Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Olina ja tez juz dzis mialam bliskie spotkanie z porcelana, znow mnie mecza wymioty podczas mycia zebów, masakra ;/
ogladalam dzis rano porody na TLC az tesknie za tym momentem kiedy zobaczylam po raz pierwszy mojego synka :)to wspaniale uczucie tulic maluszka ktorego sie nosilo pod sercem, byl taki cieplutki, nigdy tego nie zapomneOlina lubi tę wiadomość
-
Kurcze dziewczyny mam coraz większe obawy... mam coraz słabsze objawy
nie zasypiam już popołudniami, no ale dalej jestem zmęczona; piersi już nie bolą, ale dalej są pełne; lekkie bóle brzucha (rozciąganie) od czasu do czasu odczuwam i popołudniowe wzdęcia są; nudności akurat miałam tylko tydzień przed pierwszą wizytą więc tym akurat się nie martwię (że ich nie ma) i sama już nie wiem co o tym myśleć... Wiem że nie powinnam się martwić ale jakoś tak mnie dzisiaj wzięło
mam nadzieję że w poniedziałek dowiem się że wszystko jest ok, może to przez stres przed wizytą?
-
triste ja prasktycznie bez objawow jestem...tyle co dzisiaj zwymiotowalam rano zaraz po wstaniu..a to juz 9 tydzien...mnie przez jakis kilka dni tez piersni nie bolały, ale znowu bola mysle ze tewszytskie objawy tak sie wymieniaja, bo nie mozna mniec wszytskiego naraz
takze glowa do góry;))
cieplutki synek jakie to słodkie))
ja wiyztuje dopiero 16wrzesnia... -
Cały czas sobie właśnie to mówię,że tak to jest z tymi objawami. Heh no cały czas nie chciałabym czuć się wymiętolona przez cały dzień
Chyba po prostu będę tak miała przed każdą wizytą, a ta jest dla mnie ważna bo jeśli jest wszystko ok to wtedy nasze rodziny dowiedzą się o ciąży
w sumie nie wiem czy bardziej stresuję się wizytą czy powiedzeniem rodzinie o nowinie
Miłego dnia
-
Witam i ja.. Tydzien w pracy zabiegana byłam...
Co do badań genetycznych ja z synem robilam ale musialam płacic a chciałam zrobic, teraz zrobie za darmo bo UE w tym roku sponsoruuje...
CO do łózeczka do Miłek spał sam w łózeczku i zamierzam tez tak zrobic tym razem...
A jeszcze mam pytanie nie wiecie jak szczepienia przeciwko grypie kobiet w ciazy?? ja sie zawsze szczepilam co roku a jak teraz jest??Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 11:45
-
Mikołaj spi.
Gotuje sie pomidorowa. Pozniej zrobię jeszcze sos i ziemniaczki.
Na składy patrzę ale tylko ze względu na to, ze młody zjada to samo co my.
Ale sama sobie nie żałuje niczego- w poprzedniej tez sobie nie żałowałam.
Objawów ciąży praktycznie wcale nie mam - na szczęście - czasami zamdli i zaraz przechodzi.
Oby nie przyszły bo nie mam na nie czasu
Miłej soboty ;* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marpati przykro mi
mam nadzieję, że się szybko pozbierasz i wrócisz do nas:)
Rotenkopf nie warto się denerwować... ja wychodzę z założenia, że jeśli coś wyprowadza mnie z równowagi to unikam kontakt z taką osobą. Jeśli teście zaczną cie denerwować to wyjdź się przewietrzychttps://www.maluchy.pl/li-72361.png -
nick nieaktualny
-
Rotenkopf wrote:Próbowałaś pić przegotowaną wodę?
Ja się próbuję uspokoić, ale na marne. Impreza lada chwila, więc lada chwila będę oglądać teściów. SZLAG! Nawet nie sprawdzam ciśnienia ani nie włączam pulsoksymetru bo się tylko przerażę jeszcze bardziej.
nie piłam wody przegotowanej to by pomogło?
nie denerwuj sie takimi rzeczami, dzidzius teraz jest najważniejszy!