Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja płaszcz taki zimowy to mam wiekrzy bo kupowalam zawsze rozmiar wiekrzy, bo nosiłam grube bluzy, bo taki zmarzluch byłam, a do szkoły miałam daleko i autobusem , trzeba byo długo czekac, wiec sie zaopatrzyłam tak, ze teraz w ciazy bedzie jak ulał, a pewnie nie bede gdzies stac po przystankach tyle aby zamarznac
ponoc zimy do grudnia ma nie byc
Mi by sie przydało cos na teraz, bo mam tylko kurtke ze skóry , a by sie przydało cos takiego dłuzszego i lzejszego:D
-
Ubrań ciążowych jeszcze nie kupuję bo mój brzuszek jeszcze jest malutki i mieszczę się do spodni, no może do rurek już nie,bo wtedy nie zapinam guziczka
na szczęście mam spodnie które w pasie były o wiele za duże i teraz idealnie "leżą" pod lekko wystającym brzuszkiem
w późniejszym etapie pewnie kupię specjalne ciążowe majteczki
Jutro mam wizytę i bardzo się stresuję, mam nadzieję że wszystko będzie ok.
Jednak mimo tego całego stresu myślę już o wyprawce dla kropeczka i jak podliczyłam ile trzeba wydać to padłam -
Mnie od poczatku malo co bola.. sa wieksze pelniejsze ale tylko troszeczke tkliwe... przy pierwszej ciazy kompletnie nic sie z nimic nie dzialo. Takze spokojnie co organism to imne objawy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 12:56
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Cześć dziewczyny, od wczoraj mam mega zły nastrój, kręci mi się w głowie jakbym była na niezłej bani...
Nie mogę nic robić tylko spać, nie mogę nic jeść bo mi śmierdzi....
I martwie się piersiami, były jędrne i mocno obolałe a od dwóch dni lekko pobolewaja a jędrne są tylko wieczorem, czy to normalne? Jak u was z piersiami czy wciąż bolą i tensywnie?Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Iwonkaaa wrote:Doktor ocenila jakiej 5 tydzien. Ostatnia misiaczka 12.07. ,prawdopodobny Dzien zaplodnienia 27.07 a na wizycie bylam 27.08.
U mnie też ostatnia miesiączka 12.07, na USG w 5t2d był zarodek 1.8 mm, ale ginka miała genialny sprzęt.
17.09 już będzie spory człowieczek, ja mam USG 15.09Iwonkaaa lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
Lanusia93 wrote:U mnie też ostatnia miesiączka 12.07, na USG w 5t2d był zarodek 1.8 mm, ale ginka miała genialny sprzęt.
17.09 już będzie spory człowieczek, ja mam USG 15.09 -
Iwonkaaa wrote:Za to u mnie zaczynaja sie mdlosci... czego nie mialam w pierwszej ciazy i do wczoraj Bylo ok... a od rana bol glowy i pomimo zjedzenia rosolku dyskomfort...