X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2017
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2017

Oceń ten wątek:
  • AniaStaraczka85 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aniołkowa mama wrote:
    Oj a ja mam chyba inne zdanie niż Wy odnośnie różu :D Według mnie to właśnie ten pudrowy jest taki "słodziutki", cukierkowy :D ale dziękuję za opinie.

Wanda do mamy podobny gust co do imion widzę :)

Niebieska, dla Szwajcarów to by była "Alisja" a Emilia po prostu Emilia.

Podążając za modą zdjęć w piżamkach wrzucam swoje :P Niestety jeszcze nie wyprasowane. Na to nie patrzcie :D
    Pierwsza z Aliexpress dostarczona w 11 dni! Pod tym napisem ma zamek żeby rozpiąć do karmienia. Chińczyk szybciej dostarcza niż ta firma na którą narzekacie hihih :D

abeafe39d18065bdmed.jpg

Druga to Italian Fashion zamówiona u Justinex

31ff5886a47e6098med.jpg
    Bardzo ładna koszula;)ja lubię i pudrowy róże ale takie zdecydowane też!!!Twoja koszulka bardzo mi się podoba,sama mam raczej w zdecydowanym rozu,bardzo chciałam do szpotala właśnie taką koszule wyrazista żeby czuc się dobrze nie jak obloznie chora hihih:)niektóre te koszuliny eo karmienia to straszne są i zalamac by się można było:))

aniołkowa mama lubi tę wiadomość

heQHp2.png
    17 miesięcy starań
    7 cykli z clo
    IUI maj2016-c.pozamaciczna,laparo 06.2016
    Ciąża z zaskoczenia w naturalnym cyklu :)
  • _tika Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania Staraczka prześliczny ten kacik! Szkoda, że nie mam miejsca na coś takiego.

mjvyanliyoyciuje.png
    bhywroeqc6cb0gak.png
  • aniołkowa mama Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu właśnie w tym problem, ze ja też lubię oba róże. "Normalny" i pudrowy Podoba mi się taki kącik jak Twój bardzo ale chyba nijak pasowałby do naszej żywej sypialni :D Mąż w życiu nie zgodzi się na zmianę na pudrowe różowe zasłonki czy coś takiego żeby to pasowało ale dziś zmuszę go na przejrzenie wszystkich kolorów po raz 10 :D

Najwyżej będziemy mieli pokoik jedyny w swoim rodzaju. Też dobrze :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2017, 14:54

Córcia jest z nami :)

04.2016 Aniołek [*]
    11.2015 Aniołek [*]
  • misKolorowy Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaStaraczka85 wrote:
    Dziękuję:)takie cuda na mamamania.pl domek jest malowany na zamówienie więc cgwile się na niego czeka,możesz wybrać przeróżne kolory i konfiguracje.no i tez girlandy też u niej,ma trochę takich właśnie słodkich dzindzibolkow:) polecam bo super kontakt z babka
    Super ten domek, chciałam taki tylko w kolorze miętowo-szarym, ale teraz widzę, że ta pani zawiesiła działalność :/ no nic będę szukać dalej, bo na fb też je widziałam ;)

Krucha lubi tę wiadomość

zem3i09k8uqplda3.png
    04.04.2017 Misiu ❤️
    Starania o drugiego bobasa od 09.2018
    "Nie rezygnuj z marzeń, to że coś nie dzieje się teraz, nie znaczy, że nigdy się nie wydarzy."
  • Kad Ekspertka

Wysłany: 3 lutego 2017, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aniołkowa mama wrote:
    Eforts, tak, chłopczyk po lotnisku lat ok. 1,5 latał w SAMEJ pieluszce i koszulce :P no kurcze.

Aniu tak zazdroszczę tego kącika.
    Podpowiedzcie. Bo ja się czaje na cały taki zestaw (wiem wiem że na poczatku dziecko nie powinno mieć tylu bajerów ale zamawiam z wyprzedzeniem). Co o tym myślicie?
    902e3936f72fbc85med.jpg

Tlko bez zasłon na okna i śpiworka, baldachim planuję zamontować z lewej strony a nie na środku. Kolor pomagał wybrać mąż :P Nie chciał "majtkowego różu" :D

