Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Taśka dziękuje
mnie też ten fotel urzekł, jest cudowny, polowałam na niego trochę, bo był długo nie dostępny u nas w ikei, ale w końcu się udało, myślę że będzie idealny do karmienia i nie tylko, mąż już zapowiedział, że będzie w nim spędzał całe dni patrząc na maleństwo ♥
Nutella fajne te ciuszki, a płaszczyk dla malutkiej piękny, słodko w nim wygląda
Niebieska może to zmiana klimatu tak na ciebie zadziałała? Zdrowiej szybko :*Niebieskaa lubi tę wiadomość
-
http://puzzle-piankowe.pl/ jezeli chodzi o puzzle polecam serdecznie te , sa z cetyfikatami, bez toskycznych zwiazkow, co prawda troche kosztuja ale mamy pewnosc ze dziecko nie bedzie mialo kontaktu z chemia. A dzieci uwielbiaja gryzc te puzzle..
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
Ilea ja przez pierwsze kilka dni spalam w koszuli, szybko przerzucilam się na koszulki na ramiączkach bo łatwy dostęp do cyca a po jakimś czasie wróciłam do.mezowych koszulek. Polecam mieć spodnie od piżamy bo przy karmieniu sporo czasu spędza się poza pościelą i może być zwyczajnie chłodno. Chyba że śpi się z dzidzia i karmi pod kolderka
-
Gakin wrote:Dziewczyny zainteygowalyscie mnie alliexpress
rozumiem ze kurs bank przelicza automatycznie czyli aktualnie to 4zl z groszami?
Przelicza po aktualnym kursie. Tylko niektóre banki się wycwaniły i pobierają sobie opłatę za przewalutowaniie przelewu. Np u mojego męża BZWBK 2,5zł za każdy przewalutowany przelew. -
Hello
)
Dziewczyny możecie mi podesłać stronki z tymi koszulkami ładnymi co kupujecie do porodu? I ogólnie do szpitala.)) będę bardzo wdzięczna :***
Ile to w ogóle trzeba mieć takich koszul??
Jutro wizyta! Będę podglądać mojego pyze i się doczekać nie mogę :,Donia12, Milka1991, Omon lubią tę wiadomość
Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Ewelina ja nie miałam ani razu ale myślę że nie Ty pierwsza będziesz miała trzecia. Głowa od góry, będzie dobrze, musi być. Nie masz wyboru, więc nie zamartwiaj się na zapas. Urodzić musisz
Niebieska zabawa na wysokości bez opieki mnie przeraża ale szyszki, błoto i patyki w buzi już nie
Odkąd wróciłam do pracy to mimo że wstaje k 6 rano to mam więcej energii, jestem lepiej zorganizowana i więcej mi się chce! -
Ewelina moja koleżanka miała 10 rodzeństwa. Te najmłodsze były w większości rok po roku. Lekarze już ją ostrzegali bo nie było gdzie jej nacinać i szyć i tam na dole i na brzuchu. Więc nie martw się Twoja trzecia CC da radę
-
Ewelina 3 wrote:dziewczyny złapał mnie dołek jakiś ... powiedzcie mi czy jest tu jakas dziewczyna co miała 3 cc ? ja jestem w 3 ciazy któa zakonczyc sie musi cc kolejnym i aczełam miec obawy czy wszystko bedzie dobrze
-
Nutella, sliczne ciuszki, a jak z jakoscia?
Masz jakies stronki z pomyslami na szycie dla dzidzi? Mikolaj mi przyniosl maszyne, wiec trzeba zniej zrobic pozytek
Dzis bylam u lekarza z moim przeziebieniem. Pluca czyste, ale juz mam dosc chorowania. Kaszel mi rozrywa klatke, leb juz 3 dni boli od zatkanych zatok, wyskoczyla opryszczka. Caly pakietJak mi nie przejdzie do czwartku, to mam wrocic po antybiotyk. Tutaj wlasnie podoba mi sie ze nie daja antybiotykow na kazda pierdole, bo w koncu wirusow sie nimi nie leczy
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Ewelina 3 wrote:dziewczyny złapał mnie dołek jakiś ... powiedzcie mi czy jest tu jakas dziewczyna co miała 3 cc ? ja jestem w 3 ciazy któa zakonczyc sie musi cc kolejnym i aczełam miec obawy czy wszystko bedzie dobrze
Mnie czeka drugie i zapewne ostatnie ze względu na wiek.
-
She Wolf jak tam sie czujesz i jak Twoja szyjka? Byłaś moze na wizycie? Ja dzisiaj miałam niespodziewana. Wczoraj mnie bardzo brzuch bolał jak na okres, nie chciałam jechać do szpitala. Dzisiaj pojechaliśmy z M na samo usg do lekarza. Czułam jak mały gmerać mi tam w tej szyjce, bałam sie strasznie co usłyszę. Na szczęście szew trzyma, szyjka sie nie skróciła i rozwarcia nie ma. Tak sie bałam, ale lekarz (to nie moj prowadzący tylko inna babka) powiedziała, ze kobiety ze szwem powinny lezec plackiem i chodzić tylko toaleta łóżko. Mówiłam jej, ze ja to tylko po domu, nie wychodzę gdzies daleko bo sie boje. Mowi mi, ze teraz ciąża jest coraz starsza, dzieci coraz większe i bedzie ucisk na szyjkę. Nie można do tego dopuścic stad trzebalezec z tyłkiem do gory.
-
a ja wlasnie zrobilam zakupy z Cartersa uiii ... dokupie rajtuzki,koszulki ze 2 bez rekawow lub body ( jeszcze nie wiem ), moze ze dwa kaftaniki i szare skarpetki i na tym koniec z ciuszkami ktore trzeba kupic, bo oszalec mozna szukanie zamawianie itd. Teraz spokojnie skupie sie na pokoiku i calej reszcie mam nadzieje ze przy kolejnym dziecku nie bede tak szalec17.03.2017
Sofia
-
Koko co do koszul to ja zamówiłam takie dwie
http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6353774980
[url]http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6324134987 [/url]
czekam na przesyłkę, jak dojdą to powiem jak jakościowo, ale wydają się całkiem w porządku, a nie chciałam wydawać na nie majątku, bo nie lubię koszul, więc raczej długo mi nie posłużą tyle co w szpitalu, więc wolę zainwestować w jakąś piżamę do karmienia po powrocie do domuLokokoko lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny.
Kolejna noc mam nieprzespana.
Okropny stres mnie wykańcza. Wypiłam wieczorem kilka melis, dało radę odrobine mnie wyciszyć na 2h.
Co moge brać/robić na stres żeby chociaż wyspać się?
Lekarka mówiła ze moge relanium ze ten stres gorzej działa na dziecko.
Macie moze jakieś swoje sposoby?
W poniedziałek mam wizyte u psychiatry, liczę ze cos doradzi.ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1