X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • ewcia21k Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olina wrote:
    ja to na twarzy to jeszcze wygladam, ale wszytskie ciuchy sa do bani..wygladam we wszytskim tak źle, ze chce mi sie juz rycze..musze chyba isc na jakies zakupy to mi sie polepszy

Zakupy to bardzo dobry pomysł! :D
    Ja w tym tyg mam zamiar się wybrać a no i w czwartek idę na pazurki :D

Nasz Madziulek kochany-zasnęła w 35tc.16.12.2013r.(*)
    aniolek-dziecko.gif
    Czekamy na Alicję :D
    ad68819281.png
  • Olina Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja musze iśc do ciucholandu bo mamy taki fajny i sa tam naprawde fajne rzeczy jeszcze wsobote jest -50% takze moze kupie jakis sweterek, albo coś bo tak w sumie mysle o swieterkach ;-)

troche tak nie na temat ale ogladam teraz na TLC ''Salon sukien slubnych Polska'' i te suknie sa naprawde drogie 6 albo 7 tysiece :D a ost myślelismy o slubie...chyba trzeba bedzie okraść bank :D

Aleksander <3
    atdcj48adxt6iawd.png
    e827d0ff95.png
    200802043238.png
  • fabiola Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olina wrote:
    Ja musze iśc do ciucholandu bo mamy taki fajny i sa tam naprawde fajne rzeczy jeszcze wsobote jest -50% takze moze kupie jakis sweterek, albo coś bo tak w sumie mysle o swieterkach ;-)

troche tak nie na temat ale ogladam teraz na TLC ''Salon sukien slubnych Polska'' i te suknie sa naprawde drogie 6 albo 7 tysiece :D a ost myślelismy o slubie...chyba trzeba bedzie okraść bank :D

Ceny w tym programie to przegięcie, mam wrażenie że są trochę oderwani od rzeczywistości. Ja jak szukałam sukni to najdroższa jaka mi odpowiadała kosztowała ok. 3tys. A kupiłam w końcu za 2tys.

atdcjw4zbts1ljz3.png

3i49jw4zl4uo1feg.png[/url]
  • Aleksandra19 Ekspertka

Wysłany: 6 września 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) Jutro na 8 mam drugą wizytę u gin:)
    W końcu dowiem się czy jest tam mój zarodek czy nie..
    Ostatnio jak byłam w 5tyg+5 dni to był tylko pęcherzyk
    Bardzo się boję,że może go tam nie być :(

• Olina Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fabiola wrote:
    Ceny w tym programie to przegięcie, mam wrażenie że są trochę oderwani od rzeczywistości. Ja jak szukałam sukni to najdroższa jaka mi odpowiadała kosztowała ok. 3tys. A kupiłam w końcu za 2tys.
    dokładnie chyba tylko bagacze tak chodzą ;-) chociaz duzo dziewczyn wzieło kredyt na slub z tego co tu słyszę.

Aleksandra wszytsko bedzie dobrze zobaczysz serducho <3

Aleksander <3
    atdcj48adxt6iawd.png
    e827d0ff95.png
    200802043238.png
  • fabdorota Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonkaaa wrote:
    fabdorota... Kochanie jeżeli masz możliwość udaj się do kosmetyczki na oczyszczanie np kawigacja... fajnie odświeża skórę i jest bezinwazyjne poczujesz się o niebo lepiej... nasze samopoczucie ma wpływ na maluszka warto o nie dbać...
    Nie mogę sobie teraz pozwolić na takie przyjemności, bo mamy sporo wydatków, ale może za jakiś czas o tym pomyśle;) Teraz muszę odnaleźć swoją kobiecość, bo gdzieś się jakiś czas temu zgubiła...
    Co do ciuchów, to ja się mieszcze w jedne swoje jeansy, więc już się zaopatrzylam w ciążowe. I jedne ciążowe leginsy. Teraz powoli myślę o płaszczu na jesień, ale chciałbym kupić taki, żeby i po ciąży mi służył. Może znajdę jakąś parke, odcięta pod biustem...?

