Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
paprotka30 wrote:Dzien dobry
wchodzimy w 35 tydzień!
Mąż mi wczoraj zwrócił uwagę ze jeszcze torby do szpitala nie spakowałam! Ciekawe jak mam to zrobić przy tym remontowym bałaganie
Kciuki za wizytujące. Ja też jeszcze torby nie mam spakowanej. Wczoraj dopiero zaszyłam rozerwanie na szwie, które w niej miałam
. Teraz muszę ją i torbę dla małej razem wyprać. A właśnie, prałyście torby do szpitala w dzieciowym proszku/płynie, skoro maluszkowe rzeczy w niej będą?
Kuźwa, i przez te poranne tarzanie się na łóżku, cukry mi dziś szaleją wrrrr. Słodkie mamy ile przekroczeń macie w ciągu tygodnia?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 08:23
-
ania0141 wrote:dziewczyny a jakie macie zdanie na temat szczepień?tych podstawowych(że tak nazwę-zaraz po porodzie)i przeciwko pneumokokom?
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
ania0141 wrote:dziewczyny a jakie macie zdanie na temat szczepień?tych podstawowych(że tak nazwę-zaraz po porodzie)i przeciwko pneumokokom?
-
U mnie wczorajsza noc była masakryczna, w ciągu dnia podobnie, więc Wam nie marudziłam. Ale dziś już lepiej, a do tego wieczorem spotkanie, więc nastrój też dużo lepszy.
Wiecznie, ja mam jedno przekroczenie w tygodniu mniej więcej, po tym jak mnie skusi coś zakazanego. Najpierw się stresuję, a później mnie to motywuje i trzymam dietę przez kolejne dni
Co do szczepień - obowiązkowe na pewno, nad pozostałymi się cały czas zastanawiamy.
I dołączam do niespakowanych mam - najgorsze jest to, że jeszcze nie mam za bardzo co do tych toreb spakować -
Dzien dobry!
Ale cudownie byc na zwolnieniuale wczoraj cos zasnac nie umialam z tego bolu i zmeczenia. Dzis hyz mniej boli przy wstawaniu.
Powodzenia Mamuski wizytujace!!
Jaskra piekna Ksiezniczka Marysia!!
Ja mam jutro wizyte, oby moja kluseczka tez sie okazala pulchna kluseczka
A w sobote mam SR, juz sie nie moge doczekac.
Chodzi za mna swieza buleczka z nutella!! Malz ma zaraz przyniesc swieze buleczkipanda80, jaskra lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry:)
Moja nocka ok nawet siku tylko dwa razy:P tylko zgaga dokuczala przed zasnieciem ale z mojej winy bo herbate z cytryną wypiłam na wieczór.
My szczepimy tylko podstawowe te z nfz i ew. pneumokoki ale to jeszcze do dyskusji.
Dziś wizyta i dowiem sie czy maluch sie przekrecil ale z moich odczuc wynika ze raczej jest poprzecznie a czasem to w ogole wydaje mi sie ze nosze w brzuchu osmiornice bo wszedzie czuje jakies wypychanki:p
Miłego dnia :*
kredeczka91, panda80, ania0141 lubią tę wiadomość
-
Co do szczepienie to tez rozwazam te obowiazkowe i pojedyncze.
Moja torba tez nie spakowana..juz mialam pare razy koszmary, ze pojechalam do szpitala bez torby. Ale jestesmy w trakcie przeprowadzki i mamy taki burdel, ze szok..ale musze torbe w koncu ogarnac! -
Dzień dobry, u nas słoneczko świeci
Jaskra śliczna księżniczka
Ja po średniej nocy, Niko trochę gorączkował i tak trochę do niego zaglądałam w nocy, żeby gorączka za mocno się nie podniosła. Teraz 37,3 więc luzik
Ja muszę jeszcze kilka rzeczy z apteki kupić, poprać koszule i szlafrok, rzeczy dla Ali (ale to chcę już jak komoda przyjdzie) także jaka torba ha,ha Łóżeczko mam upatrzone (znalazłam je jeszcze 70 zeta prawie taniej i free dostawa) no i materacyk zamówię(ale zdecydowałam się to przesunąć na po wypłacie). I chustę, a co, zobaczymy czy mamka podołajaskra lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry!
U nas też piękna pogoda, słoneczko, ptaszki ćwierkają ale dosyć zimno.
Jaskra, jaka słodka buziuniaKciuki za wizytujące~!
Była u mnie wczoraj ta położna, gaduła straszna, ale bardzo kochanaI posłuchałyśmy serduszka, dla mnie to był pierwszy raz ever bo mój gin na usg mi nie puszcza, i biło jak dzwon. Moja mama i D. się poryczeli
Iii okazało się, że mój szpital zapewnia noworodkowi WSZYSTKO i tylko ciuszki na wyjście muszę zabrać, Dla mam też są podkłady na łóżka, podpachy, nawet tantum rosa. Także mile mnie to zaskoczyło bo zmieszczę się w jedną torbę.
Ja mam wizytę we wtorek i już przebieram nogami, to będzie ważny dzień, okaże się czy cc czy sn.
Miłego dnia!jaskra, Karolina_Ina, fabdorota, panda80, _Saszka_, Funky09, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie nocka okey tylko do 2 zasnąć nie mogłam
ale tak to spałam do rana :p
Wstawiłam pranie kolejne dla małego czyli rajstopki czapeczki sliniaczki i skarperki :p hehe aaaa i majteczki:p
Co do szczepień to ja dodatkowymi napewno bede szczepići prawdopodobnie tymi 6w1
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobson, ale macie dobrze w tym szpitalu:D Ameryka:D U nas nic nie dają, tylko butelkę jak potrzebna, ale uwaga! Jednorazową! Także przynajmniej tyle dobrze, że nie jakieś fuj stare.
Macie czasem tak, że brzuch się Wam wydaje wyjątkowo ciężki? Tak mnie w dół dzisiaj ciągnie, jakbym tam cement nosiła...