Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Marsylia, kciuki za Was. Musi być dobrze. Moja znajoma urodziła w 24tyg 600g synka i dość szybko przeszli na inkubator otwarty i karmienie piersią. Pamiętaj, że możesz mleko zamrażać i mieć na potem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 20:41
-
Kordonek, generalnie w szpitalu wszystkiego możesz odmówić. Na sterydy nie podpisujesz specjalnej zgody, u Marsylii chodziło o zgodę na ryzyko przesunięcia CC. Na twojej liście jest koperek i rumianek, bądź z nimi ostrożna. U Helenki koperek wzmagal gazy, a przy niedojrzalym układzie pokarmowym (kolki) bączki są bolesne. Miałam chyba trzy podejścia, zawsze smakowało, a potem był ryk okropny i pierd za pierdem. A rumianek uczula. Ja małej dawałam, piła bardzo chętnie aż nagle dostała takiej brzydkiej, swedzacej kaszki na twarzy. Musiałam jej rumianek odstawić. A potem to ani aromactivu na katar, ani żadnego żelu na bolesne ząbkowanie, ani żadnego kosmetyku z rumiankiem w skladzie nie mogła, bo od razu kaszka wracała... A jak na złość rumianek jest prawie wszędzie... Myślałam, że ja skrzywdzilam na całe życie, ale gdzieś w okolicach roczku coś tam się zmieniło i już możemy używać dentinox przeciwbólowo na ząbki. Nie warto narażać dziecka za wcześnie na kontakt z alergenem.
Sorry, że Ci tak pisze, ale ja tego wcześniej nie wiedziałam i córeczka przez to ucierpiała. (Tzn. O rumianku coś tam wiedziałam, ale chyba niedowierzalam).Jagah lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-71898.png
https://www.maluchy.pl/li-72950.png -
Kordonku dziękuję za.polecenie tego płynu dzidziuś chyba go kupie,mam bardzo dobre doświadczenie z płynem do higieny intymnej dzidziuś którego kupuje na gemini,na tym blogu soroki czy jakoś tak dziewczyna dała go na pierwszym chyba miejscu,polecam jest bardzo dobry
-
Marsylia cieszę się, że napisałaś! dużo siły Wam życzę! będzie dobrze
ja już po usg - Anielka waży 1680wszystko w normie. jutro wstawię zdjęcie z usg
Milka1991, AniaStaraczka85, Vero, Reni1982, misKolorowy, Antonelka, Kjopa3, Donia12, pati87, Jagah, karolyn, nutella_, She Wolf lubią tę wiadomość
-
Marsylia wszystkie tu na forum od samego początku trzymamy za Was kciuki! Wiktoria da radę, wszyscy w trójkę dacie radę!
Kordonku możesz wpisać numer karty do bankomatu, ja tak płacę, wszystko zawsze jest ok. Widzę też, że Milka już pomogła, gdzie szukać przelewu -
Marsylia czytałam Twoje wpisy na raty...w przerwach ocierałam łzy.
Jestem pewna że Mała poradzi sobie. Jest silną dziewczynką. Będę czekać na każda poztywną wiadomość od Ciebie, zresztą myślę, że my wszystkie tu czekamy i mocno trzymamy za Was kciuki.Reni1982
09.04.2017 r. Miłoszek jest z nami
-
niania część listy jest po prostu skopiowana i modyfikowałam ją pod siebie po wgłębieniu się w temat. Jestem w ogóle sceptycznie nastawiona do przepijania małych dzieci, więc herbatka od razu nie wzbudziła we mnie zaufania, wzięłam espumisan
Rumianek czytałam, że dobrze dać do kąpili (chyba przy odparzeniach) ale uznałam, że to zawsze zdążę kupić a w pierwszej kolejności i tak będę ratować się mąką ziemniaczaną ewentualnie maściami. Także tu rumianek miał mieć zastosowanie zewnętrzne ale nie zamierzam kupować dlatego jest zaznaczony na szaro i tym sobie głowy nie zawracamDziękuję za uwagi
AniaStaraczka mnie przekonał fakt, że ten balsam ponoć jest delikatniejszy niż proszek i nie trzeba dodatkowo używać płynu do płukania. Oczywiście wszystko co mówię oparte jest na "podobno" bo sama ubranek w nim jeszcze nie prałam. Mimo to przeczytałam dużo pozytywnych opinii o nim a i cenowo wychodzi korzystnie
Milka własnie w tej zakładce tez miałam tylko płatność kartąAle po zalogowaniu się na nowo pojawiła się opcja przelewy24 więc jest ok. Mimo to próbowałam z kartą kredytową, bo wiem, że nie każdy sprzedający ma opcję na przelewy i nie wiem co robię źle.. mam zwykłą kartę Visa i uzupełniłam wszystkie dane a na koniec pokazuje, że brak wystarczających środków na karcie mimo, że mam. To nie odciąga sobie normalnie z konta tylko muszę najpierw gdzieś przelać pieniądze czy co? Rany, ciemnota jestem..
