Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja kupiłam na rzep bo się nie znam ale i tak mam zamiar kupić jeszcze jeden to najwyżej kupię wiązany.
Ja też nie liczę ruchów. Mała jest aktywna więc chyba jest ok choć ma takie momenty, że dłużej sobie śpi ale.jak tylko się położę albo napiję ciepłego to się budzi
Dziewczyny mam pyt wiecie może od którego tyg robią w szpitalu ktg ?? bo w pon się kładę na kilka dni to bedzie 32tydz i się zastanawiam czy będą mi robić ktg? -
nick nieaktualny
-
Aleksandrakili wrote:Karatka ja mam od makaszki rzeczy są super
) Te rożki są fajne ale chyba usztywniane w środku?? I nie wiem czy na kołderkę się nadadzą
Może napisz do nich i spytaj o to
http://www.kolorowodosnu.pl/component/jshopping/product/view/6/2542.html?Itemid=0Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 20:25
-
Mania, raczej będą, bo mi w 25 jak lezalam to już robili.
A ruchów też nie liczę
Zamontowalismy u Poli w kąciku firaneczki i od razu milej się zrobiło. Trochę dodatków i wreszcie będzie pięknie
Ps: byli rodzice, pierwsze co powiedziała moja mama: "Ale ci się brzuch opuścił, nie chodź już nigdzie sama, co najwyżej do sklepu". Trochę mnie nastraszyla. Wszystkim się rzuca w oczy, że brzucho coraz niżej...mania lubi tę wiadomość
-
fabdorota wrote:Mania, raczej będą, bo mi w 25 jak lezalam to już robili.
A ruchów też nie liczę
Zamontowalismy u Poli w kąciku firaneczki i od razu milej się zrobiło. Trochę dodatków i wreszcie będzie pięknie
Ps: byli rodzice, pierwsze co powiedziała moja mama: "Ale ci się brzuch opuścił, nie chodź już nigdzie sama, co najwyżej do sklepu". Trochę mnie nastraszyla. Wszystkim się rzuca w oczy, że brzucho coraz niżej...
Ostatnio też mam wrażenie że brzuch mam niżej, ale parę dni temu lekarz mnie widział i nie powiedział że coś jest nie tak więc chyba albo mi się tylko tak wydaje albo tak ma byćJesteśmy coraz bliżej godz zero więc chyba tak ma być
-
mania wrote:
Dziewczyny mam pyt wiecie może od którego tyg robią w szpitalu ktg ?? bo w pon się kładę na kilka dni to bedzie 32tydz i się zastanawiam czy będą mi robić ktg?
Ja też nie liczyłam ruchów, poprostu odkryłam że nasz kalendarz na belly posiada taka opcje, ale jakoś nie chce mi zapisać moich pomiarów, może coś źle wpisuje...mania lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaratka81 wrote:Opisane że można z nich zrobić kołderkę, wypełnienie jest lekko usztywniane, tylko właśnie nie wiem, czy wiązany lepszy... Nawymyślają i kobiety w ciąży mają problem ha,ha
http://www.kolorowodosnu.pl/component/jshopping/product/view/6/2542.html?Itemid=0
No to prawda że nawymyślają i cieżki wybór potem haha :p -
nick nieaktualnyMąż mi dzisiaj zmierzył brzuch
90 cm na wysokości pępka uhuhuuuuu
Ale talia jeszcze jest
Ja widziałam ostatnio patent na rożek - samoróbkę, czyli np. kocyk lub mała kołderka przewiązane tasiemką już na dziecku albo rożek z rzepami i dodatkowo przewiązany wstążka. -
Dzisiaj mnie dopadł taki kaszel, że mój Groszek się ledwo co ruszał
najpierw chciałam już jechać gdzieś na KTG, ale potem zauważyłam, że jak chwilę nie kaszlę to Młody zaczyna kopać, a jak kaszlnę to zaraz jest cisza... W sumie nie miałam kaszlu od początku ciąży, więc nie dziwię się, że tak na to reagował. Na wieczór jak trochę mi kaszel zelżał to Młody znowu się śmiało wyginał i smyrał
Mam nadzieję, że dzisiejszy dzień był apogeum kaszlu, a jutro już nic nie będzie mi dolegać.
Ja również kupiłam rożek z polecenia Iwonki i on jest taki super mięciutki i będzie nam na początku służył zamiast kołderki. Do trzymania dzidziusia na rękach mam rożek z usztywnieniem
Któraś z Was pytała duuużżżooo wcześniej czy mamy jakieś materacyki do kosza Mojżesza. Ja mam, był w komplecie z koszem, i tam też była taka mini kołderka i prześcieradełko -
Mój mąż wreszcie wrócił! !!! Hurra, 10 dni minęło i synek tez juz prawie zdrowy. Musi jeszcze trochę limitowac spotkania z kolegami ale jest ok
Dzisiaj śniło mi się, że wody mi odeszły, jak bardzo chciałabym żeby tak właśnie się zaczęło samo.
Ściskam Was walentynkowo!_Saszka_, Olina, Karatka81, Lanusia93, ania0141 lubią tę wiadomość
-
Hej kochane, witam się po strasznej nocy, nie mogłam spać, mały był jakoś mocno aktywny, później zaczął bolec mnie brzuch miesiaczkowo i do tego zaczęłam czuć dziwne parcie na moją Małą, następnie przyszły lekkie skurcze... Wystraszylam się, z emocji nie śpię od 3 rano
Na razie wszystko ucichlo, aktywność małego w normie, boli mnie głowa i brzuch na centymetr w okolicy pępka.
Także u mnie walentynki w łóżku ake wam życzę milszej niedzieli wakentynkowej