Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
to są pachnące woreczki na zużyte pieluchy
normalnie pakujesz w nią pieluche np z kupa i związujesz. przydają się najbardziej jak jest się u znajomych, rodziny. Jak przewiniesz bobasa to później w pachnący woreczek i do śmieci
Olina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuchy można liczyć od 28tc ale szybciej nie zawsze będę miarodajne bo dzieci w roznych porach sie ruszaja
Ja narazie nie licze bo lekarz mi nie kazał a ja chyba bym się tym zaczeła stresować jak za mało bym naliczyła :p
Woreczki na zuzyte pieluszki ja tez kupie :p siostra mojego meza i moja je kupowaly i byly bardzo zadowolona :p ale trzeba poczytac tez sklad ich bo ine sa perfumowane niektore i moja siostra kiedys dala to opakowanie corce do zabaly i ją uczuliło. Byla w ciezkim szoku ale potem kupila inne i juz bylo okej -
Straciatellaa wrote:to są pachnące woreczki na zużyte pieluchy
normalnie pakujesz w nią pieluche np z kupa i związujesz. przydają się najbardziej jak jest się u znajomych, rodziny. Jak przewiniesz bobasa to później w pachnący woreczek i do śmieci
-
nick nieaktualnyDziewussia czekamy na wpis od Ciebie
Ja nie liczę ruchów, bo jest ich za dużo :p
Na Wspólnej oglądam od zawsze, ale te ostatnie odcinki i poród Joanny to faktycznie masakra, niby serial, ale niestety takie rzeczy się zdarzają...
Ja kupuję woreczki Paklanki na zużyte pieluchy, podobno super pachną -
nick nieaktualnyjamniczakuchnia wrote:Ja kupuję woreczki Paklanki na zużyte pieluchy, podobno super pachną
szwagierka je tam kupuje
jamniczakuchnia lubi tę wiadomość
-
Ja nie liczyłam ruchów, bo nie wiedziałam o co w liczeniu ruchów chodzi, tzn. nie rozumiałam jak je liczyć. Wszędzie jest tak napisane, że nie wiedziałam czy dziecko ma mieć 10 ruchów na każdą godzinę, 10 ruchów co najmniej w czasie aktywności, czy 10 ruchów rano i 10 wieczorem...
Czyli mówicie, że ruchy najlepiej liczyć raz dziennie, np. wieczorem? I wtedy ma ich być co najmniej 10? A przez resztę dnia dziecko niekoniecznie musi wykonać tyle ruchów w czasie aktywności? -
Funky09 wrote:Ja nie liczyłam ruchów, bo nie wiedziałam o co w liczeniu ruchów chodzi, tzn. nie rozumiałam jak je liczyć. Wszędzie jest tak napisane, że nie wiedziałam czy dziecko ma mieć 10 ruchów na każdą godzinę, 10 ruchów co najmniej w czasie aktywności, czy 10 ruchów rano i 10 wieczorem...
Czyli mówicie, że ruchy najlepiej liczyć raz dziennie, np. wieczorem? I wtedy ma ich być co najmniej 10? A przez resztę dnia dziecko niekoniecznie musi wykonać tyle ruchów w czasie aktywności?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 01:26
-
nick nieaktualny
-
Hej. Ja spałam może z 3 godziny- masakra jakas. Nie dość ze nie mogłam zasnąć bo nie mogłam odpowiedniej pozycji znaleźć to jeszcze ból pleców i koledzy sąsiada domofonem wydzwaniali bo on nie chciał otworzyć drzwi, oczywiście też nie otworzyłam - szemrane towarzystwo
Siostra wczoraj wieczorem dzwoniła, ze siostra jej narzeczonego, moja imienniczka stała z koleżanką na przystanku i podbiegla do nich zaplakana (12 letnia!!!!) Dziewczynka. Powiedziała że jakiś facet się przed nią rozebral i delikatnie mówiąc chciał ją zmusić do seksu oralnego za pieniądze. Biedna była w takim szoku, roztrzesiona, udało jej sie uciec. Dziewczyny zawiozly ja do domu i zadzwonily po policję. Były przesluchiwane i na całe szczęście tego samego dnia złapali tego pedofilia. I weź tu puść dziecko samo gdziekolwiekstraszne
Ja dziś 79 dni do porodu!
-
Dołaczam do tych, co miały ciężką noc. Na szczęście cukrzyca mi nie wyszła. Przy 50 j. i po śniadaniu po godzinie miałam 84.,a norma była do 130. Tsh mi się trochę podniosło (2,09) i jestem ciekawa czy będę musiała zwiększyć dawkę leków. Zobaczymy co pani dr odpisze, bo planową wizytę mam na koniec stycznia.
-
Dzień dobry
Ja dziś spałam bardzo dobrze bo sama mąż chory spał w drugim pokoju
Stresuje się tą dietą cukrzycową, tymi pomiarami i tym reżimem, że nie dam rady...Dziewczyny cukrzycowe kiedy macie wizyty w poradniach diabetologicznych??Olina lubi tę wiadomość