Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
No to mnie dziewczyny zmartwilyscie tym 5-10-15.jeszcze nie prałat tych rzeczy,na pierwszy rzut oka naprawdę są super takie samo zdanie mam o cool club ze smyka,ocenie po praniu więc jeszze!
-
eforts wrote:Kordonku nic się nie zadzieje
a jak coś to dam ci mój paragon
Szalooonaa!!! Kochana jesteś! Ale nie wzięłabymTrudno.. pozostaje mieć nadzieję, że wszystko będzie hulać
Ja myślałam nad woombie ale stwierdziłam, że chyba za dużo rzeczy o podobnym przeznaczeniu chciałabym mieć. Mam otulacze bambusowe, do tego chcę kupić rożek no i jeszcze woombie a wszystko sprowadza się po prostu do opatulenia dziecka. Tym bardziej, że woombie ten I etap służy chyba do 1+ więc króciutko.. Podoba mi się bardzo, ale chyba sobie podaruję.. a może rożek bardziej zbyteczny? Raaanyy.. znowu dylemat
Najbliższa wizyta 15.03
-
aniołkowa mama wrote:
Tutaj jest podobny wzór kwiatowy ale z minky. Podaję link, bo ogólnie cudne wzory i mimo, że kupiłam jedno minky (z 2 cm wypełnieniem) to myślę, że skuszę się na jeszcze jeden stąd tylko w wersji letniej, bez wkładu
http://allegro.pl/kocyk-minky-75x100-podusia-komplet-duzo-wzorow-i6225080544.html
Edit: a kocyk do nosidełka obserwuję taki http://allegro.pl/kocyk-minky-do-fotelika-samochodowego-90x90-i6295663899.html chyba względnie tanio patrząc na te, które podsyłacie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2017, 22:23
Najbliższa wizyta 15.03
-
eforts wrote:Dziewczynki a żadna nie kupuje woombie?
Bo ja chyba wierzę w siłę spowijania a zawijanie w kocyk szło mi średnio więc chyba sobie to sprawie.
Byc moze ale zaczne od rozka a potem moze woombie jesli bedzie taka potrzeba.
Ja tez w to wierze7.03.2017 - Nina jest z nami
-
eforts wrote:Ja rozka nie chce.
A woombie do mnie przemawia bo dzieci mają odruch moro (wyrzucają rączki do góry) i mojego to wzbudziło a jak zasypial to często przytrzymywal mu rączki. Aczkolwiek można równie dobrze ciasno zawinąć w kocyk. -
Kordonku ten na zdjęciu też jest z Minky
Ale ładne te wzory co wstawiłaś
Kradnę ten link i pewnie dokupię potem inny, na razie mam dość kocyków...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2017, 22:24
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
Jutro jade na powtorke krzywej.....mam nadzieje, ze nie bedzie zle ....i nie bede senna potem caly dzien...wrrr
Jakos nie jestem przekonana do powtorzenia ale skoro lekarka kazala to nie dyskutuje....ostatnio ja zagadywalam o to ale nie ugiela sie "jedza" brrrWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2017, 22:23
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Hmm no zobaczę jaki będzie ten mój. Wyszło mnie trochę taniej razem z poduszeczką ale już mam inne wypatrzone z tego linka co wrzuciłaś.
Super, dzielcie się takimi perełkami!
Kurcze, już teraz zamówiłabym inny. Ale już mam 6 kocyków. Może któryś komplecik na prezencik poprosze potem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2017, 22:33
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
A ja mam 3 kocyki:)dwa dziergane takie lżejsze i jeden taki cieplutki;)kusicie tymi kocykami:)))ale póki co mi wystarczy a jak jeszcze dzisiaj przyszły te gadżety do łóżeczka to z przerażeniem stwierdziłam że jeszcze gdzieś to trzrba trzymać
)))
-
nick nieaktualnyeforts wrote:Dziewczynki a żadna nie kupuje woombie?
Bo ja chyba wierzę w siłę spowijania a zawijanie w kocyk szło mi średnio więc chyba sobie to sprawie.eforts lubi tę wiadomość
-
AniaStaraczka85 wrote:Ale odruch moro występuje w odpowiedzi na gwałtowny bodziec którego dziecko się przestrasza,gwałtowny ruch,czy dzwiek:)
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
Kurcze, Kordonku... A miałam już nic nie kupować, a tam tyle słodkich komplecików
Zastanawiam się, czy zamawiać komplecik z podusią. Taka podusia na nic się chyba nie przyda co? Skoro maluszek ma leżeć najlepiej bez niczego pod główką... Ja póki co z kocyków mam cieplejszy Cartersa (w drodze) i ten właśnie z króliczkiem z uszkami. Jeszcze chcę zamówić właśnie jeden minky, ale z wypełnieniem około 1cm albo nawet bez. Zobaczymy jak będzie z pogodą, najwyżej coś się dokupi
I tak ostatnio się zastanawiałam, co by było z naszymi wyprawkami, jakby nie było czegoś takiego jak zakupy internetowe... -
Ilae ja zamówiłam z innej aukcji kocyk minky wersję cieplejszą i wzięłam poduszeczkę ale płaską. W zasadzie sam materiał, taka chyba może być
Dla noworodka i tak nie będę używała, ale uznałam, że kocyk posłuży mi na dłużej, więc roczniakowi już chętnie podłożę taką poduszeczkę a przynajmniej będzie z kompletu
Najbliższa wizyta 15.03
-
Niebieska nie wiem jak warunki u Ciebie w city na porodówce i poporodówce, ale koleżanka rodziła w Troindheim i wyglądało to wszystko jak hotel przynajmniej 4*. Myślę więc, że z muzyką problemów nie będzie hehe.
Od paru dni a w zasadzie nocy nie mogę spać. Jak nie zgaga to jakieś palpitacje sercaCzuję, że mnie gin wyśle do kardiologa albo psychiatry
Niebieskaa lubi tę wiadomość
-
Tez mam ostatnio same bezsenne noce.
Tym razem angina, gorączka...
Jak mnie wzięło w czwartek, rozkręciło sie w dosłownie kilka godzin tak nadal trzyma mimo antybiotyku.
Biedne dziecię moje jak miałam 38.7 to ruchów nie czułam. Myślałam ze dobrego zawalu dostanę.
ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1