Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć drujujecie jak szalone! Ja spalam jak dziecko! Ruchy też liczę sama
.. Straszne to z tym pedofilem! Masakra! Dziecko jaka traume miałou mnie jeszcze dwa tyg do setki dziś zaczęłam 25 tydzień
jeszcze dwa tygodnie i 7 miesiąc! Wow super! Większość z was już w 3 trymestrze jest ale zaraz was dogonie
. Odwiozlam córkę do przedszkola i idę jeszcze do łóżka a co tam w domu porobie jak wstanę
miłego dnia! A i też mam problem z pościelą hmm nie wiem jaka kupić...
-
odnośnie tych pedofilów,zboczeńców itd.jest ich cała masa,moja córka ma 13lat i na portalach społecznościowych non stop ktoś do niej pisze,różne typy z różnych stron polski ja obserwuje ,jeśli dostaje jedną wiadomość to czekam ale gdyby ten sam gościu napisał poraz kolejny to zgłaszam też na policje.jestem na tym punkcie uczulonaczęsto rozmawiam z córka na te tematy,po zmroku nigdy nie pozwalam jej wyjść samej nawet z psem,ale robię to w taki sposób żeby też ona nie wpadła w jakiś chory lęk....uważam że wiadomości do 12letniej jeszcze wtedy dziewczynki typu:jak ja bym chciał ci zdjąć majteczki są wstrętne i chore...Straciatella i szacun ogromny dla tych dziewczyn że pomogły tej małej a dla niej ogromne gratulacje,że zachowała zimną krew i uciekła.ania0141
-
Dzien dobry:)
Co sie dzieje na tym świecie...pedofilia i inne zboczenia. Nie wiem czy kiedys tego nie było, czy po prostu takie sprawy nie były nagłaśniane..
I my na ten podły świat sprowadzamy własne dzieci
Postawa dziewczyn, za okazanie pomocy i zeznania, godne pochwały. Niewiele osób stać na taki krok!
Co do pościeli to właśnie jak jest za niska cena to obawiam sie ze to moze być jakościowo kiepskie, a na zdjęciach niewiele widać.
A co do tych woreczków do pieluch to kiedys przez pomyłkę kupiłamgdzies pewnie leżą.
Mi lekarz jeszcze nie kazał liczyć, jedynie mam czuwać nad aktywnością. Gdybym zaobserwowala dłuższy brak ruchów wtedy ip.
Trzeba wstac bo glodna jestem jak wilk i Mała tez daje o sobie znać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 08:58
-
mania wrote:Dzień dobry
Ja dziś spałam bardzo dobrze bo sama mąż chory spał w drugim pokoju
Stresuje się tą dietą cukrzycową, tymi pomiarami i tym reżimem, że nie dam rady...Dziewczyny cukrzycowe kiedy macie wizyty w poradniach diabetologicznych??
Mania ja jeszcze nie wiem czy mam cukrzycę czy nie bo wg norm ktore podała Jaskra to jest ok. Wg starych norm łapie sie na cukrzycę. Obawiam sie ze i tak lekarz wysle mnie do diabetologa i zaleci dietę i scisła kontrolę. Poki co to wszystko jest w zawieszeniu bo wizyte mam dopiero 1.02.
A mozna wiedziec jakie miałaś wyniki to bede wiedziec czego sie spodziewać? -
paprotka30 wrote:Mania ja jeszcze nie wiem czy mam cukrzycę czy nie bo wg norm ktore podała Jaskra to jest ok. Wg starych norm łapie sie na cukrzycę. Obawiam sie ze i tak lekarz wysle mnie do diabetologa i zaleci dietę i scisła kontrolę. Poki co to wszystko jest w zawieszeniu bo wizyte mam dopiero 1.02.
A mozna wiedziec jakie miałaś wyniki to bede wiedziec czego sie spodziewać?
Na czczo-80
1h-185
2h-158
Według mojego dr norma po 2h do 140 i jakoś na tym drugim wyniku sie najbardziej skupił choć powiedział, że ten po 1h też za duży ale nie pamietam jaką normę podał. -
paprotka30 wrote:To ja mialam niewiele mniej, takze pewnie mozemy sobie ręce podać
Zegnaj szarlotko z lodami ;P hihi -
Witam sie po masakrycznej nocy...Najpierw sama nie moglam zasnac do 1 w noy, kiedy udalo mi sie usnac synek sie obudzil, ok 2 przybiegl do nas do lozka i nie chcial zasnac do 4:30 !!! nie mam pojecia czemu, chcial sie bawic, nie pomagaly kolysanki, lulanie na rekach ani cieple mleczko. Tak sie z nim umeczylam ze z nerwow sama nie moglam pozniej zasnac a o 8 juz pobudka
Maly wypoczety, zadowolony a ja ledwo zyje... Biedny moj maz o 4 nad ranem wychodzil do pracy, tez nie wyspany teraz pewnie nieprzytomny w pracy
zastanawiam sie czy ja jeszcze kiedykolwiek przespie cala noc bez pobudek...
