Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Olina wrote:ja to na twarzy to jeszcze wygladam, ale wszytskie ciuchy sa do bani..wygladam we wszytskim tak źle, ze chce mi sie juz rycze..musze chyba isc na jakies zakupy to mi sie polepszy
Zakupy to bardzo dobry pomysł!
Ja w tym tyg mam zamiar się wybrać a no i w czwartek idę na pazurki -
Ja musze iśc do ciucholandu bo mamy taki fajny i sa tam naprawde fajne rzeczy jeszcze wsobote jest -50% takze moze kupie jakis sweterek, albo coś bo tak w sumie mysle o swieterkach
troche tak nie na temat ale ogladam teraz na TLC ''Salon sukien slubnych Polska'' i te suknie sa naprawde drogie 6 albo 7 tysiecea ost myślelismy o slubie...chyba trzeba bedzie okraść bank
-
Olina wrote:Ja musze iśc do ciucholandu bo mamy taki fajny i sa tam naprawde fajne rzeczy jeszcze wsobote jest -50% takze moze kupie jakis sweterek, albo coś bo tak w sumie mysle o swieterkach
troche tak nie na temat ale ogladam teraz na TLC ''Salon sukien slubnych Polska'' i te suknie sa naprawde drogie 6 albo 7 tysiecea ost myślelismy o slubie...chyba trzeba bedzie okraść bank
Ceny w tym programie to przegięcie, mam wrażenie że są trochę oderwani od rzeczywistości. Ja jak szukałam sukni to najdroższa jaka mi odpowiadała kosztowała ok. 3tys. A kupiłam w końcu za 2tys.
[/url]
-
fabiola wrote:Ceny w tym programie to przegięcie, mam wrażenie że są trochę oderwani od rzeczywistości. Ja jak szukałam sukni to najdroższa jaka mi odpowiadała kosztowała ok. 3tys. A kupiłam w końcu za 2tys.
chociaz duzo dziewczyn wzieło kredyt na slub z tego co tu słyszę.
Aleksandra wszytsko bedzie dobrze zobaczysz serducho -
Iwonkaaa wrote:fabdorota... Kochanie jeżeli masz możliwość udaj się do kosmetyczki na oczyszczanie np kawigacja... fajnie odświeża skórę i jest bezinwazyjne poczujesz się o niebo lepiej... nasze samopoczucie ma wpływ na maluszka warto o nie dbać...
Co do ciuchów, to ja się mieszcze w jedne swoje jeansy, więc już się zaopatrzylam w ciążowe. I jedne ciążowe leginsy. Teraz powoli myślę o płaszczu na jesień, ale chciałbym kupić taki, żeby i po ciąży mi służył. Może znajdę jakąś parke, odcięta pod biustem...? -
nick nieaktualnyfabdorota wrote:Nie mogę sobie teraz pozwolić na takie przyjemności, bo mamy sporo wydatków, ale może za jakiś czas o tym pomyśle;) Teraz muszę odnaleźć swoją kobiecość, bo gdzieś się jakiś czas temu zgubiła...
Co do ciuchów, to ja się mieszcze w jedne swoje jeansy, więc już się zaopatrzylam w ciążowe. I jedne ciążowe leginsy. Teraz powoli myślę o płaszczu na jesień, ale chciałbym kupić taki, żeby i po ciąży mi służył. Może znajdę jakąś parke, odcięta pod biustem...?
Parka na jesień jest super! Sama taką mam i idealnie sprawdziła się w zeszłym roku gdy nie byłam w ciąży, więc w tym roku tym bardziej, bo brzuszek spokojnie się w niej zmieścifabdorota lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, od wczoraj mam mega zły nastrój, kręci mi się w głowie jakbym była na niezłej bani...
Nie mogę nic robić tylko spać, nie mogę nic jeść bo mi śmierdzi....
I martwie się piersiami, były jędrne i mocno obolałe a od dwóch dni lekko pobolewaja a jędrne są tylko wieczorem, czy to normalne? Jak u was z piersiami czy wciąż bolą i tensywnie? -
Aleksandra19 wrote:Cześć dziewczyny
Jutro na 8 mam drugą wizytę u gin:)
W końcu dowiem się czy jest tam mój zarodek czy nie..
Ostatnio jak byłam w 5tyg+5 dni to był tylko pęcherzyk
Bardzo się boję,że może go tam nie byćWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 12:05
-
fabdorota wrote:Nie mogę sobie teraz pozwolić na takie przyjemności, bo mamy sporo wydatków, ale może za jakiś czas o tym pomyśle;) Teraz muszę odnaleźć swoją kobiecość, bo gdzieś się jakiś czas temu zgubiła...
Co do ciuchów, to ja się mieszcze w jedne swoje jeansy, więc już się zaopatrzylam w ciążowe. I jedne ciążowe leginsy. Teraz powoli myślę o płaszczu na jesień, ale chciałbym kupić taki, żeby i po ciąży mi służył. Może znajdę jakąś parke, odcięta pod biustem...?
ja też kupiłam sobie już spodnie ciążowe. Mieszczę się jeszcze w swoje jeansy, ale trochę niekomfortowo się w nich czuję, bo uciskają mi brzuch. A cod do kurtek to sama zaczęłam poszukiwania, ale jakiegoś płaszcza na zimę. Na bank się nie dopnę w żadną kurtkę, którą mam, a nie chcę kupować ciążowej puchowej- one beznadziejnie wyglądają. Wymyśliłam więc pelerynę/poncho, już od dawna chciałam sobie kupić i na pewno będzie mi służyć po ciąży. Problem jest taki, że nigdzie nie ma dostatecznie ciepłej- na razie same jesienne a i tak wybór jest mocno średni.