Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
jamniczakuchnia wrote:Cześć dziewczyny po weekendzie! W końcu się wyspałam, bo wczoraj miałam kaca po sobotnim piccolo
Mąż dzisiaj od rana na badaniach do nowej pracy, a jutro zaczyna w Lasach
Dzisiaj mam w planach zrobić obiad, zakupy, przyprawę do piernika i laba.
Mania, dobrze napisałaś! Musimy o siebie dbać i cieszyć się ciążąjakkolwiek to brzmi
jamniczakuchnia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaratka81, tez chcę kupić butelkę termiczną, ale Pacificbaby
Jest trochę tańsza i polecana na wielu blogach parentingowych. Wg mnie genialny wynalazek, bo odpadają wszystkie termoopakowania i inne takie na spacerze czy w podróży. Tak samo w nocy ułatwia karmienie
-
Hej
No i już po połówkowym, wszystko to co na pierwszym czyli w porządku:)
ale co do płci to znów dzidzia miała skrzyżowane nóżki, na pierwszym połówkowym lekarz mówił, że dziewczynka na 70% , teraz moja gin powiedziała, że ciężko stwierdzić ale siusiaka nie widać. Udało się zrobić jedno zdjęcie jak miała nóżki normalnie wygląda to tak
http://iv.pl/images/25151314057036592699.jpg
jak myślicie?jamniczakuchnia, wiecznie, fabdorota, Andrea20, Dobson, kamaaa, Lanusia93, dichlieb, Endzis, Funky09, Babu, Olina, Anastazjaaa, agulas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jamniczakuchnia wrote:Karatka81, tez chcę kupić butelkę termiczną, ale Pacificbaby
Jest trochę tańsza i polecana na wielu blogach parentingowych. Wg mnie genialny wynalazek, bo odpadają wszystkie termoopakowania i inne takie na spacerze czy w podróży. Tak samo w nocy ułatwia karmienie
Jak Niko był malutki, to takich "cudów" sobie nie przypominam ha,ha Miałam butelki Dr Brown, ale myć tego nie znosiłam...
-
Hej
U nas też wieje plus była ulewa. Z córka dziś pierniki mamy zamiar zrobić, ale dekoracje jutro. Mam zamówienie na 130 pierników plus domek z piernika - mamy co robić :p.
Ostatnio mam problemy ze snem. Dziś wstałam o 2 i zasnęłam po 7
Edit: wczoraj bolał mnie brzuch, wzięłam dwie nospy. Mała bardzo się wierci i to dość nisko wiec myślę że naciska mnie na wszystko plus pęcherz- chodzę siku co chwile. Na papierze miałam dwie niteczki krwi ale takie mikroskopijne. Mama doradziła wziąć nospe i odpoczywać- pomogło. Jednorazowy incydent. Dziś póki co lepiej- jak się powtórzy to pojadę na IP.
Miłego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 10:54
-
Aleksandra19 wrote:Hej
ale co do płci to znów dzidzia miała skrzyżowane nóżki, na pierwszym połówkowym lekarz mówił, że dziewczynka na 70% , teraz moja gin powiedziała, że ciężko stwierdzić ale siusiaka nie widać. Udało się zrobić jedno zdjęcie jak miała nóżki normalnie wygląda to tak
jak myślicie?
Mam identyczna fote Leona tylko ze u nas jest bardzo widoczny siusiak więc moim zdaniem masz w brzuchu księżniczkę
[/url]
-
jak myślicie?
Ja dzisiaj chcialabym odpocząć, ale muszę trochę ogarnąć przestrzeń, bo nie mogę patrzeć na ten syf po remonciei kilka pran muszę wstawić, bo się uzbieralo, w środę wyjeżdżamy: mąż na festiwal do Belgii, a ja do rodziców
-
jak myślicie? -
Witajcie dziewczyny, nadrabiam Wasze weekendowe wpisy i dzisiejsze od rana
Bo trochę tego jest
Mam straszny sajgon w pracy, bo przełom miesiąca i końcówka roku się zbliża, do tego się przeprowadzamy i właśnie lecę na spotkanie na 12:00, dlatego taki ekspresowy wpis. Chciałam się chociaż przywitać!
Jutro wizyta u ginekolog, ale jeszcze nie usg połówkowe bo ono dopiero za tydzień. Jednak może maluszek się pokaże jutro i będziemy wiedzieli kto tam mieszka, a jak nie to liczę na to, że na połówkowym już będziemy wiedzieć!
Kurde coś kicham dzisiaj...obym się nie rozchorowała. Dużo witaminek trzeba jeść.
Miłego dnia !Karatka81 lubi tę wiadomość
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
malala wrote:Wilka zrobiłam dla Ciebie zdjęcie wewnątrz płaszczyka:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/00a853ac6f16.jpg
dziś w Happymum jest -15% na wszystkoszmoda, że nie wstrzymałam się z zakupem, zaoszczędziłabym nieco
Kochana dziękuję Ci bardzo. Pobiegłam do Happy Mum w piątek i kupiłam ten płaszczykJest super, faktycznie ciepły i uważam, że mimo, iż jeżdżę do pracy komunikacją miejską to nie zmarznę.
Teraz tylko muszę kupić materiał i uszyć sobie kaptur do niegomalala lubi tę wiadomość
-
Aleksandra19 wrote:Dziewczyny czy badanie odczyn coombsa robi się tylko gdy ma się grupę Minus?
Widziałam na "marcówkach", że juz jedna dziewczyna się chyba rozpakowała. Boziu jak szybko..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 12:26
-
Hej Kobietki! Rzadko się odzywam, ale czytam na bieżąco
W piątek miałam połówkowe, które tak naprawdę było zwykłym usg u mojego gina. Wszystko jest OK, córcia miała 480 g : )
Mam do Was pytanie, czy miałyście mierzoną szyjkę na usg? U mnie 4 tygodnie temu było 37 mm, a teraz 32 mm, więc skróciła się 0,5 cm. Wg gina to normalne, ale mnie trochę zdziwiło, że już się skraca. Chciałabym więcej teraz pochodzić, pozałatwiać, prezenty kupować, ale gdzieś z tyłu głowy jest obawa, że jak będę bardziej aktywna, to się bardziej skróci.. Sama nie wiem.. Jak jest u Was z szyjką?
Miłego, choć wietrznego, dnia!Catelyn lubi tę wiadomość
[/url]
---
One of the happiest moments in life is when you find courage to let go of what you can't change.
Okruszek (*) 12 tc.
-
Ja miałam ostatnio elastografię szyjki wyniki takie :
http://iv.pl/images/58341200147288439742.jpg
Ginekolog mówił, że nie jest źle ale żeby się oszczędzać
a tabelce tam gdzie "x" to moja wartośćWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 13:14
-
Dzięki Aleksandra!
Już kiedyś wspominałam chyba, że mój doktorek to wyjątkowy luzak. Wg niego nie muszę się oszczędzać, o ile szyjka jest dłuższa od 2 cm : |[/url]
---
One of the happiest moments in life is when you find courage to let go of what you can't change.
Okruszek (*) 12 tc.