Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale się nadchodziłam dzisiaj po mieście. Kurcze boli mnie podbrzusze ale tylko jak siadam i na nie naciskam myślicie, że to od tego chodzenia po mieście?
Maluszek kopie wiec chyba u niego wszytko okej
A no i dzisiaj z okazji rozpoczętego 6 miesiąca kupiłam maleństwu to
No i kupiłam jeszcze pieluszki tetroweReni1982, Lokokoko, misKolorowy, Omon, nutella_, Niebieskaa lubią tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
nick nieaktualny
-
ja też dopytam jak jest u mnie w szpitalu z tymi ubrankami... ale siostra mi radziła brać stare, więc chyba o to jej chodziło
Miś ja czekam na info kiedy zaczynam szkołę rodzenia, ale pewnie po nowym roku.
Reni ja miałam brać no spę 3x2, magnez 3x2 przez 7 dni, później zmiejszyć magnez do 2x2, no spe do 3x1 przez kolejny tydzień...
-
Vero fajne zakupy.
Jaki kolor wybralas lozeczka chicco?
Co do wanienki - fajna jest tylko zastanawiam sie nad kwestia przenoszenia - ile wody udzwignie przez ten korek? Ja nie mam wanny tylko prysznic ale to malo wygodne rozwiazanie aby wstawic wanienke. Bedziemy wiec stawiiac na podlodze lub na szafce. Wiec boje sie, ze ten korek nie wytrzyma przenoszenia. Ale fajna jest bo sklada sie wiec latwo schowac.7.03.2017 - Nina jest z nami
-
IGA.G wrote:ja też dopytam jak jest u mnie w szpitalu z tymi ubrankami... ale siostra mi radziła brać stare, więc chyba o to jej chodziło
Miś ja czekam na info kiedy zaczynam szkołę rodzenia, ale pewnie po nowym roku.
Reni ja miałam brać no spę 3x2, magnez 3x2 przez 7 dni, później zmiejszyć magnez do 2x2, no spe do 3x1 przez kolejny tydzień...
Dziękuje,też tak zrobie z no-spąReni1982
09.04.2017 r. Miłoszek jest z nami
-
O ja... Loko i co Ci powiedzieli na takie wielkości TSH? nie boisz się o dzidzię? Ja jutro będę miała opinię mojej endokrynolog. Jak coś to zwiększam dawkę od razu jak mi każe.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2016, 22:36
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
Lokokoko-wyglada ładnie, ale wydaje mi się że będzie ograniczało ruchy Maleństw,bałabym się, że poobijają się o te wystające elementy...
Ja jestem za zwykłą wanienką i taką gąbką
http://allegro.pl/materacyk-mata-do-wanienki-kapieli-wanny-2x-gabka-i6355935800.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2016, 22:42
Reni1982
09.04.2017 r. Miłoszek jest z nami
-
Dzięki za odpowiedzi
ja trochę się zmartwilam, że dopiero po 20 grudnia jakieś informacje będą na temat tej szkoly, bo jak nie uruchomią jej od początku roku to będę musiała szukać innej, a to pewnie po dopiero po świętach, a wtedy to właśnie czas ją rozpoczynać... No ale na razie czekam cierpliwie, bo chcę w tym szpitalu rodzić, więc i do szkoły rodzenia chcemy tam iść
-
Reni1982 wrote:Lokokoko-wyglada ładnie, ale wydaje mi się że będzie ograniczało ruchy Maleństw,bałabym się, że poobijają się o te wystające elementy...
Ja tez mysle, ze na stale ta podporka to tak sobie.
Chyba lepiej wanienka i wstawiany do niej taki podporek.Reni1982 lubi tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Antonelka - Ja wybralam szary w Chmurki:) fajne jest to ze mozna regulowac poziom nachylenia. Co do wanienki to wlasnie nie wiem
bo jak to kobieta w ciazy weszłam do sklepu zobaczyłam cos ładnego i kupiłam , ale mam nadzieje ze sie spisze dlatego szukam opini.
Antonelka lubi tę wiadomość
17.03.2017Sofia
-
Ja mam zwykłą najzwyklejszą za 20parę złotych i służy nam już ponad rok
Najpierw stawialiśmy na stole a potem wkładaliśmy do wanny. Teraz też tak robimy, jak na szybko mycie a nie kąpiele i pływanie
A co do szpitala, to u mnie pielęgniarki myją dziecko w sali i rodzice potem ubierają, więc nie ma opcji, żeby coś zginęłoWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2016, 22:46
-
Ale jak się poobija? Mi dziewczyny właśnie polecały Wanienkę anatomiczną tega, czyli coś w tym stylu co pokazała koko, że bardzo wygodne dla mamy i dziecka i na pewno bardziej higieniczne niż te wklady-gąbki do wanienki. Ja właśnie podobną zamierzam kupić, upatrzylam już w sklepie