Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ja się czuję koszmarnie,boli mnie twarz,czekam aż antybiotyk zadziała,martwię się strasznie ze malutka też się źle czuje przez moją chorobę,boje się że antybiotyk nie zadziała,że coś się zacznie wcześniej,ech tak dokująco na mnie właśnie działa ból...
((
-
Vero wrote:Aniolkowa moja szyjka ma 17mm obecnie , wyjciowa miala 26mm
Aniolkowa wiem ze Ci zle , ja tez miewam takie momenty mam tutaj rodzine m ale to nie to samo co moja mamaa i siostra wiadomo mentalnosc jest inna, nawet co do zakupow dla dziecka itd tez czasami chcialbym zeby wszyscy tu byli.. -
Oj to faktycznie krótka... mój lekarz mówił, że powyżej 2,5 cm jest ok.. ale jak wyjściową miałaś 2,6 to niby jak.
No ja też chciałabym mieć przy sobie. Mama mi pokazuje ubranka przez skype a mnie się chce ryczeć, ze swoją pierwszą wnuczkę zobaczy po jakichś 3 miesiącach....Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2017, 13:37
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
Aniu wszystko będzie dobrze, nie martw się
Ja tak mam, że przy każdym przeziębieniu czy grypie bolą mnie zęby od zatoki. Na szczęście trafiłam na dobrego dentystę bo jeden już mi chciał wszystkie zęby rozwiercac po koleji bo nie potrafiłam zlokalizować bólu, cała szczeka mnie bolała. Infekcja mini i będzie ok.
Aniołkowa Twoja mama daleko, ale Cie wspiera i cieszy się wnuczka. Moja mieszka niedaleko, ale wogole się nie interesuje, ani razu nie zadzwoniła nawet jak się czuje. Przykro mi, ale co zrobićVI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017
-
Hej dziewczyny, gratuluję wszystkim udanych wizyt
Pati super, że wychodzisz do domu
i dziewczyny oszzedzajcie się, bo to już czas zwolnić trochę
Ilea super, że macie już klucze, na pewno są przy tym spore emocje, cieszę się razem z tobą i niech dobrze wam się tam mieszka
My wczoraj mieliśmy USG, co prawda pani, która je robiła mało przyjemna i do tego mieli awarię sprzętu i nie dostałam zdjęć i elektronicznego opisu z badania dla mojego lekarza prowadzącego, dostałam tylko świstek z wypisanymi ręcznie wymiarami, bez opisu, na który tydzień przypadają i jakie są normy, mam tylko napisane, że średnia wyników to 32t6d, zobaczymy co mój prowadzący na to może on to pzeliczy, jutro mam u niego wizytę, pani dr powiedziała tylko, że średnia wyników ok i tylko obwód główki na granicy normy no ale się mieści... A i Michaś jednak przyrasta prawidłowo waga z wczoraj 1908g.
Lisku a gdzie kupowałaś tą zawieszkę z gwiazdką i kroliczkiem do wózka? Jest super
Ania dużo zdrówka, antybiotyk na pewno pomoże i lada chwila będzie lepiejWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2017, 14:21
IGA.G, Omon, Taśka22 lubią tę wiadomość
-
AniaStaraczka85 wrote:Dziewczyny ja się czuję koszmarnie,boli mnie twarz,czekam aż antybiotyk zadziała,martwię się strasznie ze malutka też się źle czuje przez moją chorobę,boje się że antybiotyk nie zadziała,że coś się zacznie wcześniej,ech tak dokująco na mnie właśnie działa ból...
