Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
lis wow, 17.03 ! to już niedługo. możliwe że zaczniesz u nas rozpakowywanie
no ciekawe co będzie jak Ci zdejmą ten szew, kurczę, może nic się nie stanie i jeszcze wrócisz do domku
jejciu ale to wszystko szybko się dzieje...
ojejku no to już rozumiem, logiczne. ale najważniejsze że maluszek rośnie i dobrze się rozwija. no poczekamy do wizyty i myślę że dużo się wyjaśni, ale postaraj się bardzo nie stresować na zapas
Kamilia ja oglądałam bebetto i zrezygnowałam, może widziałam inne modele, ale te wydawały mi się olbrzymie, kurczę te wózki są potężne, ja wolę mniejsze...
-
mrik to pewnie skurcze przepowiadające skoro nie boli i masz uczucie twardnienia, napinania, a przy dwójce bobasów to pewnie u Ciebie wzmożone.
na hemoroidy polecam criorectum sztyft albo maść procto glyvenol, oba przynoszą ulgę i oba stosowałam w cięższych momentach, na szczęście na razie mam spokój i nie muszę używać...mrik lubi tę wiadomość
-
Ja fb poinformuje po urodzeniu.
1 zdjecie z Sylwka wstawialam na fb ale nanim chyba nie widac ze w ciąży jestem.
Wstawie te zdjecie na chwile. Potem wykasuje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2017, 20:56
Milka1991, Justyna Sz, nutella_, karolyn, Kjopa3, Reni1982 lubią tę wiadomość
-
Ojejku tylko wlasnie powiedział w druga strone tak dziwnie "nawet dużo" wód płodowych, to tak jak z tym brzuchem za mały źle, za duży źle a jaki jest średni?
tak widze na 2d wyraźnie tak jak piszesz wiec sie nie stresuje.
Tez od 2dni brzuch mi bardziej twardnieje ale bólu żadnego nie ma, tylko taki dyskomfort.
Co do fb to wrzuciłam ostatnio zdjecia z naszej zimowej sesji z 26tc a tak to nic wiecej jej ile miłych slow było, tylko u nas wiele osób wie ze jestem w ciazy, ale ogólnie czekałam do 12tc z wieściami dla bliskich przyjsciol wcześniej tylko rodzice wiedzieli
odobiscie wole instagram bardziej intymnie mi tam i traktuje jak pamiętnik fotograficzny
kolejna 30.03/36tc 16.03 3200/33tc 23.02 2297g/24.01 1447g/22.12 759g/połówkowe 05.12 wzorowo ❤️około 437g/24.11- ok/27.10 9-12cm/prenatalne 03.10.2016 - wszystko ok 6,5cm/19.09.2016 10tydz. 3,35 cm/5.09.2016 8tydz. 1,5cm serduszko 171 -
Milka1991 wrote:pati jaka laska z Ciebie !!!
ślicznie
ale czemu ja Cię kojarzę z blond włosami ?
Kiedys wstawialam tu zdjęcia z sierpniowego slubu kiedy juz bylam w ciazy i wlosy tez mialam czarne
W rozowych sukienkach sa moha corka i corka meza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2017, 20:56
Milka1991, nutella_, karolyn, Kjopa3, Taśka22, IGA.G lubią tę wiadomość
-
Milka1991 wrote:mrik to pewnie skurcze przepowiadające skoro nie boli i masz uczucie twardnienia, napinania, a przy dwójce bobasów to pewnie u Ciebie wzmożone.
na hemoroidy polecam criorectum sztyft albo maść procto glyvenol, oba przynoszą ulgę i oba stosowałam w cięższych momentach, na szczęście na razie mam spokój i nie muszę używać...
Oo dzieki kochana :* zaraz oblukam ten sztyft moze uda mi sie go tu dorwac a jak nie to zamowie pewnie, dziekiMilka1991 lubi tę wiadomość
-
Milka1991 wrote:kurde pati to ja cały czas żyłam w przekonaniu że Jesteś blondynką
może dlatego że mamy dużo blondasek na forum
ale super wyglądaliście, i dziewczynki też, 1 klasa !kiedy to zlecialo?
Milka1991 lubi tę wiadomość
-
Pati,
Wow, ale sexy mama!
Nigdzie nie widać ciąży!!
A co do córeczek, to zgaduję - ta bliżej ściany to biologiczna córa męża, a bliżej środka Twoja. Zgadza się?pati87 lubi tę wiadomość
-
Teklaa wrote:Nie ma różnicy czy odbiór w sklepie, czy w domu kurier, mamy 14dni na zwrot, na zakupy przez internet teraz są większe prawa i przywileje dla kupującego (prowadzę sklep internetowy) do tego taki wózek ma rowniez swoja gwarancje.