Ja przy pierwszym dziecku miałam baldachim a teraz jakos mi sie nie podobają. Pościel wtedy zamawiałam u Darland1 na Allegro. Oni tez maja takie zestawy. Jeżeli chodzi o róż to tez niestety nie w moim guście. Wole pudrowy. Ja bede miała pudrowy róż/szary/biały. Jeżeli Wam sie taki kolor podoba obojgu to nie zastanawiacie sie tylko bierzcie! ;) A co do imienia Emilia bardzo ładnie :)
    Ps. Sprawdziłam teraz tego Darland i widzę Żr nic ciekawego nie maja juz. Teraz pościel zamawiałam z Dolly i ładne pościele ma tez Betulli

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2017, 15:09

Wysłany: 3 lutego 2017, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to widzę, że wszystkie będziecie miały takie same pokoiki! Wszędzie pudrowy róż :D Mnie też się podoba i pudrowy róż i malina. Jeszcze się zastanowię ale bardzo dziękuję. Dzięki Wam "odrzuciłam" pomysł baldachimu.

04.2016 Aniołek [*]
    11.2015 Aniołek [*]
  • Kad Ekspertka

Wysłany: 3 lutego 2017, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aniołkowa mama wrote:
    No to widzę, że wszystkie będziecie miały takie same pokoiki! Wszędzie pudrowy róż :D Mnie też się podoba i pudrowy róż i malina. Jeszcze się zastanowię ale bardzo dziękuję. Dzięki Wam "odrzuciłam" pomysł baldachimu.
    Hehe taka moda teraz i wszystkie będziemy miały taki sam to prawda:D Twoja pościel napewno bedzie oryginalna :)

Wysłany: 3 lutego 2017, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misKolorowy wrote:
    Super ten domek, chciałam taki tylko w kolorze miętowo-szarym, ale teraz widzę, że ta pani zawiesiła działalność :/ no nic będę szukać dalej, bo na fb też je widziałam ;)
    No coś Ty!!!jak to zawiesiła???PrEciez jak zamawiałam jakieś 3 tygodnie temu!!!??aż muszę sprawdzić

heQHp2.png
    17 miesięcy starań
    7 cykli z clo

Wysłany: 3 lutego 2017, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aniołkowa mama wrote:
    Aniu właśnie w tym problem, ze ja też lubię oba róże. "Normalny" i pudrowy Podoba mi się taki kącik jak Twój bardzo ale chyba nijak pasowałby do naszej żywej sypialni :D Mąż w życiu nie zgodzi się na zmianę na pudrowe różowe zasłonki czy coś takiego żeby to pasowało ale dziś zmuszę go na przejrzenie wszystkich kolorów po raz 10 :D

Najwyżej będziemy mieli pokoik jedyny w swoim rodzaju. Też dobrze :)
    No ale kto powiedział że zasłony muszą być w pudrowy rozu:))przecież moga być popielate np i wtedy pięknie się będą komponować i z razem pudrowym i malinowym:)

heQHp2.png
    17 miesięcy starań
    7 cykli z clo

Wysłany: 3 lutego 2017, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misKolorowy wrote:
    O faktycznie!jakieś zdarzenie losowe hmmm.

Widziałam takie białe domki piłeczki też w h&m home tylko węższe i mniejsze bez żadnych malunkow,też ładne za chyba 70 zł

misKolorowy lubi tę wiadomość

heQHp2.png
    17 miesięcy starań
    7 cykli z clo
  • Donia12 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie nie będzie pokoiku na razie wcale :P a później się zobaczy - na razie jest umalowany na żółto :D może jej tak zostawimy
    Wizyta u stomatologa drobne 400 zł. W tygodniu poszło w paszczę 700. Możecie mi powiedzieć dlaczego ja nie zostałam stomatologiem??
    Różowy_Kordonek wrote:
    Donia ale spodnie ciążowe zazwyczaj mają taką gumkę z guzikiem i możesz tą gumkę o ten guzik zaczepić dzięki czemu będzie ciaśniejsza i nie powinny Ci spadać ;)

Moje nie mają :/ Mam obie pary z h&m ale widać jakieś ubogie wersje bez gumek :/

Chyba pora zbierać się po dziecko do przedszkola. Piątek w końcu to dobrze by było, żeby nie wyszedł ostatni :) Zwłaszcza, że rano pojechał z mężem to był pierwszy...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2017, 15:43

nqtkpx9ivveu20mb.png
  • Krucha Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaStaraczka85 wrote:
    O faktycznie!jakieś zdarzenie losowe hmmm.

