Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dobson wrote:Dobry!
U mnie dziś na obiad pyry z gzikiemBtw, dziewczyny nie z wielkopolski, wiecie co to takiego?
Ja wiemkolezanka mnie kiedyś uswiadomiła... ale nigdy nie jadlam, bo ziemniaki to wyłacznie w formie frytek lub plasterkow przyswajam
No a teraz narzekania ciąg dalszy... Byłam się zdepilować i odkryłam ze w tym miejscu co mnie bolało wczoraj mam lineę negrę... Biorąc pod uwagę mój biały brzuch to teraz będę wygladać jak owłosiona zebra...
-
wiecznie wrote:Dziewczyny, a pro po koszul do szpitala. Mam 1 na poród (nierozpinaną) i 1 rozpinaną po całości na czas poporodowy. I tak się zastanawiam czy kupować jeszcze 1 rozpinaną czy może lepiej jakieś dresiki i koszulkę nadająca się do karmienia wziąć/kupić.. Bo ja tak nie lubię koszul nocnych bleeee
. A Wy ile bierzecie do szpitala i wszystkie bierzecie koszule?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mam dwie koszule - jedna na poród, druga po. Nie cierpię koszul i później ubieram luźne spodnie od dresu, mam w dupie wytyczne lekarzy co do wietrzenia - nie będę z gołą żiżel paradować, sorry ale trochę intymności i prywatności trzeba zachować. W domu sobie powietrzę, więc mam nadzieję że 2-3 dni i nara szpital.
Olina lubi tę wiadomość
-
Iwonkaaa wrote:A propos depilacji zastanawiam się czy jest jakaś metoda aby efekt dłużej się utrzymał... pamiętam że golilam się jak dostałam skurcze czyli tuż przed porodem a na drugi dzień na obchodzie już był jezyk ...
-
Hej dziewczyny, ja dzisiaj na wizycie u giną bez usg. W tym tyg dużo twardnien/skurczy miałam i mówi, że szyjka krótka. Mam luteine brać 2x100 i zobaczymy. Mówił żebym nie zastanawiała się za długo jeśli dużo tych skurczy i odwiedziła IP żeby upewnić się, że wszystko ok. Powiedział ,ze zalecił by mi odpoczynek,ale wie,ze z małym dzieckiem to bardzo trudne...
panda80, agulas, ania0141 lubią tę wiadomość
-
My też już po USG Zosiulka waży 2312g
wszystko ok przepływy ok łożysko 2 stopień
I jesteśmy już w domu!!!
We wtorek mam jeszcze iść na usg serca bo kardiologia nie było z przyczyn rodzinnych ale wstępnie jeśli usg wyjdzie ok to możemy rodzić SNcieszę się jak głupia choć nie wiem co mnie czeka
Lanusia super, że u Was też wszystko dobrze. Nie spotkałyśmy się bo miałam później to usg po wszystkich i mi robił dr K...aRotenkopf, Niuninka, Dobson, jamniczakuchnia, panda80, Larisa, Olina, kamaaa, agulas, Lanusia93, jaskra, Endzis, Kawuszka, Kajka, ania0141, _Saszka_, Funky09, Wilka, fabdorota, Andrea20 lubią tę wiadomość
-
Dobra, poprawiam się, zamówiłam te koszule i staniki... Ale straszne paskudy same, a chciałam tanio bo koszule to ogólnie mi nie podchodzą. Fe.
Mój D. dziś do Ikei jedzie i tak mnie kusi żeby z nim jechać, ale jakoś czuję, że nie powinnam - ostatnio już się bardzo źle po tych wygibach czułam. Ale czy ja wiem czy on kupi wszystko tak jak chcę? Bardzo wątpię...
Osłonki na sutki planuję kupić z Medeli bo ponoć są fajne i cieniutkie... Kupiła może któraś?
Mania, super, jaki pulpecikWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 13:13
mania, agulas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPyry to ziemniaki, a ten gzik?!
Haha, co do zmiany dokumentu ja też jeszcze nie wymieniłam prawkaA najlepsza w tej kwestii i tak jest moja siostra - wyszła za mąż, rozwiodła się...a prawko ma całkiem te pierwsze za czasów panieńskich
U mnie taki gulasz na schabie z pieczarkami, cebulą, ostrymi ogórkami, pieczarkami i kukurydzą ;] -
Larisa wrote:Hej dziewczyny, ja dzisiaj na wizycie u giną bez usg. W tym tyg dużo twardnien/skurczy miałam i mówi, że szyjka krótka. Mam luteine brać 2x100 i zobaczymy. Mówił żebym nie zastanawiała się za długo jeśli dużo tych skurczy i odwiedziła IP żeby upewnić się, że wszystko ok. Powiedział ,ze zalecił by mi odpoczynek,ale wie,ze z małym dzieckiem to bardzo trudne...
-
Hej. Dziś zaczynam 35 tc
byłam rano u lekarza bo ucho mnie w nocy bolało i boli nadal. Okazalo sie , że mam zapalenie ucha i antybiotyk dostałam bo w 3 trymestrze lekow przeciwzapalnych nie można bo ponoc mogą wywołać poród.
Też nie wiem co to gzikOlina, agulas, ania0141, Rotenkopf, Andrea20 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ja już spokojnie wypoczywam na domowym łóżku, nockę miałam nie przespana ale to z mojej winy, co chwilę budzilam się i sprawdzałam czy nie krwawie, w dzień teraz odsypiam
Moje chłopaki są bardzo troskliwe, skaczą przy nas jak przy jajkuMam wsaniala rodzinę.
Życzę miłego weekendu
agulas, Lanusia93, panda80, Endzis, Ameiva, ania0141, _Saszka_, Rotenkopf, Funky09, Olina, Larisa, jamniczakuchnia, Andrea20 lubią tę wiadomość