My mamy młodą sunię, którą wzięliśmy jako szczeniaka z fundacji. Jest przekochana, przylepna, ale też straszna z niej wariatka - krew teriera robi swoje... No i muszę przyznać, że jest trochę rozpuszczona ;)Tzn. ładnie odpowiada na komendy, jest bardzo karna i grzeczna, ale... na za dużo jej pozwalamy.
U nas jest nietypowy problem - nasza kochana Vespa tak bardzo wszystkich wielbi, że jak tylko zobaczy noworodka/małe dziecko, to napiera na nie całym ciałem i próbuje lizać, nie odstępuje na krok... Na razie próbujemy u moich sióstr ja trochę oswajać, ale jest na tyle męcząca, że po 5 min wszyscy mamy jej dość. Nie boję się więc, że będzie zazdrosna o naszego chłopaczka, ale że będę musiała się ciągle od niej odganiać
A to nasza "psia mamka":
A tu na gangstera
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2015, 23:20
Endzis, Lanusia93, fabdorota, wiecznie, jamniczakuchnia, Olina lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny w empiku jest cyber monday do -80% i są leżaczki Tiny love za 299zł a łóżeczko Klupś za 270zł ( nie wiem ile kosztuje normalnie)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 09:02
28latkaa, Karatka81 lubią tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Ja dopiero wstałam (11h) snu :p ale po 3 dniowym zjezdzie na studia... 2 dni po 12 h w szkole i jeden pol dnia
/ mozna sie wykonczyc.. a reka od pisania mnie tak boli ze czuje jakbym zakwasy miala :p haha a wykladowcy oczywiscie prezentacji nie bysla bo i po co ?
Dziś mam dużo zajec zwiazanych ze szkola.. musze napisac kilka prac i jeszcze zaczac zabierac sie za swoja magisterska pracąnapiszcie mi ją plissss haha ;p taką mam nie moc
:p jeszcze nawet ankiety nie stworzylam :p
Co dziś porabiacie mamusie?? -
Dzień dobry
U nas o 7 była burza! Teraz też wieje i pada pogoda okropna...a ja musze iść po wypis...
Wczoraj chłopaki czyli tatuś i mąż wytapetowali ścianę w pokoju Zosieńki wygląda super teraz musze zamówić mebelki i dywanik, zasłonki wybrane wiec po wypłacie podjade po nie
Wiecie co ten pobyt w szpitalu mnie troche dobił...nasłuchałam się od dziewczyn różnych rzeczy i wiem, że na żadnym etapie ciąży nie jestesmy z Zosią na 100% bezpieczne...będę się dalej oszczędzać choć siły wróciły a niech sobie gadają, że leniuch jestemcieszę się każdą chwilą z.moją córeczką, każdym kopniakiem i z niecierpliwością czekam na nią na tym świecie
i juz nie narzekam na nic.
Musiałam..
Miłego dnia MamusieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 09:45
jamniczakuchnia, Babu lubią tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Witam się przed praca i życzę miłego dnia
Anaaa pisze z Tel i nie za bardzo wiem jak napisać na priv. Powiedz jak się czujesz? Wiesz już co będziesz miała ?
Pracujesz dalej czy juz odpoczywasz?
PozdrawiamAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Witam w ten wietrzny poniedziałek. Tak wieje że chyba mi dach zerwie. Masakra..
Leżę w łóżku i obserwuję dzidziusia jak kopie. Super widok. Kopniaki już są zdecydowane i widoczne na brzuchu. Rewelacja.
Pojechałabym sobie na zakupy dla tuptusia ale nie mogę. Widzę że wiele okazji przejdzie koło nosa.
14grudnia mam połówkoweLanusia93 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Mania u nas też mocno wiało i padało, obudziłam się w nocy i nie mogłam zasnąć, za to potem Niko dał odespać, bo wstaliśmy o 8:30Ostatnio to rekord ha,ha
Chciałam wam polecić oliwkę z Tołpy, super skóra jest po niejhttp://tolpa.pl/olejek-przeciw-rozstepom,p311#!opis-produktu
Patrzyłam na empik, kupię chyba śpiworek do fotelika i pieluszki flanelowe. Zastanawiałam się nad leżaczkiem, waham się... Niko nie chciał w leżaczku leżeć i tak sama nie wiem, tani tak czy siak nie jest. Za to na babysecret są butelki pura kiki i powiem szczerze zastanawiam się czy nie kupić. Niby droga, ale jedna i hmm Ostro się zastanawiam ha,ha Chciałam szklaną, ale ta byłaby lepszaAle mi z nosa leci, dzień jak co dzień
Wczoraj "zabłysnęłam", dokładałam drewna (M brał prysznic) i hmm prawą ręką dorzucałam a lewą kciukiem beztrosko domknęłam drzwiczki... Żeliwo to pewno ponad 200 stopni miało lekko... Uświadomiłam sobie co robię, jak już domknęłam... 2 godz. w lodowatej wodzie w misce kciuka trzymałam. Dobrze że mam krem na oparzenia w domu awaryjnie, nasmarowałam na 30 min, przestało tak boleć, bąbel jest fajny... Ale już nie boli, jakoś nocka poszła, nie uraziłam, będę żyć ha,ha Ta ciąża... Dobrze że całą ręką nie domknęłam, na pogotowie trzeba by jechać jak nic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 10:45
-
Hejka ją już badanie krzywej cukrowej mam za sobą Wszystko oki.Wczoraj wzięło mnie na ciasteczka zerowe zrobiłam pyszne,bo mało co zostało.Czekam na grafik męża do pracy i wtedy będę się rejestrować do ginekolog.Takie dzisiaj wiatrzysko wieje,że sobie dopuściły spacer z synkiem,a tak w ogóle to Jestem Mega senna.Udanego dnia.https://www.maluchy.pl/li-69856.png
https://www.maluchy.pl/li-70991.png -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny po weekendzie! W końcu się wyspałam, bo wczoraj miałam kaca po sobotnim piccolo
Mąż dzisiaj od rana na badaniach do nowej pracy, a jutro zaczyna w Lasach
Dzisiaj mam w planach zrobić obiad, zakupy, przyprawę do piernika i laba.
Mania, dobrze napisałaś! Musimy o siebie dbać i cieszyć się ciążąmania lubi tę wiadomość