Teklaa masz racje, sprawdzilam. Pomylilam z sytuacja gdy rezerwujesz towar on line a umowe podpisujesz w sklepie - troche innych usług to dotyczy
W tym przypadku dzialaja przepisy ktore uwzgledniaja sprzedaz na odleglosc.7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Dziewczyny ja po usg,wszystko odpukać jest super,termin przesunął się na 6 kwietnia z 7:) waga dalej około 1550,mówiłam że 2 tygodnie temu na wizycie wyszło podobnie ale pani dr powiefzuala że to od aparatu Te zależy i kalibracji że to są takie orientacyjne pomiary,najważniejsze że wszystko jest w jak najlepszym porządku!
Milka1991, IGA.G, Korcia, misKolorowy, Donia12, She Wolf, Omon lubią tę wiadomość
-
Ja mam wizyty co 3 tyg od 5.01 , I nie uwazam zeby to bylo za duzo czy za malo, kazdy lekarz chyba wie co robi i nie ma co wnikac dlaczego , wazne ze jestesmy pod stala kontrola, jesli bede uwazala ze cos jest nie tak to dzwonie i umawiam sie dodatkowo na wizyte., ale gdybym miala wizyty teraz co 4/5 tyg to sama poprosilabym o czestsze, ja poprostu czuje sie psychicznie lepiej .
Pati - u mnie z akcja porodowa wyglada inaczej, jesli dzidzia stwierdzi ze przychodzi wczesniej na swiat oczywiscie bedzie cc „ na juz „ ( oby nie ) ,i oby sobie tam siedziala do 38tc. Ale w moim przypadku nie mozna czekac , mam zespol lekarzy powolywany na cc ( kilka specjalistow ) ktorzy musza byc na czas a 14.04 jest optymalna ” bezpieczna data kiedy moga byc przy mnie, wlacznie z moim glownym lekarzem ze szpitala. Oczywiscie bedzie akcja porodowa przed cc wywolana, wiec to nie tak hop siup i juz jestem tylko dzidzia bedzie czula skurcze, ale w moim przypadku nie mozna przeczekac naturalnych skurczy a co dopiero przewidywanego terminu porodu.
Lis ja kupilam crossa przez internet i jest super
Swietne wiesci Ania
co do fb ja nie udoostepniam, nie mam takiej potrzeby, ale jesli ktos ma ochote czemu nie.
pati87, lis87 lubią tę wiadomość
17.03.2017Sofia
-
Vero wrote:Ja mam wizyty co 3 tyg od 5.01 , I nie uwazam zeby to bylo za duzo czy za malo, kazdy lekarz chyba wie co robi i nie ma co wnikac dlaczego , wazne ze jestesmy pod stala kontrola, jesli bede uwazala ze cos jest nie tak to dzwonie i umawiam sie dodatkowo na wizyte., ale gdybym miala wizyty teraz co 4/5 tyg to sama poprosilabym o czestsze, ja poprostu czuje sie psychicznie lepiej .
Pati - u mnie z akcja porodowa wyglada inaczej, jesli dzidzia stwierdzi ze przychodzi wczesniej na swiat oczywiscie bedzie cc „ na juz „ ( oby nie ) ,i oby sobie tam siedziala do 38tc. Ale w moim przypadku nie mozna czekac , mam zespol lekarzy powolywany na cc ( kilka specjalistow ) ktorzy musza byc na czas a 14.04 jest optymalna ” bezpieczna data kiedy moga byc przy mnie, wlacznie z moim glownym lekarzem ze szpitala. Oczywiscie bedzie akcja porodowa przed cc wywolana, wiec to nie tak hop siup i juz jestem tylko dzidzia bedzie czula skurcze, ale w moim przypadku nie mozna przeczekac naturalnych skurczy a co dopiero przewidywanego terminu porodu.
Lis ja kupilam crossa przez internet i jest super
Swietne wiesci Ania
co do fb ja nie udoostepniam, nie mam takiej potrzeby, ale jesli ktos ma ochote czemu nie. -
dziewczyny wczoraj byłam na wizycie - synek ma juz 1400gram ! obrócony główka w dół . Wszystko ok :)jeszcze 8 tyg i ciaza donoszona:)
badania krwi ok , hemoglobina glikowana 5 (norma 4-6)
Milka1991, Antonelka, karolyn, IGA.G, pati87, Jagah, ojejku, Niebieskaa, nutella_, atat, Donia12, Kjopa3, Szczęśliwa Mamusia, kasieniaczek, Omon lubią tę wiadomość
Synek :* urodzony 1.04.2017