Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Niebieskaa powinnaś mieć teraz wyrzuty sumienia
zauroczył mnie ten królik i jego śmieszna cena. To był dobry pretekst by wreszcie spróbować zakupów na ali. Wiesz z czym się to teraz wiąże?!
ilae, Niebieskaa lubią tę wiadomość
Najbliższa wizyta 15.03
-
Marsylia dziękujemy za wiadomość. Dużo zdrówka i siły dla Was!!!
Jestem w szoku że szpital chciał zakończyć Ci laktacji,przecież dla wczwsniaczkow mleko mamy jest zbawienne!!
Sterydy nie szkodzą, ja miałam w tamtej ciąży. Synek.urodzony po terminie
Karta kredytowa ma z tyłu trzy cyfry na pasku.
-
Ania staraczka dziewczyny mowily o canapolu ja kupilam canapol , medele i dostalam avent przy zakupach ale one strasznie duze sie wydaja wiec beda na noc.
Karolczyk - ciekawa drogeria kupie kilka rzeczy i sprobuje moze lovelechociaz nie wiem co lepsze dzidzius czy lovela ?
Kordonkuznam to z doswiadczenia, teraz juz mam kredytowa . Nie wiem tylko czy powinnas zamawiac karte, heheh grozi zakupowym szalenstwem..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 22:10
17.03.2017Sofia
-
http://allegro.pl/lampka-nocna-led-rozne-wzory-prezent-hit-i6682001270.html
super sa te lampki, mozna wybrac imie dziecka, wiec jak jeszcze nie macie lampek nocnych do pokoiku to super sprawa
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
Marsylia teraz doczytalam dopiero, ciesze sie ze sie odezwalas;) duzo zdrowia dla Was i trzymajcie sie bedzie dobrze.. moje dwie kolezanki urodzily 700gramowe dzieciaczki i wszytsko skonczylo sie dobrze:) dzis jeden juz zaczyna chodzic a ma niewiele ponad rok od urodzenia;) takze wszytsko mozliwe!! trzymam kciuki!
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
nick nieaktualnyMarsylio, zdrowia dla Wiki, ciesze się że napisałaś, ja się oczywiscie trzy razy poryczalam zanim dokończył czytanie
cudowna dziewczynka
A ja wyszłam dziś od lekarza z AFI 5,5... jest nieciekawie, na razie mam zwiększyć przyjmowane płyny, kontrola za tydzień. Młodego prawie przez to nie widać na usg. Możecie mi polecić jakę ekonomiczne paski do badania wycieku wód płodowych ? To są zwykle papierki lakmusowe badające ph i po kolorze rozpoznam czy wody się sączą? -
nick nieaktualnyMarsylia Kochana nie wierzę normalnie siedzę i łzy mam w oczach , takie malutkie kochanie z całego serca wam gratuluję i bede mocno sie modlić , by malutka miała siły do walki , dzielna mama , tata , dzielna kruszynka :*:*:*:*:* .
kahaśka lubi tę wiadomość
-
Vero wrote:Ania staraczka dziewczyny mowily o canapolu ja kupilam canapol , medele i dostalam avent przy zakupach ale one strasznie duze sie wydaja wiec beda na noc.
Karolczyk - ciekawa drogeria kupie kilka rzeczy i sprobuje moze lovelechociaz nie wiem co lepsze dzidzius czy lovela ?
Kordonkuznam to z doswiadczenia, teraz juz mam kredytowa . Nie wiem tylko czy powinnas zamawiac karte, heheh grozi zakupowym szalenstwem..
-
Kordonku, zawsze w aukcji jest napisane jakie są metody płatności u tego sprzedającego i możesz przeczytać przed kupnem. Ja kupiłam na razie z 20 rzeczy nie bardzo na to patrząc i za każdym razem mogłam zapłacić przez przelewy24Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
Marsylia, strasznie sie wzruszylam czytajac Twoj post. Jestem z Wami myslami i modle sie zeby Wiktoria szybciutko dochodzila do siebie
Ojejku, a czulas jakis wyciek? Jak to sie moglo stac?25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
ojejku Ja w poprzedniej ciąży miałam niskie wody, oscylowały w zakresie 5-7 zazwyczaj, ale nic nie podciekało. Zwiększyłam płyny, brzuch przyrósł a wody dalej nisko. Potem jeden lekarz w szpitalu stwierdził, że ich jest więcej ale jakby za dzieckiem i przy liczeniu AFI ich nie widać. Inny zaś, że tłuszczyku na brzuchu za dużo i dlatego słabszy obraz