Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
aniołkowa mama wrote:Oj a ja mam chyba inne zdanie niż Wy odnośnie różu
Według mnie to właśnie ten pudrowy jest taki "słodziutki", cukierkowy
ale dziękuję za opinie.
Wanda do mamy podobny gust co do imion widzę
Niebieska, dla Szwajcarów to by była "Alisja" a Emilia po prostu Emilia.
Podążając za modą zdjęć w piżamkach wrzucam swojeNiestety jeszcze nie wyprasowane. Na to nie patrzcie
Pierwsza z Aliexpress dostarczona w 11 dni! Pod tym napisem ma zamek żeby rozpiąć do karmienia. Chińczyk szybciej dostarcza niż ta firma na którą narzekacie hihih
Druga to Italian Fashion zamówiona u Justinex
aniołkowa mama lubi tę wiadomość
-
Aniu właśnie w tym problem, ze ja też lubię oba róże. "Normalny" i pudrowy Podoba mi się taki kącik jak Twój bardzo ale chyba nijak pasowałby do naszej żywej sypialni
Mąż w życiu nie zgodzi się na zmianę na pudrowe różowe zasłonki czy coś takiego żeby to pasowało ale dziś zmuszę go na przejrzenie wszystkich kolorów po raz 10
Najwyżej będziemy mieli pokoik jedyny w swoim rodzaju. Też dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2017, 14:54
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
AniaStaraczka85 wrote:Dziękuję:)takie cuda na mamamania.pl domek jest malowany na zamówienie więc cgwile się na niego czeka,możesz wybrać przeróżne kolory i konfiguracje.no i tez girlandy też u niej,ma trochę takich właśnie słodkich dzindzibolkow:) polecam bo super kontakt z babka
no nic będę szukać dalej, bo na fb też je widziałam
Krucha lubi tę wiadomość
-
aniołkowa mama wrote:Eforts, tak, chłopczyk po lotnisku lat ok. 1,5 latał w SAMEJ pieluszce i koszulce
no kurcze.
Aniu tak zazdroszczę tego kącika.
Podpowiedzcie. Bo ja się czaje na cały taki zestaw (wiem wiem że na poczatku dziecko nie powinno mieć tylu bajerów ale zamawiam z wyprzedzeniem). Co o tym myślicie?
Tlko bez zasłon na okna i śpiworka, baldachim planuję zamontować z lewej strony a nie na środku. Kolor pomagał wybrać mążNie chciał "majtkowego różu"
Ja przy pierwszym dziecku miałam baldachim a teraz jakos mi sie nie podobają. Pościel wtedy zamawiałam u Darland1 na Allegro. Oni tez maja takie zestawy. Jeżeli chodzi o róż to tez niestety nie w moim guście. Wole pudrowy. Ja bede miała pudrowy róż/szary/biały. Jeżeli Wam sie taki kolor podoba obojgu to nie zastanawiacie sie tylko bierzcie!A co do imienia Emilia bardzo ładnie
Ps. Sprawdziłam teraz tego Darland i widzę Żr nic ciekawego nie maja juz. Teraz pościel zamawiałam z Dolly i ładne pościele ma tez BetulliWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2017, 15:09
-
No to widzę, że wszystkie będziecie miały takie same pokoiki! Wszędzie pudrowy róż
Mnie też się podoba i pudrowy róż i malina. Jeszcze się zastanowię ale bardzo dziękuję. Dzięki Wam "odrzuciłam" pomysł baldachimu.
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
aniołkowa mama wrote:No to widzę, że wszystkie będziecie miały takie same pokoiki! Wszędzie pudrowy róż
Mnie też się podoba i pudrowy róż i malina. Jeszcze się zastanowię ale bardzo dziękuję. Dzięki Wam "odrzuciłam" pomysł baldachimu.
