Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Monika34 wrote:Tak tylko kurde wizyta dopiero w srode
troszke sie martwie oby hiptrofi nie bylo:/najgorzej to martwic sie na zapas przez tydzie.
Ale z dlaczego hipotrofia? Myslisz ze to moze miec wplyw na przeplywy? A Ty jaki lek bierzesz fraxi czy clexane?7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Marsylia dbaj tez kochana o siebie ❤️ Ucaluj Księżniczkę jak juz tylko będziesz mogła
wszystko bedzie dobrze!
kolejna 30.03/36tc 16.03 3200/33tc 23.02 2297g/24.01 1447g/22.12 759g/połówkowe 05.12 wzorowo ❤️około 437g/24.11- ok/27.10 9-12cm/prenatalne 03.10.2016 - wszystko ok 6,5cm/19.09.2016 10tydz. 3,35 cm/5.09.2016 8tydz. 1,5cm serduszko 171 -
Teklaa dopytaj lekarza o co mu chodzi z tym cukrem? Skoro krzywa super, waga też do tego nie jeszcze cukru to dziwna sprawa
Vero pewnie już kiedyś pisałaś ale dlaczego masz tak bardzo planowany poród? Z konsylium lekarskim?
Ja z mixa często używam płynu mineralnego i bardzo go lubię.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2017, 08:52
-
Telka,tak miałam w poprzedniej ciąży. Do 35 -36 tyg normalnie co.miesiac,potem częściej. Myślę,że teraz będzie dopadnie. Też mnie nie badał na fotelu,ale na następnej wizycie już będzie jo pobierze wymaz.
Czepia się o cukry? A pogarszają Ci się wyniki? On czasem tak.ma, że się czepia.
Mnie ochrzanil o wagę bo w tym mcu przytulam tyle co od początku ciąży. I straszyl mnie cesarka bo mały zmiel pozycje i jest nogami na dole.
-
Witamy zaczynajac 28 tydzien
Eforts tak bede miala konsylium , nigdy nie podawalam szczegolow tu na forum,poniewaz teraz jestem zdrowa, zyje i tylko to sie liczy
zycze udanych wizyt, my dzisiaj dopinamy szczegoly slubu cywilnego musze zamowic kwiaty, itd sukienka jednak poszla do krawca na mala przerobke w biuscie
wiem ze juz byl watek na forum ale kupilyscie jednak jakies nosidelka ? Ja jutro odbieram cybex2go ze skrzydelkamiale dostalam jescze w prezencie nowy ErgoBaby linen i teraz nie wiem co zrobic bo dwoch nie potrzebujemy zapewne ... co mysliscie ktory bedzie lepszy ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2017, 08:21
17.03.2017Sofia
-
Vero merytorycznie nie doradze co do fotelika.
My kupujemy maxi cosi pebble plus lub be safe ale raczej ten pierwszy.
Cybex ze zlotymi skrzydelkami jest szalowy i bezpieczny, tego drugiego nie znam.
Jesli macie dwa auta to moze jeden bedzie jezdzil w jednym a drugi w drugi(maslo jest maslane ale mam nadzieje, ze wiesz co chcialam powiedziec).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2017, 08:37
Vero lubi tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Vero wrote:nie nie Antonelko fotelik my mamy
Recaro Privia chodzilo mi o nosidelko takie do noszenia z przodu kurcze moze to sie nazywa inaczej hihi
Pewnie dobrze wyrazilas sie ale ja jak przeczytalam skrzydelka i cybex to skojarzylam to z fotelikiem samochodowym.
To w zakresie nosidelek nie doradze bo nie robilam duzej analizy. My kupujemy babybjorn - wybieral moj m wiec niech ma
Wydaje mi sie, ze dwa nosidla to sporo bo tez nie masz pewnosci czy Maluszek polubi.
Moze zrezygnuj z cybex skoro masz juz w prezencie a jak bedzie cos nie tak to wybierzesz inny model lub wrocisz to cybexa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2017, 08:51
Vero lubi tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Vero jasne rozumiem w takim razie szczęśliwego rozwiązania życzę
Co do nosidelek nie wiem ale jest grupa na fb chusty....coś tam i tam jest dużo mądrych głów to Ci doradzą, gdyby nie chciało Ci się czytać opiniiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2017, 09:00
Vero lubi tę wiadomość
-
Dzieki dzieczyny troche podczytywalam ,ale szczerze to oba maja swietnie opinie. Nie powiem cybex wizualnie bardziej mi sie podoba ale to dla maluszka juz nawet pomyslalam zostawie oba haha bo cybex jest czarny a ergo jest bezowy wiec moze tez do mnie bedzie pasowal
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2017, 09:11
17.03.2017Sofia
-
Vero ja aż tak w przód nie kupowałam bo od razu w tym dzieciaczka nie można nosić. Ale kupiłam sobie chustę do noszenia szkraba
Zazdroszczę tak czestych wizyt. Wczoraj czytałam na stronie szpitala, że jak wszytsko z ciążą jest ok. to wizyty w Szwajcarii są co 6 tygodni w ciąży! masakra!
Jak Wasza waga? Tyjecie? moja stanęła jakieś 2 tygodnie temu i tak sobie stoiaż się zaczynam martwić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2017, 09:25
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
Aniolkowa, jaka chuste dokladnie kupilas? ja juz wiem na pewno, ze mam opor do tradycyjnych chust i raczej sie juz nie przekonam. Rozwazam nosidelko babybjørn, ergobaby, close caboo i tula. Close caboo mozna uzywac do malutkiego dziecka, ergobaby i babjørn na pozniej.
Chetnie poczytam co kupuja, kupily, maja, dostana...inne dziewczyny.
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Korcia wrote:Vero ja mam nosidlo ergobaby i jestem zadowolona,także mogę polecić.
Kornelka je uwielbiala.
Czytalam wiele dobrych opinii, Korciu! moj typ to ergobaby 360, jaki masz model? od jakiego wieku malenstwa uzywalas nosidelko?
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Cześć Dziewczyny witam się w ostatnim dniu 30 tc:)
Aniołkowamama u mnie też waga stanęła,obecnie mam około 9-10 kg na plusie,jakos tak od świąt wydaje się prawie stać w miejscu.był moment ostatnich 2 miesięcy gdzue byłam przerażona bo jakkolwiek bym uważała i się pilnowałalm to waga wydawała się żyć swoim własnym. Życiem:))) a trraz stoi:)aniołkowa mama lubi tę wiadomość