X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2016, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć drujujecie jak szalone! Ja spalam jak dziecko! Ruchy też liczę sama
    .. Straszne to z tym pedofilem! Masakra! Dziecko jaka traume miało :-( u mnie jeszcze dwa tyg do setki dziś zaczęłam 25 tydzień :-D jeszcze dwa tygodnie i 7 miesiąc! Wow super! Większość z was już w 3 trymestrze jest ale zaraz was dogonie ;-). Odwiozlam córkę do przedszkola i idę jeszcze do łóżka a co tam w domu porobie jak wstanę :-P miłego dnia! A i też mam problem z pościelą hmm nie wiem jaka kupić...

• ania0141 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    odnośnie tych pedofilów,zboczeńców itd.jest ich cała masa,moja córka ma 13lat i na portalach społecznościowych non stop ktoś do niej pisze,różne typy z różnych stron polski ja obserwuje ,jeśli dostaje jedną wiadomość to czekam ale gdyby ten sam gościu napisał poraz kolejny to zgłaszam też na policje.jestem na tym punkcie uczulonaczęsto rozmawiam z córka na te tematy,po zmroku nigdy nie pozwalam jej wyjść samej nawet z psem,ale robię to w taki sposób żeby też ona nie wpadła w jakiś chory lęk....uważam że wiadomości do 12letniej jeszcze wtedy dziewczynki typu:jak ja bym chciał ci zdjąć majteczki są wstrętne i chore...Straciatella i szacun ogromny dla tych dziewczyn że pomogły tej małej a dla niej ogromne gratulacje,że zachowała zimną krew i uciekła.

ania0141
  • paprotka30 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry:)

Co sie dzieje na tym świecie...pedofilia i inne zboczenia. Nie wiem czy kiedys tego nie było, czy po prostu takie sprawy nie były nagłaśniane..
    I my na ten podły świat sprowadzamy własne dzieci :/
    Postawa dziewczyn, za okazanie pomocy i zeznania, godne pochwały. Niewiele osób stać na taki krok!

Co do pościeli to właśnie jak jest za niska cena to obawiam sie ze to moze być jakościowo kiepskie, a na zdjęciach niewiele widać.

A co do tych woreczków do pieluch to kiedys przez pomyłkę kupiłam :) gdzies pewnie leżą.

Mi lekarz jeszcze nie kazał liczyć, jedynie mam czuwać nad aktywnością. Gdybym zaobserwowala dłuższy brak ruchów wtedy ip.

Trzeba wstac bo glodna jestem jak wilk i Mała tez daje o sobie znać :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 08:58

• paprotka30 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mania wrote:
    Dzień dobry
    Ja dziś spałam bardzo dobrze bo sama mąż chory spał w drugim pokoju :-)

Stresuje się tą dietą cukrzycową, tymi pomiarami i tym reżimem, że nie dam rady...Dziewczyny cukrzycowe kiedy macie wizyty w poradniach diabetologicznych??

Mania ja jeszcze nie wiem czy mam cukrzycę czy nie bo wg norm ktore podała Jaskra to jest ok. Wg starych norm łapie sie na cukrzycę. Obawiam sie ze i tak lekarz wysle mnie do diabetologa i zaleci dietę i scisła kontrolę. Poki co to wszystko jest w zawieszeniu bo wizyte mam dopiero 1.02.
    A mozna wiedziec jakie miałaś wyniki to bede wiedziec czego sie spodziewać?

• mania Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paprotka30 wrote:
    Mania ja jeszcze nie wiem czy mam cukrzycę czy nie bo wg norm ktore podała Jaskra to jest ok. Wg starych norm łapie sie na cukrzycę. Obawiam sie ze i tak lekarz wysle mnie do diabetologa i zaleci dietę i scisła kontrolę. Poki co to wszystko jest w zawieszeniu bo wizyte mam dopiero 1.02.
    A mozna wiedziec jakie miałaś wyniki to bede wiedziec czego sie spodziewać?
    Ja miałam
    Na czczo-80
    1h-185
    2h-158
    Według mojego dr norma po 2h do 140 i jakoś na tym drugim wyniku sie najbardziej skupił choć powiedział, że ten po 1h też za duży ale nie pamietam jaką normę podał.