Milka1991 lubi tę wiadomość
Najbliższa wizyta 15.03
-
ilae właśnie tak chciałam zrobić ale nie wiem czemu woła o brak środków na koncie. Karta, którą płacę w sklepie to to samo co karta kredytowa prawda? Więc skoro mam pieniądze na tej karcie to i powinno mi z tego potrącić?Najbliższa wizyta 15.03
-
Sliczna kruszynka Marsylia, duzo sily i wiary.
Ja zmierzylam sukienke na slub cywilny jeszcze tydzien temu byla dobra a tera no coz... moj biust nie bardzo sie miesci i teraz nie wiem czy moze krawiec cos poradzi czy na szybko szukac nowej no shape...
Kordonku karta kredytowa nie zawsze jest ta do konta z banku Visa, mozesz nie miec udpostepnionej opcji ja tak mam w polskim banku mam visa moge placic w sklepie itd ale nie moge robic zakupow internetowych.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 21:25
17.03.2017Sofia
-
Różowy_Kordonek wrote:ilae właśnie tak chciałam zrobić ale nie wiem czemu woła o brak środków na koncie. Karta, którą płacę w sklepie to to samo co karta kredytowa prawda? Więc skoro mam pieniądze na tej karcie to i powinno mi z tego potrącić?
Hmm, tu ciężko mi pomóc. Ja kredytówki nie mam, mam zwykłą debetówkę i nią płacę w sklepie, w internetach, na Ali. A dobrze wpisujesz numer karty, ten 3-cyfrowy kod z tyłu, ważność karty? Bo chyba też o kod pocztowy pytają, jaki jest na dole z tyłu karty; coś mi świta, że gdzieś to wprowadzałam przy zapisywaniu karty, na 95% Ali o to pytało. -
Marsylia, trzymam za Maleństwo kciuki jesteście wspaniałe, waleczne dziewczyny!
AniaStaraczka- właśnie dzisiaj zamówiłam cały zestaw do prania "Dzidziuś" a teraz czytam, że płyn do płukania może być zbędnyKupiłam proszek do białego, proszek do kolorów (każdy 1,5 kg), koncentrat do płukania 1,5 l i odplamiacz. Za wszystko z przesyłką wyszło troszkę ponad 60 zł, więc wydaje mi się że bardzo korzystnie:). Zamawiałam w drogerii internetowej Estrella.
-
Ja właśnie wyladowalam z głową w toalecie. Tłumaczę mojemu synowi że to już 8 miesiąc i generalnie wymiotowanie powinno minąć to na znak protestu dostałam po zebrach
A tak na poważnie powinnam się tym martwić? To może jakoś negatywnie na niego wpłynąć? Dodam że powodem było zjedzenie kawaleczka kurczaka...Filipek - 09.03.17 -
Marsylia Kochana Wikunia jest przepiękną dziewczynką !! :*
Na pewno sobie poradzi. Silna cudowna dziewczynka.
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Vero, ilae no powiem Wam, ze wstyd ale ja nigdy nie korzystałam ani z karty debetowej ani z karty kredytowej, więc nawet nie wiem czy ją mam! O rany.. teraz pół biedy bo udało mi się zapłacić przez Przelewy24 ale czytam, że to nowa funkcja i nie każdy sprzedający daje taką możliwość. Boję się, że kiedyś coś kupię i nie będę mogła zapłacić.
ilaeWszystkie dane wprowadzam dobrze, tylko na koniec mam komunikat, że brak środków..
vero a w jaki sposób mogę sobie odblokować możliwość płacenia? Musze gdzieś podejść do banku czy sama mogę? Odnośnie sukienki i piersi.. chętnie przyjmę nadmiar Twojego gruczołuNajbliższa wizyta 15.03
-
Dziewczyny bo zapomniałam które wkładki laktacyjne polecalyscie jako cienkie,z przylepcem i o normalnych rozmiarach?baby ono czy medela?
-
nick nieaktualny