-
misKolorowy wrote:Super ten domek, chciałam taki tylko w kolorze miętowo-szarym, ale teraz widzę, że ta pani zawiesiła działalność
-
aniołkowa mama wrote:Aniu właśnie w tym problem, ze ja też lubię oba róże. "Normalny" i pudrowy Podoba mi się taki kącik jak Twój bardzo ale chyba nijak pasowałby do naszej żywej sypialni
Mąż w życiu nie zgodzi się na zmianę na pudrowe różowe zasłonki czy coś takiego żeby to pasowało ale dziś zmuszę go na przejrzenie wszystkich kolorów po raz 10
Najwyżej będziemy mieli pokoik jedyny w swoim rodzaju. Też dobrze -
misKolorowy wrote:Super ten domek, chciałam taki tylko w kolorze miętowo-szarym, ale teraz widzę, że ta pani zawiesiła działalność
Widziałam takie białe domki piłeczki też w h&m home tylko węższe i mniejsze bez żadnych malunkow,też ładne za chyba 70 złmisKolorowy lubi tę wiadomość
-
u mnie nie będzie pokoiku na razie wcale
a później się zobaczy - na razie jest umalowany na żółto
może jej tak zostawimy
Wizyta u stomatologa drobne 400 zł. W tygodniu poszło w paszczę 700. Możecie mi powiedzieć dlaczego ja nie zostałam stomatologiem??
Różowy_Kordonek wrote:Donia ale spodnie ciążowe zazwyczaj mają taką gumkę z guzikiem i możesz tą gumkę o ten guzik zaczepić dzięki czemu będzie ciaśniejsza i nie powinny Ci spadać
Moje nie mająMam obie pary z h&m ale widać jakieś ubogie wersje bez gumek
Chyba pora zbierać się po dziecko do przedszkola. Piątek w końcu to dobrze by było, żeby nie wyszedł ostatniZwłaszcza, że rano pojechał z mężem to był pierwszy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2017, 15:43
-
aniołkowa mama wrote:No to widzę, że wszystkie będziecie miały takie same pokoiki! Wszędzie pudrowy róż
Malinowy roz powiadasz? A gdyby tak polaczyc z szarym, granatem?
Do WasZych zaslon pasowalobyaniołkowa mama, Jagah lubią tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Moje wtopy w trakcie prania i prasowania
1. Wrzucilam do pralki dwa biale reczniki i jeden rozowy- te biale juz nie sa biale ...maja oryginalny kolor...biel w tonacji rozu...hi hi hi
2. Zapeczka z nadrukiem....nadruk rozmazal w trakcie prasowania ....wiec czapeczka out.
Poki co innych strat nie odnotowalam.
Pakowanie torby do konca tygodnia ma szanse sie powiesc
Musze sie Wam do czegos przyznac....zamowilam kocykI velvet z la millou....Milka1991, Donia12 lubią tę wiadomość
-
Antonelka- rozgrzeszam Cie w kwestii kocykow
Mnie tak gryzie sumienie ten kocyk z ColorStories, ze zamowie ten wymarzony z Yosoy. Moze wtedy mi przejdzie niezadowolenie z produktu
Pochwal sie wybranym wzorem
Obecnie jestem na etapie poszukiwania baldachimu. I znalazlam swietna polke na ksiazki i drobiazgi dla Diaboliny
Musze przemyslec ten limit do konta, bo w tym miesiacu czeka Nas jeszcze zakup drugiego samochodu... tylko dla mnie i dziewczynek
Krucha- poszukaj domkow na allegro, wpisz 'polka domek' - jest mnostwo wzorow i mozliwosci w wymiarach, kolorystyce, a ceny tez fajneWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2017, 16:12
misKolorowy, Antonelka, ilae lubią tę wiadomość
-
Antonelko ten malinowy jest połączony właśnie z szarym i białym kolorkiem. Tak sobie myślę, że to tylko wystrój łóżeczka i jak mi się znudzi lub na żywo nie spodoba to po kilku miesiącach wymienię, a co tam
Tak to dokłądnie wygląda:
Nie mogę się doczekać aż zobaczę na żywo kocyk, który polecałaś wełniany. Na razie jest u rodziców. Poza tym kupiłam taki kocyk z poduszeczką (wybrałam różowy):
Także jak widać dziwny ze mnie przypadek, że podobają mi się zupełnie różne rzeczySama też zależnie od humoru raz jestem ubrana w żywe kolorki, innym razem w szarości a innym pudrowo
Kad a te pościele "dolly i betulli" to jakieś marki czy sprzedający czy jak tego szukać?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2017, 16:48
Jagah, Omon lubią tę wiadomość
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
Aniolkowa bardzo ladna posciel
bez baldachimu wyglada duzo duzo lepiej
slodkie sa te kokardki
Kocyk merino jest bardzo fajny - slicznie upral sie, te bawelniane troszke slabsze.
Ja poki co poscieli nie kupowalam, poszlam w kocyki.
aniołkowa mama lubi tę wiadomość