-
nick nieaktualnyStraszna ta akcja z pedofilem!
Sama miałam kiedyś przygodę z prawdopodobnie pedofilem - miałam 7 lat i mama wysłała mnie po bułki do sklepu na drugą stronę ulicy, zaraz pod domem praktycznie. Czekałam na pasach aż będę mogła przejść i zatrzymał się samochód, facet otworzył okna i zapraszał mnie na przejażdżkę, pokazywał słodycze. Ja przerażona pędem do domu, bo tata mnie zawsze szkolił żeby jak najszybciej zwiewać albo krzyczeć.
Niestety ze stresu nie pamiętałam nawet jak ten facet wyglądał i jaki to był samochód. -
Olina wrote:własnie ogladałam strone rossmana i patrze ze maja cos takiego jak ''woreczki na zuzyte pieluszki''i widze same cudowne opinie;)
. Przy ich zakupie warto też patrzeć na ilość szt w stosunku do ceny
-
Dzień dobry
U nas dzisiaj trochę słoneczko się przebija
Wczoraj był ciężki dzień. Ja przeoczyłam 100 ha,ha Także niby 99
My zużyte pampersy wkładaliśmy do woreczków śniadaniowych i do kosza
Teraz też chce kupić te zapachowe, ale to naprawdę na wyjścia. Jak się normalny woreczek zawiąże to aż tak bardzo nie czuć
-
Dzień dobry. Ja dziś też miałam koszmarna noc. Męczyłam się z twardnieniem macicy i bólem aż do rana, zasnelam dopiero jak mąż wyszedł. Teraz wstałam otworzyć kurierowi i zrobić śniadanie i znów boli, a myślałam że będzie już ok:( Fakt, że wczoraj trochę za dużo krazylam po domu i od razu przykre efekty. Także dziś wstaje tylko do toalety i po jedzenie, bo nie chcę znów iść do szpitala
-
nick nieaktualnyCo za okropna noc...
Straszna ta sytuacja z tą dziewczynką..biedna!
Moją siostre dawno dawno temu jak miała koło 17 lat jakiś gościu szedł ulicą koło lasku w długim płaszczu, złapał i zmacał ją po cycku. I do mojej mamy szybko zadzwoniła bo jest policjantką a ta wezwała patrol ale go nie znaleźli... Jebane zboczeńce...
Co by tu na obiad zrobić? jakieś pomysły? :p -
Ja obiad mam dzis z glowy bo dojadamy wczorajszy
. Pieklam kurczaka w calosci (obkladam go w naczyniu żaroodpoornym jablkami w dupke wkladam cutryne, posypuje troche curry). Jest pyyyyszny, soczysty. Do tego pieczone ziemniaczki z rozmarynek i fasolka szparagowa gotowana na parze
panda80 lubi tę wiadomość
-
Witajcie Ja dzisiaj w miarę dobrze spałam, ale śniło mi się, że mąż mi zjadł 3 ostatnie kromki chleba - głodna byłam ale dzielnie wytrzymałam do rana z jedzeniem
fabdorota przykro mi kochana, odpoczywaj...
U mnie na obiad barszcz ukraiński, chociaż poszłam na łatwiznę i robię z mrożonki Hortexu -
Noc do dupy, też dopiero po 3 zasnęłam, ue... Teraz kawka i śniadanko bo mały się dobija. A i zapomniałam mówić, że glukozę muszę powtórzyć ale po co najmniej 10 dniach od poprzedniej X_x
I mam już całe zamówienie na Gemini, ewentualnie jakieś pierdółki mi zostały... Wyszło troszkę ponad 400 ziko także jestem chyba zadowolona
A za pedofilię powinni kastrować i na dożywocie do najcięższych więzień. Gnojki się jarają, a to są czyjeś dzieci, maleńkie i niewinne... God, nie rozumiem czasem tego świata.
A na obiad heheh frytki z surówą i kurczak z rożnaTak w ramach ograniczania kalorii oczywiście
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 10:40
-
nick nieaktualny