((
Może spróbuj się umówić na wizytę u laryngologa na oczyszczanie zatok. Ja chodzę co jakiś czas. To takie oczyszczanie solą fizjologiczną, ale dużo skuteczniejsze niż to co robię sobie sama w domu. Wiadomo, że potrzebny antybiotyk przy zapaleniu, ale takie oczyszczanie na pewno przyspieszy leczenie, a na pewno nie zaszkodzi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2017, 14:26
-
Leżeć nie musze ponieważ ja mam od poczatku założony krążek wiec musze sie oszczędzać wiadomo ale nie zalecają leżenia non stop wiec robię wszystko tylko z umiarem, szyjkę mam twarda rozwarcia nie ma wiec mogę spokojnie chodzić ale wiadomo gdyby doszedł skurcz to juz cieżko ... ale wizyty juz co tydzień wiec damy rade
Aniu duzo zdrówka !!
ja czekam na kuriera jak na gwiazdke ,bedzie kolo 18:00 tylko regal bedzie za tydzien na ksiazki plus kilka drobiazgow ale reszta juz bedzie dzisiaj uff nareszcie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2017, 15:23
17.03.2017Sofia
-
Vero wrote:Leżeć nie musze ponieważ ja mam od poczatku założony krążek wiec musze sie oszczędzać wiadomo ale nie zalecają leżenia non stop wiec robię wszystko tylko z umiarem, szyjkę mam twarda rozwarcia nie ma wiec mogę spokojnie chodzić ale wiadomo gdyby doszedł skurcz to juz cieżko ... ale wizyty juz co tydzień wiec damy rade
Aniu duzo zdrówka !! -
Dzięki Dziewczyny za dobre słowa,muszę uzbroić się w cierpliwość żeby lek zaczął działać,o tym.laryngologu pomyślę choć zapalenie zatok mam pierwszy raz w życiu ale trraz to wszędzie bym poszła żeby tylko pozbyć się tego rozsadzania twarzy:)
-
Misiu cieszę sie, ze u Was takie dobre wieści
te Michały nasze to jednak psoca i stracha nam narobią nie raz
moja zawieszkę kupiłam w sklepie 3kiwi (jest we Wrocławiu i maja tez stronę internetowa-a odbiór mozna osobisty) jest to zawieszka z pozytywka mamas&papas jest słodziutka
jak widzisz juz wisi w wózku, brałam tez od nich karuzele na łóżeczko firmy quax -owieczki rownież mogę polecić, jest bardzo ładna i mięciutka
ja to lubię takie dodatki
Uwaga składa M meble!!!!!!co prawda to tylko komoda i łóżeczko ale cieszę sie bardzokasieniaczek, misKolorowy, Taśka22 lubią tę wiadomość
-
Kasienieczek ja tak za bardzo nie rozumiem tego bólu, bo to jest taki tępy ból i tak wiecie taki suchy jakby za przeproszeniem wkładała sobie tampon i nie mogła go włożyć bo jest tak sucho i ciasno taki bol przeszywający (jesli komuś sie złe zrobiło z mojego opisu to przepraszam
) do tego kiedy to czuje to tak jakby zaraz miało mnie rozerwać i miałby wypaść Michał. Kiedyś miałam cos takiego (jakieś 3tygodnie temu) wtedy w nocy pojechałam na IP, lekarz nie był zbyt miły i niepocieszony ze przyjechałam z taka blachostka-dlatego wczoraj sie nie wybrałam. Dzisiaj tez to czuje od czasu do czasu, we wtorek mam wizyte wiec powinnam doczekać jesli nie to oczywiście pojadę wcześniej sprawdzić. Ważne ze dzisiaj z tym bólem nie towarzyszy bol krzyża i brzuch bo wtedy juz bym była w aucie a w ręce trzymała karte ciąży
-
sunshine wrote:Na zatoki polecam też kupić Nebulizator do inhalacji. Działa cuda, a wystarczy tak na prawdę wlać tylko sól fizjologiczną.
-
Dziewczyny jakby któras jeszcze nie kupiła szlafroka to oglądałam właśnie gazetkę z biedronki i od poniedziałku mają być szlafroki frotte w 2 kolorach ale wyglądają ładnie za chyba 34 zl;)zobaczcie sobie.
mamaaniołków3 lubi tę wiadomość