Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny a jak jest z poduszkami dla niemowląt? Jeśli tak to jaka grubosc wybrac 1cm czy 2cm.
Zamierzam zamowic kocyk minky do lozeczka, ochraniacz i poduszke tylko nie eiem jaka grubość wybrac. -
No żesz kurna mać... aż muszę się wyżalić. Po chyba miesiącu znalazłam szafę która mi odpowiada tj. odpowiedni wymiar + masa półek i drążek (szukałam używanej, nowe takiego typu są zdecydowanie za drogie dla mnie). Dziś o 19 miałam ją oglądać i ten za przeproszeniem dupek, który ją sprzedaje wysłał mi maila (kopiuję):
I'm sorry but the wardrobe is sold. So you don't need to come tonight.
Regards.
I powiedzcie jak tu się nie wkurzyć jak tacy debile wokół?! Czy tylko mi się zdaje, że powinien napisać, że ma innych chętnych i czy biorę od razu (jako pierwsza się zgłosiłam i pisał, że nie ma problemu żebym najpierw obejrzała)?!Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
nutella_ wrote:Ja za to mam frajdę z szycia rzeczy i ubranek dla dzieci. Synkowi uszyłam ochraniacz na szczebelki, córce robię namiot tipi i właśnie zabrałam się za szycie dresików.
A wyprawka ? Poczeka
Pokaz swoje dzielaZdolniacho
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Aniolkowa, pewnie masz racje, ale ja mam z tylu glowy ze musze to sprawdzic i koniec.
Dzis zmierzylam obwod bezucha i jest taki sam jak 2 tyg. temu.
Wczoraj polozna na podstawie magicznego dotyku stwierdzila, ze mala rosnie, ale ja w to nie wierze. Porazka jakas. Zaraz zadzwonie do kliniki albo napisze maila i zobacze co mi odpowiedza.
Efforts, mnie juz nawet twardnieje jak chodze. Az mnie w pol zgina. Dzis na szczescie jest troche lepiej.
Dziewczyny, ale przeciez pepuszek po kilku dniach odpadnie, nie ma co z tego powodu kupowac specjalnie ubranka. Ja mam kilka kaftanikow na te pierwsze dni i powinno starczyc. Uzywki po bratanicy, wiec sie przydadza.
Efforts, to moje pierwsze dziecko, ale mam wiekszosc bodziakow zakladanych przez glowe i tez nie widze problemu. Jestem pewna ze po kilku dniach kazda z nas bedzie miala taka wprawe, ze bedzie dzidzie przebierac z zamknietymi iczyma
Przypomnialo mi sie jak kumpela urodzila i bala sie kapac dziecko. Ja tam przychodzilam i jej corke kapalam. Jakos sie nie balam. Pod tym wzgledem sie nie patyczkuje tylko robie swoje
Vero, Donia, ja dodaje produkty do obserwowanych, wtedy jestem pewna ze nic mi nie zniknie. Tez w koncu musze cos zamowic i dokonczyc pakowanie torby25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nutella_ wrote:Ja za to mam frajdę z szycia rzeczy i ubranek dla dzieci. Synkowi uszyłam ochraniacz na szczebelki, córce robię namiot tipi i właśnie zabrałam się za szycie dresików.
A wyprawka ? Poczeka -
pati87 wrote:Dziewczyny a jak jest z poduszkami dla niemowląt? Jeśli tak to jaka grubosc wybrac 1cm czy 2cm.
Zamierzam zamowic kocyk minky do lozeczka, ochraniacz i poduszke tylko nie eiem jaka grubość wybrac. -
Aniolkowa mama
My mielismy umowione oglądanie auta jako pierwsi. Ojciec i maz wolne wzieli. Dobrze ze zadzwoniłam przed wyjazdem bo goscio powiedzial ze juz sprzedal. To po co kit mi wciskal ze mnie 1 na ogladanie umawia. -
Ania staraczka
https://naforum.zapodaj.net/
Zaladuj zdjecie i skopiuj ten ostatni link i wklej tutaj
Aniolkowa mnie tez jedna baba tak urzadzila. Moj juz byl w drodze po sterylizator, a ta pisze ze maz sprzedal i nic jej nie powiedzial. No jasne
Na szczescie znalazlam juz taki sam i za nizsza cenęaniołkowa mama lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
AniaStaraczka85 wrote:Od doświadczonych koleżanek wiem ze na początku poduszki się nie daje ani kołdry,najlepiej rożek i ewentualnie kocyk żeby przykryć,też miałam w planach odrazu kupić komplet pościeli ale trraz jak już wiem to kupuje tylko prześcieradła,ochraniacz,rożki,kocyki i falbanką dekoracyjna żeby tej przerwy nie było widać pod spodem
-
Czyli na poczatku szidzius ma spac bez niczego pod główką? W spiworku albo rozku? Ja dzisiaj tez po wizycie, wymiary wszystkie na 29 i 0 i 29 i 2 takze super, mały waży niecałe 1400g. To chyba nie jakoś dużo? Nastepna wizyta 15.02.
Czy wam też podczas wsrawania z łóżka czy w wannie albo jak sie kladziecie robi na brzychu taki stożek jakby? Dziwnie to wyglada i tak sie zastanawiam.
To w końcu w co ubierać dzidzie w szpitalu? Ja myslalam zeby body i na to polspiochy albo spiochy albo body i pajac?sallvie, Kjopa3, pati87 lubią tę wiadomość
Filipek - 09.03.17 -
Gakin wrote:Czyli na poczatku szidzius ma spac bez niczego pod główką? W spiworku albo rozku? Ja dzisiaj tez po wizycie, wymiary wszystkie na 29 i 0 i 29 i 2 takze super, mały waży niecałe 1400g. To chyba nie jakoś dużo? Nastepna wizyta 15.02.
Czy wam też podczas wsrawania z łóżka czy w wannie albo jak sie kladziecie robi na brzychu taki stożek jakby? Dziwnie to wyglada i tak sie zastanawiam.
To w końcu w co ubierać dzidzie w szpitalu? Ja myslalam zeby body i na to polspiochy albo spiochy albo body i pajac?