Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ależ się wku....am na sekretarkę ode mnie z pracy. Od tygodnia ma w pracy PITy. Oczywiście jeszcze nie wysłała. A wczoraj mój mąż był z moim L4 i mógł odebrać. A najlepsze, że jeszcze mi mówi że MOŻE dziś wyśle...no ręce opadają. A żeby dodatkowo przybliżyć wam jej bezczelność to: mam stanowisko wicedyrektora więc jestem jej przełożoną, od czasu jak przeszłam na L4 non stop są takie akcje np. moje zwolnienie do księgowej nosi nasz konserwator bo jej się nie chce...no krew mnie zalewa
-
Ja też trochę się zaczęłam martwić,że nie zdążę z ciuszkami.Komodę docelowo chciałam wziąć od synka bo tam ma gry i zabawki.Nie pasuje mi do wystroju ale na razie zabawki przełożę do kartonów na zabawki a do komody zacznę układać ciuszki.Tylko najpierw muszę ruszyć z praniembo na razie tylko do szpitala prałam
No i martwi mnie to bo niektóre ciuszki mają żółte plamy które się nie doprały
-
Justyna Sz wrote:mnie bardzo kuje tam na dole i często mi twardnieje brzuch... wizytę mam dopiero we wtorek wiec ciekawe jak tam moja szyjka... czy ma któraś z was białe bezwonne upławy??
Co do kłucia, lekarz powiedzial mi tydzień temu na wizycie ze to normalne bo córcia napiera główką... -
Dziś z telefonu to będzie ciężko mi pisać. Ciuszki z plamami przeprałam mydełkiem do plam i jeszcze raz wyprałam ale nic nie dało
Muszę przeprać wszystkie ciuszki i zobaczę czy jeszcze będą takie z plamami bo trzeba będzie może dokupić jednak.A plamy to chyba od leżenia długo w szafie?
-
Hej napisałam długi wpis i mi go wcięło wrr...
35tc to brzmi dumnie chociaż czuje, ze niektóre z Was jeszcze bedą pisały "witam sie w 42 tygodniu, dalej nie urodziłam" czego nikomu nie życzęja nastawilam sie, zu urodze w 38 tygodniu jak moja bratowa i ostatnie 3 tygodnie czekania to była męka. Tym razem nastawiłam sie wiec na 41 tydzien, ale jednak bede miała cesarkę i urodzę w 38t6d
)))
Ja mieszkam w Niemczech i tutaj tez niczym pępka sie nie przemywa. Troche sie boje, ze nie zauważę, jakby cos niedobrego sie miało z pępkiem robic, bo tym razem nie bede miała położnej. No ale nic bede wąchała, jak bedzie śmierdział to znaczy, ze cos sie dzieje w środku.
Kjopa3 ja po córce dawałam mojej bratowej ciuchy i wszystkie były w super stanie. Jak ona odpakowala karton to sie okazało ze 90% ma żółte plamy na szyjce i przy rączkach. Byłam w szoku, przecież ja wszystko prałam, prasowałam i nie dawałbym jej takich ciuchów brudnych. Niestety to wszystko sie nie puściłozostawiłam sobie tez jedne body z napisem "2013" chwile leżały w szufladzie, pózniej moja córka ubierała w nie lalki i tez strasznie zżółkły. Nie wiem o co chodzi. Po czasie wychodzą plamy i nie da sie ich zmyć
a specjalnie nie dawałam 2 body nikomu i stwierdziłam, ze jak bede miała drugie to do zdjeć ubiorę w to samo, zeby mieć takie fajne porównanie no ale niestety to sie juz do użytku nie nadaje a tylko lezalo
-
Kjopa ja też dostałam takie pożółkłe ciuszki jedne. One były takie białe/kremowe z założenia więc zaryzykowałam z wybielaczem (stwierdziłam, ze brudnych i tak nie założę małej więc warto spróbować). Zeszło. Teraz pójdą do prania w płynie dla dzieci.Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
Kiedys pytałam sie Was o leżaczki, który kolor wybrać, ale mnie olalyscie
wiec ponawiam moje pytanie który wybralypbyscie na moim miejscu? Do wyboru czarny, różowy albo beżowy.
Czarny jest fajny bo pewnie dziecko będziemy na nim karmić i nie ubrudzi sie. Bedzie pasował do mieszkania, bo mieszkanie mamy szaro czarno białe.
Różowy jest fajny, bo ma ładny dziewczęcy kolor, ale z drugiej strony boje sie, ze jest troche za słodki i jeszcze jak położę jakiś różowy kocyk na nim to juz w ogóle. Za to mieszkanie by troche rozświetlił. Nie chciałam ostatnio kupować dużo różowych rzeczy, no ale ma cos w sobie
No i ostatnia alternatywa to tez beżowy. Nie za słodki, no ale jasny.
