Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Milka1991 wrote:Dziewczyny a ja poszłam lepić tego bałwana i fiknęłam na tyłek...cholera. Pobolewa mnie podbrzusze ale myślę też że moja wyobraźnia sobie dopowiada część dolegliwości. Kiedyś ktoś pisał że też upadł i nie jest to bardzo groźne. Kurczaki. No nic. Zobaczę jutro jak się będę czuć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2017, 17:43
Milka1991 lubi tę wiadomość
-
ja tez mysle ze warto pojechac na IP Milka, bedziesz spokojniejsza lepiej jechac niz byc w stresie dla Ciebie i maluszka.
dziewczyny nie wiem czy temat juz byl ale te maty fisherprice ( rain forest ) sa rzeczywiscie takie super ? tyle teraz opinii, ale dla mnie mata to mata nie wiem zastanawiam sie nad kupnemMilka1991 lubi tę wiadomość
17.03.2017Sofia
-
Milka ja spadlam ze starszakiem na pupe w 25 tygodniu. Brzuch mnie nie bolal ale na drugi dzien mialam bardzo duzo wodnego sluzu, wiec pojechalam na ip. Wszystko bylo ok. Jak bardzo upadlas i jednak ten brzuch boli to lepiej to sprawdzic.
Ewelina ja ogolnie fanka piwa nie jestem ale w tej ciazy dwa razy zdarzalo mi sie wypic bavarie:) warka radler jakos mi nie podchodzi wole mirinde;))))Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2017, 18:03
Milka1991 lubi tę wiadomość
-
Vero ja wzięłam matę Canpola taką:
http://www.aptekagemini.pl/canpol-mata-kojec-d-zabawy-wesola-farma.html
Dziewczyny polecały też Tiny Love
Ja tu dostaje bzika z ubrankami. Dostałam sporo ale np. bodziaki 0-3 msc większe od tych 3-6 mscja potem chyba wszystkie poukładam w szafie wg schematu "body krótki rękaw" i na górze najmniejsze wizualnie na dole większe nie patrząc na rozmiary bo te rozmiarówki to jakiś żart... mam też sporo 62 mniejszych od 56...
itp. itd.... albo na 9 i 24 miesiący takie same spodenki. No żart
... jak Wy sibie z tym radzicie?
nawet nie wiem jakto w mój podział "co mam" sobie wrzucić.
Co do uzywanych białych rzeczy, myślicie, że mogę wrzucić w wybielacz a w kolejnym praniu proszek dla dzieci (czyliw sumie przeprać 2 razy) i będzie ok?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2017, 18:06
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
Dziewczyny mam znowu przygodę z ZUS- lekarz
Właśnie zauważyłam, że na ostatnim zwolnieniu lekarz nie wpisał kodu B, więc liczą 80% a nie 100%.
Wypłata ma być po 18.01.
Da się to jakoś odkręcić? Mam iść do ZUS czy od razu do lekarza?
Zwolnienia nie mam-od koŃca grudnia jest w ZUSReni1982
09.04.2017 r. Miłoszek jest z nami
-
aniołkowa mama wrote:Co do uzywanych białych rzeczy, myślicie, że mogę wrzucić w wybielacz a w kolejnym praniu proszek dla dzieci (czyliw sumie przeprać 2 razy) i będzie ok?
. Wcześniej miałam jakiś inny odplamiacz/wybielacz i zapach pozostał po praniu, więc prałam w sumie 3 razy. W sumie nie zapach, a smród
Co do segregacji ubranek- rozmiar rozmiarowi nie rowny. Zależy od firmy. Mają zaniżoną/ zawyżoną rozmiarowke. Wiec..chyba musisz na okoWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2017, 18:19
-
aniolkowa mama fajna ta mata podoba mi sie forma kojca bo jednak prawie 300zl na mate fisherprice hmm troche duzo wiec zobacze jeszcze opinie.
ja wlasnie dostalam ubranka i zamawiam ubranka hah :)mam ten sam problem, nie wiem "co mam " bo te rozmiary dziwne, ale szczerze juz sie gubie powoli, wiec zamowie reszte z listy i zamkne liste nastepna bedzie tylko kupowania "dla przyjemnosci" .W ogole mysle mam za duzo cukierkowych rzeczya chcialam tak pol na pol
Tez z tymi rozmiarami to dziwne niektore getry 56 z cocodrillo ktore przyszly wygladaja jak na 44 pokaze wam zdjecie zaraz ... normalnie strasznie male.17.03.2017Sofia
-
Też mam sporo ciuszków w rozmiarze 56, które są większe od tych na 62, rozmiar rozmiarowi nie równy.
Jeśli chodzi o l4 to miałam taką sytuacje, że lekarz zapomniał wpisać kod B, ale zorientowałam się za nim je zaniosłam, więc poszłam do lekarza, żeby poprawił, ale ponoć jeśli wcześniej zanosilas zaświadczenie o ciąży do pracodawcy to i tak powinni zapłacić 100%, a jeśli nie to chyba musisz przed wypłatą świadczenia je poprawić, więc najpierw wizyta w ZUSie.
Milka mam nadzieję, że wszytko z wami w porządku, myślę że jeśli ból się nie nasila i nie ma innych objawów to możesz poczekać do jutraReni1982 lubi tę wiadomość
-
nutella_ wrote:Do mnie właśnie przyszły pierwsze materiały i zabieram się za szycie kompleciku do wózka. Jakoś własna robota bardziej cieszy niż gotowe
gdzie zamówiłas materiały?Moje aniołki 12tc - 18.04.2013; 6tc- 21.11.2015; 5tc- 27.03.2016 (40dc), 22-06-2018 - 6tc
SZCZĘŚLIWA MAMA małego urwisa Tymka 06-03-2017
-
Niebieska, a gorączka tzn? powyżej 38 stopni to lekarz chyba i zbijanie paracetamolem. W ciąży do 37,5 jest ok.
Milka, nie umiem jeszcze na okodla mnie to wszytsko prawie wygląda tak samo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2017, 19:05
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
nutella_ wrote:Ja tak robiłam, ale z Lovella
. Wcześniej miałam jakiś inny odplamiacz/wybielacz i zapach pozostał po praniu, więc prałam w sumie 3 razy. W sumie nie zapach, a smród
Co do segregacji ubranek- rozmiar rozmiarowi nie rowny. Zależy od firmy. Mają zaniżoną/ zawyżoną rozmiarowke. Wiec..chyba musisz na oko
Ja tak robiłam, tylko 2 razy płukałam po wybielaczu, a potem też podwójne płukanie po proszku dla dzieci z lovelli.
-
mamaaniołków3 wrote:gdzie zamówiłas materiały?
Od tego sprzedawcyw sumie jeden z "tańszych", ale jestem zadowolona. I szybka wysyłka.