Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
AniaStaraczka85 wrote:Tak ja też uwielbiam next.jakośc pierwsza klasa!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2017, 18:09
-
Haha ale robicie smaki:) szkoda ze jestem mama cukrzycowa i w mojej kuchni kroluja teraz maka zytnia, owsiana i kokosowa:-D. Dzis na obiad pelnoziarnista tortilla z lidla z dodatkami:) ale odkrylam ze mozna jesc zdrowo i pysznie. W koncu jem tak jakcpowinnam w ciazy:) kanapki sa w kolorach teczy:) a co najlepsze Dominik tez to jedzenie uwielbia:)
ilae, Jagah, Antonelka lubią tę wiadomość
-
Kad, oczywiscie ze nie robia tylko trojpakow
Maja zestawy, ale pojedyncze ubranka tez. Czesto ceny sa porownywalne z hm, a jakosc jest 1000 razy lepsza! Zamow - nie pozalujesz25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/89f7b7625345.jpg
No i przyszły gadżety do łóżeczka:)atat, Omon, Kjopa3, karolyn, mada87, Jagah, misKolorowy, Antonelka, Donia12 lubią tę wiadomość
-
Uff... cieszę się, że nie tylko ja uważam te mniejsze kocyki za niepraktyczne
Nie chciałam żeby na mnie ludzie dziwnie na ulicy patrzyli, że zła matka jestem bo oszczędzam dziecku i wsadzam mu jakiś koc na trzy razy popodwijany xD Te mniejsze pewnie lepiej leżą w gondoli no ale co innego jakbym urodziła na jesień czy zimę.. Taki kocyk z pół roku by posłużył a tak.. macie rację, nie oglądam się za mniejszymi!
eforts chyba Ty mi poleciłaś tą Nianię i jestem Ci niezmiernie wdzięczna! Jestem z niej zadowolona, ładnie się prezentuje, ma dobre opinie. Dodatki typu projektor, lampka, kołysanki, były dla mnie nieistotne, podchodziłam do tego na zasadzie "no jak już są to fajnie, może raz na jakiś czas wykorzystam" ale absolutnie nie decydowały o moim wyborze. Jednak ucieszyłam się, że jest lampka bo na razie nie mamy żadnych lampeczek kupionych na szafki nocne i przez chwile pomyślałam, że może ta mi wystarczy, kiedy będę chciała w nocy zajrzeć do Małego.. no i.. buchnęłam śmiechem z samej siebieTo światełko jest chyba tylko po to aby można było łatwo "zlokalizować" nianię w nocy
a ja potraktowałam to dosłownie jako "lampkę" ale to żadnego światła nie daje
Kurcze, z tą reklamacją to u mnie będzie różnie.. nianię kupiłam przez allegro jako nową ale paragonu żadnego nie dostałam, więc nawet nie wiem gdzie bym ją miała reklamować. Trochę tego nie przemyślałam, ale cena wydawała mi się korzystna 220 zł..
na prawdę jesteście zadowolone z tych kocyków z króliczkiem z aliekspres? Pytam bo zakup koca wciąć przede mną
kasieniaczek ja też mam teraz tylko mocz, morfologię i coombsaNastępna wizyta za 3 tyg czyli pod koniec 34tc i chyba wtedy pobierze mi wymaz na GBS bo robi się go między 35tc a 37tc
eforts lubi tę wiadomość
Najbliższa wizyta 15.03
-
Ania bardzo ładny kącik maluszka, ale nie mogę się powstrzymać - półka i domek docelowo mają być nad łóżeczkiem, czy z dzieciaczkiem je przesuniecie?
Znam przypadek, w którym półeczka była niby leciutka, dobrze przymocowana a spadła na dziecko kantem i uderzyło centymetr od oczka.
U mnie jak coś będzie nad łóżeczkiem to filcowe ozdoby i ewentualnie obrazek, ale jak obrazek to łóżeczko nie będzie przysunięte do samej ściany a tak, żeby w razie czego obrazek spadł za łóżeczko a nie do środka.
