Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem po wizycie
Marysia waży 2100. Nadal mam krótką i zamkniętą szyjkę- 2,4 cm, zamkniętą przy parciu. Nie skróciła się praktycznie wcale od ostatniej wizyty, więc nie schizuję
Też mi się ciężko wstaje z łóżka. Mam podobną strategię- najpierw na boczek
Oto Marysia:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5f5d4044da42.jpg
Kinga., jamniczakuchnia, fabdorota, Aleksandrakili, Niuninka, malika89, paprotka30, kamaaa, Ameiva, Wiolcia1405, ania0141, Iwonkaaa, mania, Szotka, dichlieb, wiecznie, Justyna Es, agulas, Endzis, Larisa, panda80, Anastazjaaa, _Saszka_, Dobson, Sunday, Karatka81, kredeczka91, Wilka, Funky09, Lanusia93, Rotenkopf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaprotka30 wrote:Grr, co za ludzie... Dostaje cudowne rady odnośnie dziecka od osob które dzieci nie mają haha. Kuzynka mi dzisiaj opowiadała o wcześniaku bodajże z 8 miesiąca i caly jej wywód prowadził do tego ze urodzenie dziecka w 8 miesiącu jest gorsze niż Np w 7???!!! Ludzie pojecia nie maja ale powtarzają pomiędzy sobą takie brednie. Nie wierze!
Spychaj takich ze schodówKaratka81, paprotka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjaskra wrote:Jestem po wizycie
Marysia waży 2100. Nadal mam krótką i zamkniętą szyjkę- 2,4 cm, zamkniętą przy parciu. Nie skróciła się praktycznie wcale od ostatniej wizyty, więc nie schizuję
Też mi się ciężko wstaje z łóżka. Mam podobną strategię- najpierw na boczek
Oto Marysia:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5f5d4044da42.jpgjaskra lubi tę wiadomość
-
jamniczakuchnia wrote:Spychaj takich ze schodów
Chętnie! Moze by mnie ulaskawili bo to by była zbrodnia w afekcie
Jaskra, gratuluję! Nasze córeczki wagowo podobne. A Twoja Marysia bedzie miała piękne duże ustaślicznie
jaskra, jamniczakuchnia lubią tę wiadomość
-
Paprotka polubiło mi się przypadkiem , sorki.. tez juz słyszałam ten tekst ze lepiej urodzić w 7 miesiącu niż w 8. I to od kobiety która dwoje dzieci urodziła. Normalnie jakaś paranoja. W twarz jej śmiechem parksnelam jak to uslyszalam:) rozwalaja mnie na łopatki takie madrosci
-
Dzień dobry...
Miałam dzisiaj piękny sen... urodziłam swoje dziecię w domu bo nie zdążyłam do szpitala i było takie piękne... co najlepsze mega mądre bo już mówiłoale ptzezyealam fakt spotkania się z msluszkiem tak mocno ze jak się obudziłam to byłam zła ze to już i próbowałam szybko usnąć ale niestety kontynuacji nie było...
Marysia prześliczna:* jak tak patrzę to jednak czas pędzi... pamiętam zdjęcia naszych fasolek, oczekiwania na pierwszy ruch... a tu już tak blisko ...
Miłego dnia kochanejaskra, fabdorota, Endzis, _Saszka_, jamniczakuchnia, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
28latkaa wrote:Dzien dobry
Marysia jest piękna
dzisiaj mam usg i ostatnie usg z pomiarami tak bardzo sie stresuje
nie śpię od 3...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 06:49
ania0141, agulas, Aleksandrakili lubią tę wiadomość
-
Witam. Właśnie piore ostatnią część ciuszków. Chyba że jeszcze coś kupie:)
Noc miałam średnią. Mogłam spać tylko na lewym boku. Gdy przewróciłam się na prawy młody się buntował. Nie wiem czy to zbieg okoliczności ale jak polożę się na prawym boku to dzidziuś dostaje czkawki. Ma ktoś tak? To już kolejny raz się zdarzyło. Nie wiem czy ja go uciskam czy co? -
Dzień dobry
. Ja obudziłam się przed 6 i nie mogłam zasnąć - porażka.
Dziewczyny (te które kupowały lub mają zamiar kupić), ile szt Cotton Balls jest optymalne? Bo zastanawiam się czy 10, a może 20 szt szt zamówić.. Hmm.. W sumie to nawet jeszcze nie wiem, w którym miejscu je zawieszę/położę i tak mi jakoś ciężko zdecydować.
Jaskra, śliczna córeczka
jaskra lubi tę wiadomość
-
Ja siedząc np teraz czuje regularne pulsowanie na wysokości spojenia i delikatne ruchy małego i nie wiem czy to czkawka czy co... jedyne co mnie teraz trapi to ze nie wiem jak mały jest ułożony i boję się o te szybkie energiczne ruchy żeby pepowina gdzieś tam się nie zsplatala ale to chyba przez to że na ostatniej wizycie pani doktor tak się temu przyglądala... Ale już za tydzień w czwartek wizyta... nie mogę się doczekać...
-
Dzien dobry
wchodzimy w 35 tydzień!
Mąż mi wczoraj zwrócił uwagę ze jeszcze torby do szpitala nie spakowałam! Ciekawe jak mam to zrobić przy tym remontowym bałaganie
Kciuki za wizytujące
agulas, fabdorota, Endzis, jamniczakuchnia, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
JASKRA gratuluję-śliczności.
28LATKA,KINGA czekamy na dobre wieści,trzymamy kciuki
a nademną jakieś czarne chmury zawisły,ciągle coś,dziś mój kochany piesek obudził mnie o 3 bo na dwór mu się zachciało-a spałam tak dobrze,raczej mu sie to nie zdarza,czy musiało akurat wtedy jak mi się tak spało,potem oczywiście do 5.30 zero snu,jak się przekręcałam na boki bardzo bolało mnie spojenie(chyba)kłucia mineły to pora na coś innego...mały musiał jakoś tak się ułożyć że ciągle mnie coś boli(tak sobie tłumaczę na pocieszenie)jutro się dowiem co tam słychać...ponarzekałam z rana i już mi lżej...jaskra lubi tę wiadomość
ania0141