Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rotenkopf wrote:Super wieści!
Tylko zastanawia mnie jak lekarze obliczyli ten 31 tydzień? Skoro Maluszek jest wagowo mniejszy a termin mam z Dziewussią na ten sam dzień. No ale grunt, że jest wszystko okej
Mam pytanie do mamusiek - ile dziecko zużywa pampersów dziennie czy tam tygodniowo? -
Dobrze, że u Dziewussi wszystko dobrze.
Ja jeszcze siedzę u mojego dr w poczekalni no dziś ma jakieś oblężenie...jestem 3 a to moje drugie podejście za pierwszym razem jak zobaczyłam ile jest babeczek to się wróciłam na 2h do domu... -
mania wrote:Dobrze, że u Dziewussi wszystko dobrze.
Ja jeszcze siedzę u mojego dr w poczekalni no dziś ma jakieś oblężenie...jestem 3 a to moje drugie podejście za pierwszym razem jak zobaczyłam ile jest babeczek to się wróciłam na 2h do domu... -
panda80 wrote:Ech Stan zapalny to ja mam na pewno, od wigilii mnie trzyma... Brałam antybiotyk 10 dni i pomógł na tyle, że większość opuchlizny zeszła i przestało boleć. Niestety mam powiększoną śliniankę albo węzęł chłonny bo na usg dokładnie nie widać. To jest taka twarda gula na policzku, ale nie od wewnątrz. Najgorsze, że w ciąży jest ograniczone pole manewru jeśli chodzi o leczenie. Albo kolejny silny antybiotyk, albo czekać albo jak nie przejdzie to biopsja... Chcę poczekać do poniedziałku, mam wizytę u gina. Może mnie weźmie do szpitala.
-
Hej mam pytanie jak liczycie ruchy ? W ciągu godziny ma być ich przynajmniej 10 ale czy wy liczycie np od 19 do 20 ile jest ruchów i zapisujecie np 30 czy po prostu o 19 zaczynacie liczyć i jak wyjdzie 10 ruchów np po 10 minutach to już dalej nie liczycie ?
-
Super że Dziewussia się odezwała, bo ta cisza była niepokojąca.
Dzisiaj miałam taki aktywny dzień, że zapomniałam odebrać wyników glukozy, więc pędzę jutro po nie a później z mężem jedziemy do Ikei, także zakupy przed nami. Kolejny z takich większych wydatków, bo rzeczy się trochę uzbierało. Zobaczymy na miejscu jak będzie, bo przewijak, który sobie upatrzyłam będzie chyba niedostępny...bo jest napisane, że są tylko 2 sztuki... Także prawdopodobnie go nie będzie
Ciekawa jestem jaki mi ten cukier wyjdzie.
Ja bałam sie obejrzeć ostatnich dwóch odcinków Na Wspólnej, jak zobaczyłam ile mnie emocji kosztował jej przedłużający się poród i ten zasrany lekarz i jego postawa, to stwierdziłam, że nie dam rady obejrzeć. Aż ciary przechodzą na to wszystko, to jest straszne, bo nie wiemy jak się nami ktoś zajmie i jaką decyzję podejmie.
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
Heathera wrote:Hej mam pytanie jak liczycie ruchy ? W ciągu godziny ma być ich przynajmniej 10 ale czy wy liczycie np od 19 do 20 ile jest ruchów i zapisujecie np 30 czy po prostu o 19 zaczynacie liczyć i jak wyjdzie 10 ruchów np po 10 minutach to już dalej nie liczycie ?
-
nick nieaktualny
-
Kawuszka wrote:Super że Dziewussia się odezwała, bo ta cisza była niepokojąca.
Dzisiaj miałam taki aktywny dzień, że zapomniałam odebrać wyników glukozy, więc pędzę jutro po nie a później z mężem jedziemy do Ikei, także zakupy przed nami. Kolejny z takich większych wydatków, bo rzeczy się trochę uzbierało. Zobaczymy na miejscu jak będzie, bo przewijak, który sobie upatrzyłam będzie chyba niedostępny...bo jest napisane, że są tylko 2 sztuki... Także prawdopodobnie go nie będzie
Ciekawa jestem jaki mi ten cukier wyjdzie.
Ja bałam sie obejrzeć ostatnich dwóch odcinków Na Wspólnej, jak zobaczyłam ile mnie emocji kosztował jej przedłużający się poród i ten zasrany lekarz i jego postawa, to stwierdziłam, że nie dam rady obejrzeć. Aż ciary przechodzą na to wszystko, to jest straszne, bo nie wiemy jak się nami ktoś zajmie i jaką decyzję podejmie. -
paprotka30 wrote:Dziewussia dobre wieści!
Przeglądałam sobie komplety pościeli do łóżeczka i zupełnie nie wiem na co sie zdecydować. Za duzo tego jestmoze macie jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę albo producenta?
Super wieści od Dziewusi, też często o niej myślę i zastanawiam się co słychać. Dobrze że jutro się ma odezwać
.
Zgaga męczy, chyba pora spać ;/ -
nick nieaktualny
-
Straciatellaa wrote:jezuuuuu to do której on przyjmuje?
Wróciłam i dołączam do cukrzycowych mammój dr w szoku, że ostatnio tylke ma cukrzycowych mam...nie wiem może to po świętach?! Jutro ma dzwonić i umówić mnie na wizytę do Matki Polki bo tam ode mnie kierują cukrowe mamy...no pięknie a myślałam, że już nic mi się nie przyłącze...