Który najlepszy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2017, 10:14
-
Dziewczyny niestety u mnie też pojawiły się żółte plamy w ciuszkach po D. Średnio się niestety doprały.Ciesze się, że zostawiłam ich jednak mało przez to...
kilka pajaców na pamiątkę, więc mi nie szkoda. Reszte oddałam albo sprzedałam.
Na początku myslalam, że to z szafy obitej boazerią gdy wtedy wynajmowalismy mieszkanie ale kolezanka uświadomiła mnie, że jednak takie plamy wyskakują normalnie:(
-
Kad jak dla mnie sama doszlas do tego że najlepiej beżowy:) nie będzie zbyt ciemny (wg mnie na czarnym też mocno widać plamy, przynajmniej na naszej sofie tak jest), nie będzie zbyt slodki, nie jest też biały więc nie będzie tak widać brudu, a jak dolozysz kocyk to będzie super dziewczęco:)
karolyn lubi tę wiadomość
-
Ja jestem za czarnym...same plusy.... pasuje do wnetrza, mniej sie bedzie brudzic i ogolnie uwielbiam czarne rzeczy:) i pasuje do kazdej plci wiec latwiej pozniej sprzedac lub zostawic dla drugiego jak sie planuje:)ale bez by byl tez super:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2017, 10:21
12.04 - Na świat przyszedł Maciej. Waga 4280g, 58 cm.
-
Kad, na pewno nie olałyśmy tylko z takimi rzeczami ciężko doradzić. Ja bym wzięła pewnie beżowy bo liczę na drugą dzidzię to i dla chłopca by pasowało więc "punkt widzenia zależy od punktu siedzenia"
Jeśli na dziewczynce chcesz skończyć zabawę z macierzyństwem to możesz wziąć różowy, na pewno nie jest przesłodzony
Ładny róż. Czarny mnie akurat się nie podoba.
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
Dziewczyny 35 tydzień to już tak dumnie brzmi
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Kad dla mnie najładniejszy ten różowy, ewentualnie kremowy, choć to prawda, że czarny najpraktykniejszy
Kordonku ja zamawiałam wózek bebetto Holland i choć nie byłam przekonana do koloru (mąż wybierał), bo na zdjęciu mi się średnio podobał, to na żywo wygląda super
I tak mi narobilyscie ochoty na pączki, że rano wstałam i poszłam do piekarni po pączki z toffi-moje ukochaneza to teraz po tym słodkim Michałek szaleje w brzuchu
Milka1991, IGA.G lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny:)
Ja od rana na badanich.dziś wyjątkowo nie zapomniałam nasikac do kuebeczka rano;)))
Pójdę zamówić paczki na jutro bo do pracy podjadę na zabieg i z paczkami:)
Wczoraj w szkole rodzenia było o cc,był też filmik który mój mąż dzielnie zniósł))
Ponieważ prowadził wyjątkowo lekarz to mało było niestety o pielęgnacji samej blizny ale wierzę że moja mama pielęgniarka i położna da rade w temacie:) -
nick nieaktualnykasieniaczek Ja tak samo ledwo co dosunęłam swoją torbę do szpitala , a tak się zmachałam jak nie wiem , mąż się śmiał że wyjeżdżam na wczasy sam ledwo co uniósł ta torbę . Ja przy każdej czynności się męczę .
Kad Uważam ze beżowy jest najlepszy , pasuje zarówno jaki dla córeczki , i dla synka.
Kjopa3 raczej od leżenia, w szafie plamy by się nie zrobiłymoże proszkiem przepierz , albo namocz namydlone i poszypane proszkiem w ciepłej wodzie przez noc moze plamy w koncu zejdą
.
Hej hej kochane :*:*:*:*.
Ja przebudziłam się o 3 nad ranem , nasze szczęście zaczęło imprezę w brzusiu . Plecy mnie coś bolą od 4 dni a, wczoraj może to jakyes mylne znaki albo mnie szczęście straszy czułam się na prawdę jakbym miała zaraz urodzićtakie oarcie na pęcherz miałam skurczy nie mam czasami coś tam zakłuje. Powiem wam dosyć taka intymną sprawę ja wczoraj idę jak zawsze do WC siku
mówię wam kochane albo mi się wydaje albo mam jakieś schizy
jak jest pochwa i odbyd to czuje taki luz czyżby to rozwarcie nie będę nic sobie tam odpowiadać , powiem ginowi na wizycie niech tam zajrzy gdzie trzeba
.