Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
w końcu was nadrobiłam uff
tak poczytuje i czuje się jak idiotka normalnieja wszystko (np, wózek, fride , laktator , kończąc na pieluchach czy nawet wacikach dla niemowląt i soli fizjologicznej i innych kosmetykach ) miałam ogarnięte już w 28 tygodniu
a od tygodnia już spakowana do szpitala jestem
chyba mnie poniosło ..
jamniczakuchnia, panda80, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Niuninka przynajmniej bez nerwów czekasz na rozwiązanie...
Ja z córką do końca smigalam i było super a teraz jeszcze tyle przedemna... wyprawka nieskończona a ja jestem wrakiem... mecze się wszystkim... do tego wisielczy nastrój... nie mam siły jeździć macac i muszę zamówić z neta resztę rzeczy... jeszcze coś mnie chyba bierze bo jestem słaba i rozpalona... gorączki nie ma... 37 st póki co... ledwo na nogach stoję... kochany w trasie a ja muszę córkę ogarnąć...
Także chciałabym mieć już wszystko i nie myśleć... chociaż zostały drobnostki ale mimo wszystko....Niuninka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Mamki!
Ja dzis w polowie dnia musialam sie zwolnic z pracy..ten bol miedzy nogami mnie dobija, ale dzis to byla katastrofa! Z krzesla jak schodzilam to jak paralityk, ledwo dojechalam do domuleze caly czas ale pielgrzymki do toalety sa uporczywe. Jak schodze z lozka to musze miec nogi zlaczone, i jak ja mam urodzic SN jak nie moge nog rozszerzyc z bolu..? Ehhhh
Jaskra, ja tez czuje to pompowanie, zwlaszcza na wieczor jak sie poloze.
Na piatek umowilam sie do gina bo martwie sie troche, czy te bole nie doprowadza do przedwczesnego porodu..
Olina ja na poczatek tez bede uzywala rozka. Co do ochraniaczy to tylko na przodzie lozeczka, wydaje mi sie, ze na okolo to jak dziecko troche podrosnie, balabym sie takiego maluszka miec zaslonietego. Ja ten nasz zawiesze po paru miesiacach dopiero.
-
Sunday mam tak samo... ciężko mi nogę unieść żeby do auta wsiąść
a przywracając się z boku na bok najpierw na plecy później zginan nogi w kolanach i muszę mieć obie przy sobie i na bok i wtedy dół brzucha boli ale w biodrAch nie szczyka... ja nie wiem jak wejdę na fotel przy kolejnej wizycie...o parciu przy porodzie nie wspomnę...
-
Aleksandrakili wrote:Dziewczyny która z Was pisała o torbach na wózek?? Pytała o doradzenie koloru? były 3 kolory żółty bordowy i jakiś jeszcze
Jakie to były torby?? :p
Ogólnie jestem zadowolona
http://static.pokazywarka.pl/i/6361691/142519/babyono.jpgAleksandrakili, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
a tu My, w związku z kradzieżami zdjęć, podpisałam
Wyszukałam w piwnicy wózek po córce Adbor arte 3x3, jest w bardzo dobrym stanie więc nie kupowaliśmy innego
Dziewczyny mam sąsiada, który lubi sobie popić i popalić. Dziś jak szłam po klatce schodowej wyczułam ewidentny smród zioła (jeśli wiecie co mam na myśli). Biegłam po schodach z córką, twarz zakryłam szalikiem, ale mój mózg już sobie zakodował, że wdychałam ten shit. Myślicie że przez taką chwile mogło zaszkodzić małej? świruje?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 19:59
Iwonkaaa, ania0141, jamniczakuchnia, agulas, Niuninka, _Saszka_, Wiolcia1405, wiecznie, panda80, Karatka81, Wilka, Lanusia93, Rotenkopf lubią tę wiadomość
-
Straciatella piękny domek
Myślę że nie masz się co martwić pewnie stężenie tego świństwa było znikome a ze zapach charakterystyczny to takie odczucia... Myślę że nikotyny nieświadomie pochlaniamy spore ilości... teraz stwierdzenie świeże powietrze ma się nijak do stanu faktycznego...
Też mam adbora -
nick nieaktualnyStraciatellaa wrote:To ja się pytałam, BabyOno - zdecydowałam się na beżową. Są baaardzo duże, na tyle, że będę mogła spakować potrzebne rzeczy do szpitala dla małej
Ogólnie jestem zadowolona
http://static.pokazywarka.pl/i/6361691/142519/babyono.jpg) Ile płaciłaś?
to naprawde duża musi być jak można spakować najpotrzebniejsze rzeczy do szpitala
-
kamaaa wrote:
Kinga dostałaś pudło z hippa za zarejestrowanie się na stronie? -
nick nieaktualnyStraciatellaa wrote:na allegro ok. 86 zł o ile dobrze pamiętam.
39 szeroka x 38 wysoka x 21 głęboka więc dość sporaa ta mi się też podoba i fajnie że taka spora jest
Ja zawsze dużo rzeczy w torebce nosze to co dopiero przy dziecku hehe :p
-
Aleksandrakili wrote:Muszę mężowi pokazać :p bo są też inne ładne ale drogie
a ta mi się też podoba i fajnie że taka spora jest
Ja zawsze dużo rzeczy w torebce nosze to co dopiero przy dziecku hehe :p
agulas wrote:Straciatella strasznie mi się podoba Twój pomysł na podpis! Haha!Paint rządzi haha
agulas lubi tę wiadomość
-
Grr, co za ludzie... Dostaje cudowne rady odnośnie dziecka od osob które dzieci nie mają haha. Kuzynka mi dzisiaj opowiadała o wcześniaku bodajże z 8 miesiąca i caly jej wywód prowadził do tego ze urodzenie dziecka w 8 miesiącu jest gorsze niż Np w 7???!!! Ludzie pojecia nie maja ale powtarzają pomiędzy sobą takie brednie. Nie wierze!
katka/85, agulas, Lanusia93 lubią tę wiadomość