Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
ilae wrote:ja jeden komplecik zamówiłam 4-6m, musimy zapytać nutelli, bo nutella to stała bywalczyni aliexpress i chyba już coś ma od nich
Dla przykładu zazwyczaj zamawiam młodej ubranka w rozmiarze 2T, a teraz aż 4T bo wg tabelki to jest jej rozmiar -
No to stałam się właścicielką wózka
nie jestem na 1000000% przekonana ale jak nie przetestujemy to nie będę nigdy. Zobaczę go na wigilię dopiero. Jednak anex... no zobaczymy
IGA.G, karolyn, lis87, neharika, nutella_, Justyna Sz, Donia12, sunshine, Korcia, Taśka22, Antonelka, Omon, kasieniaczek lubią tę wiadomość
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
Dziewczynki, ja zamówiłam kilka ciuszków z alie w rozmiarze 0-3 i nie porównywałam ich z ciuszkami, ktore mam ze sklepów, ale to na pewno nie jest rozmiar 56, moze nawet nie 62, moje pierwsze wrażenie było: o kurcze, jakies duże te ubranka;) i na pewno nie będę z nich korzystać na początku. Moze Wasze bedą mniejsze.
Milka1991, ilae lubią tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Neharika, mam nadzieje ze to falszywy alarm, ale sprawdze.
Mala dzis jest bardzo aktywna, wiec mnie pocieszylas.
Dosc mam tego szpitala
neharika lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Kupilam dzis przez olx w moim miescie pake ubranek tzn 94szt za 50zl. Wiadomo sa to ubranka uzywane wiec szalu nie ma. Ale takie po domu czy do spania sa ok. Wszystko czyste. Wiekszosc to body i bluzeczki w rozm 62 i 68. I w tym jeszcze 3 kurtki i kombinezon.
Wiec w sumie to wystawiajac na allegro te 3kurtki i kombinezon juz by mi sie na pewno te 50zl zwrocilo.
Omon lubi tę wiadomość
-
Niebieskaa wrote:Dziewczynki, ja zamówiłam kilka ciuszków z alie w rozmiarze 0-3 i nie porównywałam ich z ciuszkami, ktore mam ze sklepów, ale to na pewno nie jest rozmiar 56, moze nawet nie 62, moje pierwsze wrażenie było: o kurcze, jakies duże te ubranka;) i na pewno nie będę z nich korzystać na początku. Moze Wasze bedą mniejsze.
Miałabyś możliwość zrobić zdjęcie dla porównania nasze 56 i rozmiar z ali 0-3m tak obok siebie? Proooszę -
a moja mała dzisiaj spokojna, coś tam się rusza, czasem gdzieś kopnie... zauważyłam, że jak mam jakieś bóle brzucha, pleców to mała wtedy jest mniej ruchliwa.
Pati ja większość będę miała używanych ubranek po siostrzenicach, dokupie trochę nowych jak będzie potrzeba -
Mozecie na 1 str wpisac imiona Marika Maria. Corcia bedzie miala 2 imiona
IGA.G, Milka1991, karolyn, Lokokoko, Jagah, neharika, tika, sallvie, Korcia, Omon, kasieniaczek lubią tę wiadomość
-
IGA.G wrote:a moja mała dzisiaj spokojna, coś tam się rusza, czasem gdzieś kopnie... zauważyłam, że jak mam jakieś bóle brzucha, pleców to mała wtedy jest mniej ruchliwa.
Pati ja większość będę miała używanych ubranek po siostrzenicach, dokupie trochę nowych jak będzie potrzebaIGA.G, neharika, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
Pati ja biorę wszystko co mi dają łóżeczko, przewijak, wanienkę, ubranka, i inne gadżety. to moja pierwsza ciążą i marzą mi się niektóre rzeczy np białe łóżeczko, wózek konkretny, no ale... kupiliśmy mieszkanie teraz i po prostu nas nie stać na wydawanie na rzeczy, które i tak mamy od sióstr. to byłoby tylko moje widzi mi się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2016, 18:42
neharika lubi tę wiadomość
-
ilae wrote:Miałabyś możliwość zrobić zdjęcie dla porównania nasze 56 i rozmiar z ali 0-3m tak obok siebie? Proooszę
Ilae, nie ma problemu, tylko teraz jestem w drodze z kursu do domu i będę o 23, jutro do godziny 9-10 wrzucę takie zdjęcie na forum.ilae lubi tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
nick nieaktualnyLokokoko wrote:Ja do szpitala nie będę brała nowych ubranek. Poproszę męża, żeby przywiózł nam na wyjście. Bo nie wiem jak u Was w szpitalach. Ale u nas to polozne zabierają... Także sensu nie ma brać nowych widziane
Jak to zabierają???
Ja w szpitalu miałam swoje, ale po porodzie z emocji zapomniałam dać położnej i ubrała w szpitalneDopiero potem przebrałam. ALe nic mi nie zniknęło.
Też mam mnóstwo ubranek od szwagierki, dużo po Franusiu. Więc dokupie tylko właśnie takie wyjściowe. Jak zaszłam w drugą ciążę, byliśmy spokojni, że wszystko już wiemy i wszystko mamy, a tu ZONK. Teraz wszystko potrzebuje podwójne, wózek trzeba zmienić na bliźniaczy, łóżeczko dokupić (no w sumie to jedno dla dwulatka i jedno dla bliźniaka), wszystko mamy pojedynczeNawet kokon, który tak uwielbiałam przy małym, mamy tylko jeden:D
-
nick nieaktualnyneharika wrote:Milka ja mogę polecić łóżeczko z funkcją tapczenika o wymiarach 140x70. Dlatego że jak dziecko jest już wystarczająco duże żeby spać bez tego boku to zazwyczaj ta powierzchnia 120x60 jest niewielka. Patrząc na to ile czasu dziewczyny używały łożeczek 120x60 to moim zdaniem warto kupić właśnie to większe. Mam w domu dwa, jedno mniejsze drugie większe, w tym większym nie potrzebowałam żadnych ochraniaczy bo dziecko zawsze miało wystarczająco dużo miejsca i teraz przed drugimi urodzinami zamieniliśmy je w tapczenik. Posłuży jeszcze kilka lat. A to 120x60 od kilku miesięcy jest za małe
Neharika, masz moze jakiegoś linka albo fotke takiego tapczanika? Potzrebuje cxegos dla mojego strarszaka:) -
She Wolf kciuki zaciśnięte, oby to był fałszywy alarm :*
Koko jak położne mogą zabierać?
Na fb pojawił mi się post reklamowy z takim cudem
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da95d9b84bd.jpg
Piękne ale na kwiecień chyba za ciepłe..?
Ja też mam mnóstwo ubranek po bratankach, już wyprane i poukładane w komodziea teraz powoli kompletuje brakujące i te nowe właśnie do szpitala, przede wszystkim body, bo te po maluchach braci mocno zużyte. A dziś w Tesco upolowałam taki komplet za 11 zł
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/517712a14ff8.jpgShe Wolf, Korcia, Omon lubią tę wiadomość