Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam mdłości caly dzień tak ze nie mogę nic normalnie zjeść tylo tak musze dluuugo zuc żeby nie zwrócić. Regularnie wymiotuje. Jak juz czegos nie zwymiotuje to mam zgagę i zaparcia. Jak budzę się w nocy na siku to wracam juz z mdlosciami. Jak ich ewentualnie nie mam to bola mnie cycki. meczenia jakos wyjątkowo nie odczuwam, pewnie przez to ze dzieki bogu jestem na l4 :)za to o 18 juz zaczynam chcieć iść spac i tak w kolko
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Rotenkopf nic nie mów. .. właśnie mam taki napad kołatania. Ciśnienie skacze do góry i dużo pije żeby co chwile pójść siusiu żeby to ciśnienie spadło. Kiepskie uczucie
-
Endzis to mas ztak jak ja tez waze ok 49 i mam 168 cm, i wstaje rano i patrze czy brzuszek jest większy....dopiero jak cos zjem a wieczorem to juz wspomne jakie ma rozmiary...
Ciągle mnie mdli rano i wieczorami...a piersi to mam bolące, duże i twarde...
Wizyta dopiero za tydzien -
Rotenkopf wrote:Ja chyba bede musiała odwiedzić kardiologa. Co wieczór tak łomocze mi serce, że nie wiem co się dzieje. Wg pulsoksymetru wszystko jest w normie, ale jak patrze na klatke piersiową to chyba nie jest ;p
Ja jutro idę do rodzinnego po skierowanie na krew i mocz, mocz chciała pani ginekolog a krew zrobię dla siebie bo od wizyty u gin biore tylko kwas foliowy i boję się o krew z racji nie brania witamin gdzie m.in jest żelazo.
Zobaczymy co Tobie dr powie jestem ciekawa
-
Hej ale naskrobalyscie
nawet nie nadrabiam ... wczoraj i dziś mam taki humor ze lepiej się do mnie nie zbliżać. Mąż się śmieje ze wzrokiem zabijam :p
Wszystko przez to ze wpakowali się do nas bez zapowiedzi goście a my akurat mieliśmy wolny eom bo syn u dziadków spał .. chciałam posiedzieć z małżem coś pooglądać porozmawiać . Po prostu pobyć sami ze sobą odpocząć od synka troszkę. A oni siedzieli widzieli ze niemam humoru .. i dobrze wiedzieli że nie lubię niespodziewanych wizyt .. z pojechania na wspólny obiad zrobiłam szybki aby ich poczestowacposzli około 20 . A ja padlam i spalam obudziłam się o 9 wzięłam prysznic i jadę zaraz po misia
.. ot, tak się nacieszylismy sobą z mężem
Czy ja oby nie przesadzam ? -
Cześć dziewczyny, tak źle się dziś czuje ze nie dałam rady iść do pracy, ledwo dziecko zaprowadzilam do szkoły, wróciłam i śpię cały czas bo tylko wtedy czuje siedobrze.....
Mam nadzieje ze ta meczarnia uwienczona będzie zdrowym bobaskiem, tylko wówczas to meczenie się ma sens.... Wizyta już w czwartek i strasznie się stresuje, więcej razy na pierwszysch wizytach słyszałam źle wieści i to mnie masakrycznie stresuje.... -
Cześć dziewczyny! Ja się dziś czuje nadzwyczaj dobrze. Czuć, że się zbliża drugi trymestr:) Tylko psychicznie gorzej, bo albo.mam doła, albo becze ze wzruszenia:D a teraz szykuje się na wizytę u dentysty. Brrr!
-
Anastazjaaa mam identycznie... zaprowadzilam corcie do szkoly í sie polozylam sie í dostaje sms od corki manó przyjedz plis... wiec jade okazuje sie ze z moim dzieckiem nie jest tak zle tylko siedzi na tel. bő dalam jej wyjatkowo dzisiaj jakby cos sie dzialo... wiec zabralam ja Pani zaznaczyla zadania do zrobienia wiec pol dnia przy ksiazkach pozniej do pracy... Grrrrrrrr
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 11:22
-
U nas w szkole jest trochę inaczej za zabranie telefonu do szkoły mogą nawet zawiesić dziecko... Z chorobowym też nie tak łatwo, aby dziecko nie przyszło do szkoły musi wyrazić zgodę dyrektor a jak za często choruje to często w trakcie zwolnienia chorobowego może zjawić się u ciebie w domu komitet składający się z lekarza i opieki społecznej, nie ma tu nadużywania wolnego ani wagarow, uważam że to dobre rozwiązanie
Moja znajoma w ostatni dzień szkoły nie poslala tam dziecka bo jechali już do polski na wakazje dostała karę 700 euro na dziecko czyli razem 1400 bo ma dwoje ponieważ komitet przyszedł ja sprawdzić a ich nie było w domunie warto kombinować, i ma upomnienie jeszcze jedna taka akcja i wywalaja dzieci ze szkoły...
-
Heej
Już po wizycie jest piękny maluszek, prawie ma 2 cm:)
Serduszka nie posłuchałam bo nie puściła, ale widziałam na monitorze jak bije
Termin mi zmienił się na 15.04
Oto mój skarb:
Mam też grzybice, przepisała mi doktorka jakieś globulki na 3 dni,
następna wizyta we wtorek następny na cytologię i z wynikami badańAnastazjaaa, jamniczakuchnia, Funky09, Endzis, wiecznie, Rotenkopf, Kajka, triste, Lanusia93, Malinkowe oczekiwanie, fabdorota, dichlieb, dziewussia, ewcia21k, fabiola, Sunday lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiolcia1405 wrote:Hej ale naskrobalyscie
nawet nie nadrabiam ... wczoraj i dziś mam taki humor ze lepiej się do mnie nie zbliżać. Mąż się śmieje ze wzrokiem zabijam :p
Wszystko przez to ze wpakowali się do nas bez zapowiedzi goście a my akurat mieliśmy wolny eom bo syn u dziadków spał .. chciałam posiedzieć z małżem coś pooglądać porozmawiać . Po prostu pobyć sami ze sobą odpocząć od synka troszkę. A oni siedzieli widzieli ze niemam humoru .. i dobrze wiedzieli że nie lubię niespodziewanych wizyt .. z pojechania na wspólny obiad zrobiłam szybki aby ich poczestowacposzli około 20 . A ja padlam i spalam obudziłam się o 9 wzięłam prysznic i jadę zaraz po misia
.. ot, tak się nacieszylismy sobą z mężem
Czy ja oby nie przesadzam ?
Nie przesadzasz! Ja nie cierpię niezapowiedzianych gości, więc wiem co czułaś -
Aleksandra, ale śliczności
Ja tydzień temu widziałam już swojego kropka i bijące serduszko (też nie dał posłuchać) do tego zdjęcia nie dostałam, tylko filmik, którego nie da się odtworzyć
za tydzień kolejna wizyta, mam nadzieję, że dostanę zdjęcie!
MoNa -
nick nieaktualnykarolajna91 wrote:Hej laski
Ja poinformowałam dziś szefa o ciążyPogratulował mi
myślę że nie będzie tak źle. Tylko jakiejś zastępczyni będę musiała poszukać..
Dziewczyny, ile płaciłyście za badania I Trymestru?
192zł. Morfologia, mocz, grupa krwi, toxo, hiv, vdrl, tsh, itp.