Widziałam takie białe domki piłeczki też w h&m home tylko węższe i mniejsze bez żadnych malunkow,też ładne za chyba 70 zł

A Twoj domek ile kosztował?

• Antonelka Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aniołkowa mama wrote:

Malinowy roz powiadasz? A gdyby tak polaczyc z szarym, granatem?
    Do WasZych zaslon pasowaloby :-)

aniołkowa mama, Jagah lubią tę wiadomość

7.03.2017 - Nina jest z nami

Wysłany: 3 lutego 2017, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krucha wrote:
    A Twoj domek ile kosztował?
    140 zł. Miała ta pani też mniejsze tańsze. Mój jedyny taki spory:)

Krucha lubi tę wiadomość

heQHp2.png
    17 miesięcy starań
    7 cykli z clo
  • Antonelka Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje wtopy w trakcie prania i prasowania :-)

1. Wrzucilam do pralki dwa biale reczniki i jeden rozowy :-) - te biale juz nie sa biale ...maja oryginalny kolor...biel w tonacji rozu...hi hi hi
    2. Zapeczka z nadrukiem....nadruk rozmazal w trakcie prasowania ....wiec czapeczka out.

Poki co innych strat nie odnotowalam.

Pakowanie torby do konca tygodnia ma szanse sie powiesc :-)

Musze sie Wam do czegos przyznac....zamowilam kocykI velvet z la millou....

Milka1991, Donia12 lubią tę wiadomość

• Jagah Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antonelka- rozgrzeszam Cie w kwestii kocykow ;) Mnie tak gryzie sumienie ten kocyk z ColorStories, ze zamowie ten wymarzony z Yosoy. Moze wtedy mi przejdzie niezadowolenie z produktu :P Pochwal sie wybranym wzorem :) Obecnie jestem na etapie poszukiwania baldachimu. I znalazlam swietna polke na ksiazki i drobiazgi dla Diaboliny :D Musze przemyslec ten limit do konta, bo w tym miesiacu czeka Nas jeszcze zakup drugiego samochodu... tylko dla mnie i dziewczynek <3 :D :D :D

Krucha- poszukaj domkow na allegro, wpisz 'polka domek' - jest mnostwo wzorow i mozliwosci w wymiarach, kolorystyce, a ceny tez fajne :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2017, 16:12

misKolorowy, Antonelka, ilae lubią tę wiadomość

1o5qp2.png<3 kAlMp1.png
  • Antonelka Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagah wybralam z kolekcji velvet - szary maly i wiekszy ciemniejszy szary :-)

Wysłany: 3 lutego 2017, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antonelko ten malinowy jest połączony właśnie z szarym i białym kolorkiem. Tak sobie myślę, że to tylko wystrój łóżeczka i jak mi się znudzi lub na żywo nie spodoba to po kilku miesiącach wymienię, a co tam :D
    Tak to dokłądnie wygląda:
    dda03c864e65c9d2med.jpg
    Nie mogę się doczekać aż zobaczę na żywo kocyk, który polecałaś wełniany. Na razie jest u rodziców. Poza tym kupiłam taki kocyk z poduszeczką (wybrałam różowy):
    961f02d76a71698bmed.jpg

Także jak widać dziwny ze mnie przypadek, że podobają mi się zupełnie różne rzeczy :D Sama też zależnie od humoru raz jestem ubrana w żywe kolorki, innym razem w szarości a innym pudrowo :D

Kad a te pościele "dolly i betulli" to jakieś marki czy sprzedający czy jak tego szukać?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2017, 16:48

Jagah, Omon lubią tę wiadomość

04.2016 Aniołek [*]
    11.2015 Aniołek [*]
  • Niebieskaa Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antonelka wrote:

Musze sie Wam do czegos przyznac....zamowilam kocykI velvet z la millou....

Rozgrzeszamy! ;)

Antonelka, atat lubią tę wiadomość

2fwaugpjrxudygqa.png
    Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
  • Antonelka Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniolkowa bardzo ladna posciel :-) bez baldachimu wyglada duzo duzo lepiej :-) slodkie sa te kokardki
    Kocyk merino jest bardzo fajny - slicznie upral sie, te bawelniane troszke slabsze.
    Ja poki co poscieli nie kupowalam, poszlam w kocyki.

aniołkowa mama lubi tę wiadomość

‹‹ 1488 1489 1490 1491 1492 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