Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karatka81 wrote:A ktoś już zamawiał na milutka.pl? Bo fajne rożki są
moze zamówię dopiero po remoncie...bo teraz nie mam tego wszystkiego gdzie trzymać i wszystko sie kurzy
Zastanawiam się czy potrzebne sa dwa różki czy jeden wystarczy, w sumie przydałyby sie dwa jak jeden będzie w praniu... Tylko ten drugi kupie juz bez minky jesli juz sie zdecyduje na dwa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 17:14
-
Mania, jeszcze jakis czas temu u mnie w mieście w sklepach nie bylo tej nowej kolekcji i sama bylam w szoku jak je zobaczyłam
(oglądałam je w jednej z hurtowni dziecięcych - w zadnej tam sieciowce
). Możesz napisać na fb na profilu x-landera kiedy u ciebie beda dostępne u ich dystrybutorów (Widzialam ze jakiejś dziewczynie podawali kontakt do ich bezpośredniego przedstawiciela na jej region).
-
Karolina_Ina wrote:A ja nie lubię walentynek, niestety mój P. je lubi i zawsze był jakiś kompromis. W tym roku chyba sobie już odpuścił i jak zwykle spędzimy ten czas w domu
Karolina_Ina, _Saszka_ lubią tę wiadomość
-
Ja nie decyduję się na sesję brzuszkową, jakoś mnie do tego nie ciągnie
ale na pewno będę robiła sesyjkę mojej córeczce tzn nie u profesjonalisty a jedynie sama będę wymyslać scenerię
pewnie codziennie zrobię jedno zdjęcia i tak aż mała powie "mamo, weź przestań!"
Co do walentynek to my ich jakoaś szczególnie nie obchodzimy, w końcu walentynki mamy przez cały rokale oczywiście słodkie śniadanko będzie i już dzisiaj piekę ciasto które jakiś czas temu jedna z Was polecała: kruche ciasto z malinami i lekką pianką
Dzwoniłam do mojego szpitala i może w przyszłym tygodniu pójdę z mała wizytąsprawdzę co muszę zabrać ze sobą i zapytam jak to wygląda z cc.
-
28latkaa wrote:Robicie amatorska sesje brzuszkowa ?
zastanawiam sie kiedy najlepiej zrobić takie zdjęcia żeby dobrze wyglądać
Ja mam z poprzedniej ciąży, jedną normalną, drugą bardzo prywatnąObie robiła moja młodsza siostra, teraz do porodu nie przyleci
Więc będę miała tylko takie zdjęcia jakie sama sobie zrobię.
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
katka/85 wrote:Dziewczyny ratujcie! ! Co brałyscie na gorączkę? Jakieś chorobsko mnie dopadło a nie wiem co moge wziąć i ile żeby dzi temperature
Apap. Doraźnie jak najbardziej można, ze 2 tabletki dziennie przez kilka dni. Ja przy zapaleniu ucha miałam pozwolenie na Ibuprofen, ale to ból był nie do wytrzymania.Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
Zastanawiam sie jakie formalności w pierwszej kolejności trzeba załatwić po urodzeniu dziecka , Hmm pewnie najpierw trzeba iść z aktem ślubu i dowodem osobistym do urzędu podać imię dziecka i zabrać skrócony akt urodzin dziecka ? Potem z tym aktem urodzin i wnioskiem urlopowym do pracodawcy o urlop macierzyński Hmm tylko lepiej sie opłaca na rok czy ba pół a potem przedłużyć ? A na końcu formalności z becikowym ? Tak to sobie wyobrażam ale jestem zielona z tym wiec proszę oświećcie mnie jak sie mylę
-
http://allegro.pl/cieply-komplet-minky-kocyk-75x100-poduszka-miko-i5811098554.html
Ja kupowałam stąd i to właśnie z polecenia Iwonki. Dziś odebrałam przesyłkę i polecam nie dość, że śliczne to tak mieciutkie i milutkie, że córci na pewno bedzie odpowiadało. Rożki też mają. Jak kupiłam właśnie ten grubszy kocyk z poduszką i ochraniacz na łóżeczko-super jestem mega zadowolona.
Wiecznie u mnie na pewno nie będzie x landerów w sklepie...muszę do łodzi albo warszawy jechać. Może w przyszłą sobote nam się uda bo teście w koncu sie namyslili i dają kasę na wózekWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 19:41
Karatka81 lubi tę wiadomość
-
Mania też fajne, ale ten rożek na rzep, a mam dylemat, bo miałam na rzep i chyba wolałabym wiązany. Dylematy ha,ha a cenowo bardzo podobnie. I się już nawybierałam... Choć komplecik do wózka w kolorku no jak pod mój wózeczek... Rany ha,ha dobrze że mam trochę czasu ha,ha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 20:00
-
Ja ruchów nie liczę
mała jest aktywna cały czas a szczególnie w porach wieczornych/nocnych
będzie ładny szampan jak się urodzi i tak jej zostanie
Złapała mnie rwa kulszowawiec leze sobie w wannie i modlę się aby przeszło ekspresem samo do jutra , bo w pon chce do pracy
aa właśnie ciekawie ile jeszcze pociągne pracując, już się ze mnie śmieją ze tocze się w lesie
Romantycznego i udanego dnia zakochanych!:*