22+3tc-545g, 25+1tc-980g, 30+4tc-2kg 32+4tc-2312g 38+4tc-3450g <3

w57vyx8do68si190.png
  • paprotka30 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja mialam niewiele mniej, takze pewnie mozemy sobie ręce podać :)
    Zegnaj szarlotko z lodami ;P hihi

• mania Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paprotka30 wrote:
    To ja mialam niewiele mniej, takze pewnie mozemy sobie ręce podać :)
    Zegnaj szarlotko z lodami ;P hihi
    Dla mnie najjgorsze, że owoców nie można praktycznie tylko jabłka i grejpfruty a ja uwielbiam banany, mandarynki, pomarańcze itd

22+3tc-545g, 25+1tc-980g, 30+4tc-2kg 32+4tc-2312g 38+4tc-3450g <3

w57vyx8do68si190.png
  • paprotka30 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez kocham pomarancze, zwłaszcza teraz w zimie.
    Grunt to dobre nastawienie, nie ma co sie załamywać :)

mania lubi tę wiadomość

• Ameiva Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie po masakrycznej nocy...Najpierw sama nie moglam zasnac do 1 w noy, kiedy udalo mi sie usnac synek sie obudzil, ok 2 przybiegl do nas do lozka i nie chcial zasnac do 4:30 !!! nie mam pojecia czemu, chcial sie bawic, nie pomagaly kolysanki, lulanie na rekach ani cieple mleczko. Tak sie z nim umeczylam ze z nerwow sama nie moglam pozniej zasnac a o 8 juz pobudka :( Maly wypoczety, zadowolony a ja ledwo zyje... Biedny moj maz o 4 nad ranem wychodzil do pracy, tez nie wyspany teraz pewnie nieprzytomny w pracy :( zastanawiam sie czy ja jeszcze kiedykolwiek przespie cala noc bez pobudek...

dqpr3e5e2vsf93fd.png

w4sqs65guiprfo6k.png
  • Ameiva Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mania wspolczuje tej diety, ja tez bez owocow nie moglabym na dluzsza mete funkcjonowac, uuuuuwwwielbiam banany :)

dqpr3e5e2vsf93fd.png

w4sqs65guiprfo6k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Straszna ta akcja z pedofilem!

Sama miałam kiedyś przygodę z prawdopodobnie pedofilem - miałam 7 lat i mama wysłała mnie po bułki do sklepu na drugą stronę ulicy, zaraz pod domem praktycznie. Czekałam na pasach aż będę mogła przejść i zatrzymał się samochód, facet otworzył okna i zapraszał mnie na przejażdżkę, pokazywał słodycze. Ja przerażona pędem do domu, bo tata mnie zawsze szkolił żeby jak najszybciej zwiewać albo krzyczeć.
    Niestety ze stresu nie pamiętałam nawet jak ten facet wyglądał i jaki to był samochód.

• wiecznie Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olina wrote:
    własnie ogladałam strone rossmana i patrze ze maja cos takiego jak ''woreczki na zuzyte pieluszki''i widze same cudowne opinie;)
    Ja kupiłam kosz na zużyte pieluszki. Paklanki będę zabierała na wyjścia, zwłaszcza w odwiedziny do innych, co by im nie smrodzić :P. Przy ich zakupie warto też patrzeć na ilość szt w stosunku do ceny :)

