X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, popełniam grzechy ;p
    Moja kolacja? Dwie bułki z pasztetem(!) i ostrym sosem chilli (!)
    No ale już nie mogłam, tak się śliniłam ile razy otwierałam lodówkę, że masakra.

Stwierdziłam, że w nagrodę za struty dzień zrobię sobie takie kanapki.
    Noc miałam koszmarną. Nawet nie wiem czy w ogóle spałam czy to były tylko drzemki. Jak nie siku to opróżnianie żołądka, i tak w kółko, aż rano miałam dwa potężne spotkania z muszlą. Uspokoiło się, ale cały dzień chodziłam struta. Dopiero teraz jakoś odżywam ;]

A ludzie to ludzie, jestem taką samą osobą stojąc za kasą jak i ci, którzy stoją w kolejce. Mało to razy odpyskowałam albo wręcz nawrzeszczałam ? :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 19:53

• fabdorota Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rotenkopf, nie wolno nam sosu chilli? Eeee, to chyba nie grzech:D Ja zamiast takiego stricte pasztetu kupiłam riliettes (chyba tak się pisze) i wmawiam sobie, że to można:D

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co to te riliettes ? :D
    tzn mi niby nie wolno ostrych rzeczy po ostatnim 'ataku' żołądka, mimo, że ja wiem, ze to było przez makowiec ;p

• Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ú mnie na kolacje porcja rosolku... smakuje jak nigdy... corcia niestety chora... katar bol gardla... biedna... jeszcze szkola sie na dobre nie zaczela a tű juz... jesien..

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie piersi też już tak mocno nie bolą jak wcześniej, może się przyzwyczaiłam :) Ale są pełniejsze i wrażliwe. W ulubione rurki jeszcze się dopinam, ale widzę że coś tam zaczyna się dziać na samym dole brzucha :)

W środę mam wizytę aaaaaaaaa! USG I trymestru <3

Lanusia93, agulas lubią tę wiadomość

• fabdorota Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rotenkopf wrote:
    co to te riliettes ? :D
    tzn mi niby nie wolno ostrych rzeczy po ostatnim 'ataku' żołądka, mimo, że ja wiem, ze to było przez makowiec ;p
    Coś jak pasztet, tylko z długo gotowanego mięsa wieprzowego, bez watroby. To mięso się gotuje tak długo, że się rozpada. Ale jest w tym sporo tłuszczu... Kupiłam sobie wczoraj w lidlu, bo mnie skrecalo na myśl o pasztecie:P
    A Twój ból, to na pewno przez makowiec:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ,dziewczyny jak to u Was jest ? Mnie pobolewa momentami brzuch, momentami chce mi sie spac i mam wrazliwe piersi. nie mam zadnych mlodosci ani nic z tych rzeczy, dobrze sie czuje.A jak u Was ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 20:17

• Funky09 Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuzia24, u każdej z nas inaczej :) jeżeli nie masz mdłości to powinnaś się cieszyć, nic przyjemnego ;)

Iwonkaaa, ważka lubią tę wiadomość

• Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melodie do spania mam mega... apetyt tez... mdlosci bez zwracania... bole czasami sie pojawiaja jak duzo chodze albo po 8 godz. siedzenia w pracy... ale nie sa straszne... dzisiaj jakies kurcze mialam dwa razy tak jakby kolke chwiliwo w okolicach pachwin... ale juz ok...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 20:27

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • Olina Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ludzie kasjerów to traktuja najgorzej jak moga bo chyba uwazaja sie lepsi od nich..no niestety ale tak jest...

ja jutro ide rano na pobranie krwi i aż sie boje bo nie moge nic zjesc..na szczescie mama ze mna pojedzie...:P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 20:39

Aleksander <3
    atdcj48adxt6iawd.png
    e827d0ff95.png
    200802043238.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierwsze wyniki mam za soba dzieki bogu bő faktycznie na czczo masakra...

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • fabdorota Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olina wrote:
    ludzie kasjerów to traktuja najgorzej jak moga bo chyba uwazaja sie lepsi od nich..no niestety ale tak jest...

ja jutro ide rano na pobranie krwi i aż sie boje bo nie moge nic zjesc..na szczescie mama ze mna pojedzie...:P
    To okropne akurat, bo moim zdaniem praca kasjera jest naprawdę ciężka. Ale w sumie każda praca ma swoje dobre i złe strony. Moja (jestem psychologiem) się wiąże z dużym zaufaniem społecznym i szacunkiem, ale za to momentami obciążenie psychiczne jest nie do wytrzymania. Pewnie szczególnie dla takich jak ja, na początku drogi zawodowej.

• Mag.1990 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam mega lenia :)
    Muszę jednak zrobić generalne porządki w mieszkaniu...

W czwartek wizyta u gin - w końcu.
    Jutro liczę na znośną pogodę i lecimy po nocnik - może zaczniemy przygodę z odpieluchowaniem chociażby kupy bo jej smrodek mnie najbardziej dobija przy przewijaniu :)

Miłego wieczoru:)

s6gefkg.png
    v90wa85.png
  • Mag.1990 Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczekaj na testy obciążenia glukozą :D
    3 kłucia.
    na cczo, późńiej kubeczek pyszności, po godzinie i po dwóch.
    żyć nie umierać:P
    Iwonkaaa wrote:
    Ja pierwsze wyniki mam za soba dzieki bogu bő faktycznie na czczo masakra...

s6gefkg.png
    v90wa85.png
  • fabdorota Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam w czwartek usg i nie mogę się doczekać ;) Wreszcie zobaczę mojego Babelka!
    A jutro stomatolog... Sama radość:P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 20:49

• Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mag.1990 wrote:
    Poczekaj na testy obciążenia glukozą :D
    3 kłucia.
    na cczo, późńiej kubeczek pyszności, po godzinie i po dwóch.
    żyć nie umierać:P
    Mam jedna ciaze za soba í pamietam te wszystkie "przyjemnosci" ... ale wszystko dla malenstwa

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lece lulu...corcia chora takze pewnie nocka bedzie zarwana bő biedna ma zatkany nosek... takze Dobranoc Kochane... Spikojnej nocy...

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdrowka dla malej

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Olina Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jeszcze nie dostałam skierowania na badania pysznosci hehe ale pewnie kolejna wizyta to zwiastuje ;-) jutro robie ths,ft3,ft4

Aleksander <3
    atdcj48adxt6iawd.png
    e827d0ff95.png
    200802043238.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chyba bede musiała odwiedzić kardiologa. Co wieczór tak łomocze mi serce, że nie wiem co się dzieje. Wg pulsoksymetru wszystko jest w normie, ale jak patrze na klatke piersiową to chyba nie jest ;p
    Ja jutro idę do rodzinnego po skierowanie na krew i mocz, mocz chciała pani ginekolog a krew zrobię dla siebie bo od wizyty u gin biore tylko kwas foliowy i boję się o krew z racji nie brania witamin gdzie m.in jest żelazo.

‹‹ 58 59 60 61 62 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