Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
triste wrote:Aleksandra: mam nadzieję że obydwie usłyszymy same dobre nowiny
Co do piersi to tak jak pisałam wcześniej,moje objawy są coraz mniej zauważalne i mam nadzieję że to tylko dlatego że II trymestr coraz bliżej
Strasznie się martwie ponieważ jeszcze nie miałam ani jednej wizyty, nie wiem czy z maluszkiem okNo ale czwartek już niedaleko
-
Czesc Mamuski!
Kurcze ja mam brzuch plaski i nic nie widac..tylko wieczorem jak mam mdlosci a rano plaska jak deska.. Mam nadzieje, ze z Fasolka wszystko w porzadku... Piersi tez nie urosly. 15.09 mam wizyte, oby wszystko bylo ok. W urodziny A. oby byly same dobre wiadomosci.. -
Sunday wrote:Czesc Mamuski!
Kurcze ja mam brzuch plaski i nic nie widac..tylko wieczorem jak mam mdlosci a rano plaska jak deska.. Mam nadzieje, ze z Fasolka wszystko w porzadku... Piersi tez nie urosly. 15.09 mam wizyte, oby wszystko bylo ok. W urodziny A. oby byly same dobre wiadomosci..
Hej:) ja tam brzucha też żadnego nie mam, czasem wieczorem jakiś delikatny wyskoczy a tak to deska:D -
U mnie brzuch urósł. O jeansach muszę zapomnieć. Zostały jedne spodnie w które się wciskam. Ostatnio zakupiłam sobie luźniejsze spodnie i legginsy.
Ostatnio też czuje się nieatrakcyjne.. Ciągle tłuste włosy, pryszcze, połamane paznokcie i wzdęcia. Uczucie ciężkości i bezsilności
No cóż trzeba to przetrwać... -
Anastazjaaa wrote:Powielam moje pytanie, bo chyba w natłoku postów nie zostało zauważone.
Czy wasze piersi bolą wciąż z taką samą intensywnością? Martwie się bo od kilku dni piersi hola mnie coraz mniej.
Ja mam miseczkę A, więc nie ma mnie co boleć
Pobolewają bardzo delikatnie, jednego dnia bardziej, innego wcale. I to tylko przy mocnym dotyku.
Nie przejmujemy się takimi rzeczami! :*Anastazjaaa lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
Widzę, że większość dziewczyn pożegnały jeansy na dobre;) na jeszcze się w nie mieszcze ale są mega niewygodne i brzuch od nich boli.
Czas na jakieś leginsy:)
A co do dużego brzucha to powtarzam sobie, że to dla robaczka i mi lepiej ale na brzuch i tak nie mogę patrzeć;
No i piersi to dla mnie zagadka bo przestały boleć jak przed okresem za to sutki są wrażliwe wiec liczę, że jest wszystko ok.
Tez wizytuje 17 wiec do wizyty jeszcze tak dalekohttps://www.maluchy.pl/li-72361.png -
ja mam ciagle wrazliwe sutki, bo piersi to tak nie bola, ale sutki ciagle daja o sobie znac nawet gdy sie kapie czy zakładam bluzke.
też musze kupic jakieś legginsy, ogólnie nie cierpie takich getrów ,ale no wyjścia teraz nie mam...ost pomyslałam , że zakupie grube czarne rajstopy i bede nosiła do tuniki czy dłuzeszego sweterka, bo jednak w rajstopach najlepiej.Nie ma sie uczucia grubasa,bo legginsy wydaje mi sie ze strasznie skracaja nogę i rajstopy troszke nadadza kształ nodze MAM NADZIEJE heheWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 14:42
-
Ja na szczescie przyswajam... wszystko pomimo tego ze nem z apetytem to dlugo sie trawi í mam wrazenie mega sytosci í mdlosci to utrzymuje wszystko w ryzach...ale jutro do pracy od 15-23 a ze pracuje na basenie gdzie jest bár fast food í zawsze mega smrud smarzonych frytek boje sie swojej wspolpracy z klientami...
-
Zobaczymy jak to bedzie... chcialabym pracowac do listopada ale nie wien jak to bedzie bő praca przy komputerze... no í trudni klienci a jakó kier. zmiany ja z takimi sie uzeram...tydzien temu tak mnie zjechal jeden ze wylam pol godz do tego nerwy... ehhh...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 18:12
-
W wiekszosci przypadkow w mojej pracy na kasie jestem jechana ze wogole jestem tylko kasjerka í wogole dno... na czole nie pisze ze skonczylam studia 2 stopnia z Bezpieczenstwa narodowego na Wyzszej Szkole Oficerskiej... a szkoda ze dla ludzi jest to wytyczna czlowiczenstwa... Caly czas mam wytyksne co ze mnie za kierownik í wogole... a klient masz Pan wiec ciagle trzeba byc milym í usmiechnietym...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 19:51