Co do śpiworków - może któraś ma link do czegoś podobnego jak było w lidlu? Bo byłam wczoraj po południu i już ani jednego nie było, a tak się na nie napaliłam -
Różowy Kordonku, nie jestem pewna ale w większości przypadków "w tych czasach" jako podstawę do reklamacji wystarczy Twoje potwierdzenie na mailu, że kupiłaś dany przedmiot + potwierdzenie na Twoim koncie bankowym, że ta kasa zniknęła w tym celu
Nawet mailowe transakcje są zobowiązujące ale wiadomo, że trudniej taką reklamację wyegzekwować.
Moja kolejna wizyta wypada w 31 tygodniu (dokładnie 30t2d). Czy coś przypada do zbadania mniej więcej w tym terminie? Standardowo badają mi mocz, morfologię, TSH, fT4, ferrytynę.
Widzę, że GBS później, również później bada się z tego co wiem HBs.Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
Omon wrote:Ania bardzo ładny kącik maluszka, ale nie mogę się powstrzymać - półka i domek docelowo mają być nad łóżeczkiem, czy z dzieciaczkiem je przesuniecie?
Znam przypadek, w którym półeczka była niby leciutka, dobrze przymocowana a spadła na dziecko kantem i uderzyło centymetr od oczka.
U mnie jak coś będzie nad łóżeczkiem to filcowe ozdoby i ewentualnie obrazek, ale jak obrazek to łóżeczko nie będzie przysunięte do samej ściany a tak, żeby w razie czego obrazek spadł za łóżeczko a nie do środka.
Co do śpiworków - może któraś ma link do czegoś podobnego jak było w lidlu? Bo byłam wczoraj po południu i już ani jednego nie było, a tak się na nie napaliłam
tu masz link do kocyków na allegro: http://allegro.pl/listing?string=kocyk%20do%20fotelika&bmatch=base-relevance-floki-5-bab-1-1-1020
a tu jeszcze dwa inne, te kocyki są śliczne ale już droższe:
https://www.mibebe.com.pl/pl/searchquery/kocyk+do+fotelika/4/phot/5
https://minkycm.pl/kocyki-do-nosidelka/otulacz/spiworek-do-fotelika/2 -
Omon wrote:Ania bardzo ładny kącik maluszka, ale nie mogę się powstrzymać - półka i domek docelowo mają być nad łóżeczkiem, czy z dzieciaczkiem je przesuniecie?
Co do śpiworków - może któraś ma link do czegoś podobnego jak było w lidlu? Bo byłam wczoraj po południu i już ani jednego nie było, a tak się na nie napaliłam -
Omon ja mam na oku coś takiego
http://allegro.pl/cieplutki-otulacz-kocyk-spiworek-z-kapturkiem-62-i6551669391.html
u tego sprzedawcy są też takie nie dla dziewczynki. Przynajmniej jakiś czas temu były.
Kordonku mi ten kocyk z Ali z uszkami przypasował. Jest taki troszeczkę cięższy, ale myślę na wiosnę czy później jesień będzie super. Wiadomo, że to nie jest mięciutkie, jak minky, ale jest fajnyOmon, Jagah lubią tę wiadomość
-
Przyszła dziś moja paczka z Dolce sonno
zamawiałam 25.01, we wtorek wysłałam im maila z ponagleniem. W ramach rekompensaty za opóźnienie dostałam gratis body dla małej
koszule i szlafrok fajne i wyglądają na dobre jakościowo, zobaczymy co będzie po praniu
-
Kordonku nic się nie zadzieje
a jak coś to dam ci mój paragon
Ja też uważam że 5.10.15 ma bardzo słaba jakość, tak samo Zara. Co.praeda lubię kurtki z zary, fajne jakościowo i regularna cena jest na prawdę ok.
Za to cenie hm, coccodrillo też jest w porządku.
Byłam właśnie w kinie na sztuce kochania. Świetny film. Aczkolwiek wiem że w ciąży już więcej do kina mię pójdę, ledwie wysiedzialam
Mój syn jak tylko mnie zobaczy to dostaje kociokwiku