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png
  • fabdorota Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olina, co do sukni, to ta, która masz na profilu jest piękna;)

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fabdorota wrote:
    Nie mogę sobie teraz pozwolić na takie przyjemności, bo mamy sporo wydatków, ale może za jakiś czas o tym pomyśle;) Teraz muszę odnaleźć swoją kobiecość, bo gdzieś się jakiś czas temu zgubiła...
    Co do ciuchów, to ja się mieszcze w jedne swoje jeansy, więc już się zaopatrzylam w ciążowe. I jedne ciążowe leginsy. Teraz powoli myślę o płaszczu na jesień, ale chciałbym kupić taki, żeby i po ciąży mi służył. Może znajdę jakąś parke, odcięta pod biustem...?

Parka na jesień jest super! Sama taką mam i idealnie sprawdziła się w zeszłym roku gdy nie byłam w ciąży, więc w tym roku tym bardziej, bo brzuszek spokojnie się w niej zmieści :)

fabdorota lubi tę wiadomość

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, od wczoraj mam mega zły nastrój, kręci mi się w głowie jakbym była na niezłej bani...

Nie mogę nic robić tylko spać, nie mogę nic jeść bo mi śmierdzi....

I martwie się piersiami, były jędrne i mocno obolałe a od dwóch dni lekko pobolewaja a jędrne są tylko wieczorem, czy to normalne? Jak u was z piersiami czy wciąż bolą i tensywnie?

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandra19 wrote:
    Cześć dziewczyny :) Jutro na 8 mam drugą wizytę u gin:)
    W końcu dowiem się czy jest tam mój zarodek czy nie..
    Ostatnio jak byłam w 5tyg+5 dni to był tylko pęcherzyk
    Bardzo się boję,że może go tam nie być :(
    U mnie tez na pierwszej wizycievtylko cialko zolte bylo widac... a kolejna dopiero 17.09 ale ani przez chwile nie mysle inaczej niz ze zobacze kruszyneczke na obrazie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 12:05

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • Aleksandra19 Ekspertka

Wysłany: 6 września 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonkaaa wrote:
    U mnie tez na pierwszej wizycievtylko cialko zolte bylo widac... a kolejna dopiero 17.09 ale ani przez chwile nie mysle inaczej niz ze zobacze kruszyneczke na obrazie

a który to był tydzień jak byłaś na pierwszej wizycie?

• Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doktor ocenila jakiej 5 tydzien. Ostatnia misiaczka 12.07. ,prawdopodobny Dzien zaplodnienia 27.07 a na wizycie bylam 27.08.

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie umiem wstawiac foto tutaj bo bym pokazala

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • Aleksandra19 Ekspertka

Wysłany: 6 września 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mówiła Ci żebyś zrobiła betę? bo ja robiłam

• Aleksandra19 Ekspertka

Wysłany: 6 września 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na zapodaj.net mozesz wstawić i wyslac tu link

• Olina Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie tak ok 5 tyg też był pęcherzyk, serduszko zobaczyłam w 6 tyg ;)

fabdorota noo ta suknia jest piekna, najbardziej mnie urzekła ta koronka :D

Aleksander <3
    atdcj48adxt6iawd.png
    e827d0ff95.png
    200802043238.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robilam Dzien po spodziewanej miesiaczce bo na tescie slaba druga ireală i mialam 22 jednostki

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tez Doktor powiedziala ze jakbym pojawila sie tydzien pozniej to setduszko bysmy widzialy a tam to czekam do 17.09 ...

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • jaskra Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fabdorota wrote:

ja też kupiłam sobie już spodnie ciążowe. Mieszczę się jeszcze w swoje jeansy, ale trochę niekomfortowo się w nich czuję, bo uciskają mi brzuch. A cod do kurtek to sama zaczęłam poszukiwania, ale jakiegoś płaszcza na zimę. Na bank się nie dopnę w żadną kurtkę, którą mam, a nie chcę kupować ciążowej puchowej- one beznadziejnie wyglądają. Wymyśliłam więc pelerynę/poncho, już od dawna chciałam sobie kupić i na pewno będzie mi służyć po ciąży. Problem jest taki, że nigdzie nie ma dostatecznie ciepłej- na razie same jesienne a i tak wybór jest mocno średni.

f2w3rjjgtiaisq5u.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://zapodaj.net/e4d03524a4384.jpg.html
    Zdjecie z pierwszej wizyty 5tc

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
‹‹ 55 56 57 58 59 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