Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyatat wrote:Dziewczyny, wczoraj byłam na usg.
Jest krwiak i na macicy i dostalismy zakaz współżycia.
Lekarka nie mowila jakby to bylo cos powaznego, tylko tak na wszelki wypadek.
Czy ten krwiak to coś poważnego? -
Omon wrote:Ja mam dziś wizytę o 20. Nie wiem jak wytrzymam do wieczora
A czuję się dziś koszmarnie, ale to dobrze, dzidzia daje o sobie znać
Szczęśliwa Mamusia, Omon lubią tę wiadomość
-
Ainade wrote:Po cichutku witam się z Wami
pati87 wrote:Witam
Juz zostal rowno tydzień do mojego slubu
Wow! No to za tydzień będzie się działo! Gotowa jesteś już tak całkiem całkiem na TEN dzień?Ainade, pati87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyangelika1984 wrote:Szczęśliwa a to nie jest tak że jutro zaczynasz 8 tc ? 7 tygodni skończonych to 8 tydzień raczej bynajmniej mój gin nat twierdzi
Mi tu na bbf pisze w moim kalendarzu ciąży że jestem w 8 tc (7,0 tc ) , według om jest tak jak na suwaczku 7 tc .Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2016, 09:23
-
nick nieaktualny
-
Malunia wrote:Czy któraś z Was tak ma, że nie ma żadnych objawów?
nawet się cieszę, że nie muszę modlić się nad kiblem
Spokojnie każdy organizm jest inny. Ja z córcią też nie miałam żadnych objawów, a teraz raczkuje mały urwis mi pod nogamiMalunia lubi tę wiadomość
-
Malunia wrote:Czy któraś z Was tak ma, że nie ma żadnych objawów? Ciągle czytam, że macie mdłości, zawroty głowy a ja nic i trochę mnie to martwi. Bolą tylko piersi i wieczorami brzuch (to mnie najbardziej martwi).
Wizytę mam dopiero w przyszłym tygodniu.
Tylko przez pierwsze 4dni kiedy sie dowiedzialam o ciąży mialam bole podbrzusza.
W pierwszej ciąży wymiotowalam kilkanaście razy dziennie a nawet w nocy sie budzilam aby wymiotowac. Uwierz ze to nie bylo takie przyjemne. W drugiej ciąży tylko jednego poranka wymiotowalam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2016, 10:08
-
nick nieaktualny
-
Donia12 wrote:Wow! No to za tydzień będzie się działo! Gotowa jesteś już tak całkiem całkiem na TEN dzień?
-
Malunia wrote:Czy któraś z Was tak ma, że nie ma żadnych objawów?
Ja też w sumie nie mam żadnych objawów. Po całym dniu mnie czasami brzuch pobolewa i by było na tyle. Z pierwszym dzieckiem też w sumie nie miałam żadnych objawów - spać mi się tylko chciało, ale to już raczej na późniejszym etapie ciąży było. Zachcianek też nie miałam :p i niech teraz też tak pozostanieMalunia lubi tę wiadomość