E99wp2.png
    klz9hdge68udasjt.png
    Kriotransfer -> 12.06.17 -> Cudzie trwaj! <3
    ICSI -> 23.07.15 -> Mamy córeczkę <3
  • Karatka81 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-) U nas dzisiaj trochę słoneczko się przebija :-) Wczoraj był ciężki dzień. Ja przeoczyłam 100 ha,ha Także niby 99 :-) My zużyte pampersy wkładaliśmy do woreczków śniadaniowych i do kosza :-) Teraz też chce kupić te zapachowe, ale to naprawdę na wyjścia. Jak się normalny woreczek zawiąże to aż tak bardzo nie czuć ;-)

• fabdorota Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry. Ja dziś też miałam koszmarna noc. Męczyłam się z twardnieniem macicy i bólem aż do rana, zasnelam dopiero jak mąż wyszedł. Teraz wstałam otworzyć kurierowi i zrobić śniadanie i znów boli, a myślałam że będzie już ok:( Fakt, że wczoraj trochę za dużo krazylam po domu i od razu przykre efekty. Także dziś wstaje tylko do toalety i po jedzenie, bo nie chcę znów iść do szpitala :(

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2016, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co za okropna noc...
    Straszna ta sytuacja z tą dziewczynką.. :( biedna!
    Moją siostre dawno dawno temu jak miała koło 17 lat jakiś gościu szedł ulicą koło lasku w długim płaszczu, złapał i zmacał ją po cycku. I do mojej mamy szybko zadzwoniła bo jest policjantką a ta wezwała patrol ale go nie znaleźli... Jebane zboczeńce... :/

Co by tu na obiad zrobić? jakieś pomysły? :p

• wiecznie Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili wrote:
    Co by tu na obiad zrobić? jakieś pomysły? :p
    u mnie na obiad piersi z kurczaka nadziewane serem mozarella i suszonymi pomidorami + surówka :)

E99wp2.png
    klz9hdge68udasjt.png
    Kriotransfer -> 12.06.17 -> Cudzie trwaj! <3
    ICSI -> 23.07.15 -> Mamy córeczkę <3
  • Ameiva Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja obiad mam dzis z glowy bo dojadamy wczorajszy :). Pieklam kurczaka w calosci (obkladam go w naczyniu żaroodpoornym jablkami w dupke wkladam cutryne, posypuje troche curry). Jest pyyyyszny, soczysty. Do tego pieczone ziemniaczki z rozmarynek i fasolka szparagowa gotowana na parze :)

panda80 lubi tę wiadomość

dqpr3e5e2vsf93fd.png

w4sqs65guiprfo6k.png
  • panda80 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Ja dzisiaj w miarę dobrze spałam, ale śniło mi się, że mąż mi zjadł 3 ostatnie kromki chleba - głodna byłam ale dzielnie wytrzymałam do rana z jedzeniem :)
    fabdorota przykro mi kochana, odpoczywaj...
    U mnie na obiad barszcz ukraiński, chociaż poszłam na łatwiznę i robię z mrożonki Hortexu ;)

zem39vvjscbr7v2w.png
  • Dobson Ekspertka

Wysłany: 13 stycznia 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noc do dupy, też dopiero po 3 zasnęłam, ue... Teraz kawka i śniadanko bo mały się dobija. A i zapomniałam mówić, że glukozę muszę powtórzyć ale po co najmniej 10 dniach od poprzedniej X_x
    I mam już całe zamówienie na Gemini, ewentualnie jakieś pierdółki mi zostały... Wyszło troszkę ponad 400 ziko także jestem chyba zadowolona :)

A za pedofilię powinni kastrować i na dożywocie do najcięższych więzień. Gnojki się jarają, a to są czyjeś dzieci, maleńkie i niewinne... God, nie rozumiem czasem tego świata.

A na obiad heheh frytki z surówą i kurczak z rożna <3 Tak w ramach ograniczania kalorii oczywiście :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 10:40

f2w3lhb8uhmwdzoi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2016, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 10:43

panda80, jamniczakuchnia lubią tę wiadomość

‹‹ 632 633 634 635 636 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