Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny - temat przeziębienia był juz poruszany, ale ciężko teraz znalezc wśród tylu postów
jak zwykle na wakacjach nad morzem cos złapałam. - mam katar, zapchane zatoki, ból głowy i leciutkie ćmienie w uchu. Jem czosnek, pije herbatkę z cytryną,nos oczyszczam woda morską w sprayu i zastanawiam się, czy jakiś rutinoscorbin mogę zastosować? Mam jeszcze pod ręką calcium w syropie od córki
próbuję cos zwojować bez wydawania kasy na kolejne specyfiki. Może macie swoje sprawdzone sposoby? Podzielcie sie proszę
16.09 dwa centymetry człowieka
14.10 - usg prenatalne
8.11 - 146g, SYNUŚ!!!
28.04.2017- NA ŚWIAT PRZYSZEDŁ NASZ OKRUSZEK
[/ur
-
itania wrote:Hej Dziewczyny - temat przeziębienia był juz poruszany, ale ciężko teraz znalezc wśród tylu postów
jak zwykle na wakacjach nad morzem cos złapałam. - mam katar, zapchane zatoki, ból głowy i leciutkie ćmienie w uchu. Jem czosnek, pije herbatkę z cytryną,nos oczyszczam woda morską w sprayu i zastanawiam się, czy jakiś rutinoscorbin mogę zastosować? Mam jeszcze pod ręką calcium w syropie od córki
próbuję cos zwojować bez wydawania kasy na kolejne specyfiki. Może macie swoje sprawdzone sposoby? Podzielcie sie proszę
Syrop z malin. Mleko z miodem i suszonymi figami. Herbata z lipy. -
Gratuluję wszystkim które widziały-słyszały serduszka
Sylwia, Ojejku jak się cieszę, że jakieś znajome się pojawiły. Gratuluję Wam jeszcze raz !!!!ojejku, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
itania wrote:Hej Dziewczyny - temat przeziębienia był juz poruszany, ale ciężko teraz znalezc wśród tylu postów
Hej.
Ja ze względu na kamicę nerkową staram się unikać jakichkolwiek leków. Na mnie działają ogromne ilości soku z cytryny, imbir i miód. Zwykle piję taką miksturę: ciepła woda, sok z cytryny, imbir. I piję takie napary kilka razy dziennie. O ile infekcja nie jest bardzo rozwinięta to pomaga. I do tego płuczę nos solą fizjologiczną. Mało przyjemne ale działa cuda. -
kasieniaczek wrote:A może wiecie, czy można stosować sok z czarnego bzu, ale nie z kwiatów, tylko owoców. Zawsze działał cuda na problemy z jelitami. Pytam, bo mi teściowa chyba jelitowke sprzedała. Pod koniec wizyty wygadala się, że jej dopiero dziś odpusciło. Żebym wiedziała, to bym jej nie odwiedzala.
niestety nie pomoge, gin powinien wiedziec.. -
kasieniaczek wrote:A może wiecie, czy można stosować sok z czarnego bzu, ale nie z kwiatów, tylko owoców. Zawsze działał cuda na problemy z jelitami. Pytam, bo mi teściowa chyba jelitowke sprzedała. Pod koniec wizyty wygadala się, że jej dopiero dziś odpusciło. Żebym wiedziała, to bym jej nie odwiedzala.
-
Agga wrote:zdania na temat malin sa podzielone.. syrop z cebuli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2016, 21:08
kahaśka, MatyldaG lubią tę wiadomość
-
Ja dziś kolejny dzień z problemem wysławiania się - masakra :p Nie mówimy jeszcze że jestem w ciazy i weź tu wyjdź na normalną
Ładne te betyprzekonalyscie mnie do zrobienia tej 3ciej przy TSH zobaczymy co wyjdzie po odstępie tygodniowym
Uff poziom wilgotności w normie w łazience zastanawiam się czy może sąsiadka z gory cos moze zalała u siebie i stad niespodziankamam już specyfik mąż bedzie walczył
Wlasnie robie pycha gulasz z warzywkami na jutro mmmmmm ale pachnieGŁODOMOR
Milka1991 lubi tę wiadomość
kolejna 30.03/36tc 16.03 3200/33tc 23.02 2297g/24.01 1447g/22.12 759g/połówkowe 05.12 wzorowo ❤️około 437g/24.11- ok/27.10 9-12cm/prenatalne 03.10.2016 - wszystko ok 6,5cm/19.09.2016 10tydz. 3,35 cm/5.09.2016 8tydz. 1,5cm serduszko 171 -
ilae wrote:Dziewczyny a jak to jest u Was z paleniem? Pali któraś z Was?
kahaśka, Antonelka, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
Ja właśnie chciałam kupowac sobie i chłopakowi desmoxan, bo niestety palimy obydwoje. Ale po urlopie mając przeczucia mówie, żeby zaczekał, bo nie chciałabym nieświadomie zaszkodzic maluszkowi...
No i teraz mam problem, bo desmoxanu nie moge, a palic też cieżko przestac... -
nick nieaktualnyWidziałam dziś pikajace serduszko
cały czas mam plamienia, ale to prawdopodobnie od krwiaka.
kahaśka, nutella_, Monika34, sy__la, vitae13, Agga, sunshine, Kjopa3, kasieniaczek, Szczęśliwa Mamusia, niania.ogg, pati87, slodka100 lubią tę wiadomość
-
Ilae a byłaś już u lekarza? Nie motywuje Cię sama obecność dzidziusia ? Może widok bijacego serduszka by cos zmienił.. ja rozumiem, że ciężko. Ale szkodzisz nie tylko sobie, ale też dziecku.
Antonelka lubi tę wiadomość
-
Ja ostatnio pytałam się bo gardziolko bolało miałam robic syrop z cebuli, ale jakos mi sie nie chciało ale dziewczyny podpowiedziały mi czosnek i zaczęłam dodawać go wszędzie gdzie sie da, nawet wczoraj grzanki z czosnkiem i masełkiem wsuwałam nie zapraszając lepiejnatomiast na zatkany nos/zatoki polecam moje zeszłoroczne odkrycie, nic nie dawało rady i gdzieś na forum wyczytałam że jednej mamie aż ręce opadały bo jej dziecko miało masakrę z zatokami antybiotyki itp. i polecała irigasin - do płukania nosa, poczytałam i skusilam się - bo i tak nie miałam wyboru
ostatnia deska ratunku jakie było moje zaskoczenie po pierwszym użyciu szok! Nagle bóle czoła odeszły nosek czysty wow i mogą stosować kobiety w ciąży co mnie cieszy w razie "w" wiem że jest cos naturalnego co mi pomoże w okresie jesienno-zimowym. Nie bać się użycia
ja sie bałam ale faktycznie nie ma szans woda wlać sie w jakieś złe miejsce - ważne oddychać tylko buzia- całość to uczycie jakbyśmy na basenie zanurkowali i woda dostała sie do nosa, wszystko trwa chwile
zaczął używać moj mąż i namówiłam mamę ktora miesiąc męczyła sie z zatokami
kolejna 30.03/36tc 16.03 3200/33tc 23.02 2297g/24.01 1447g/22.12 759g/połówkowe 05.12 wzorowo ❤️około 437g/24.11- ok/27.10 9-12cm/prenatalne 03.10.2016 - wszystko ok 6,5cm/19.09.2016 10tydz. 3,35 cm/5.09.2016 8tydz. 1,5cm serduszko 171