Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do wyjazdów to na ten rok już zarezerwowalam wyjazd nad morze. Przy pierwszym nie zmieniliśmy tzn nie drastycznie bo wiadomo że zawsze myślimy o dziecku to.i przy drugim nie zmienimy.
Ja w zeszłym roku jak mały miał 1,5 chciałam jechać pod namiot z nim ale mieliśmy tylko jeden luźny weekend kiedy akurat padało więc nie udało się.
Jagah dobrze ze z młodą wszystko w porządku!!!Jagah lubi tę wiadomość
-
Ja zaczęłam super dzien, lekarz był na obchodzie, cisnienie w normie wszystko ok. Niestety ale od 3h jestem pod ktg, tętno Michała im sie nie podoba. Jak zwolni sie miejsce na porodówce ide tam na monitoring. Mam juz nic nie jeść bo lekarz mowil, ze rożnie to moze byc. Boje sie bardzo.
-
Aż z ciekawości sama zmierzyłam swój brzucholek i jest 95cm
Współczuję dziewczynom z brzuszkami na ponad 100cm, mi jest ciężko czasem, a co dopiero Wam...ciekawe jak nasze brzuchy będą się prezentować po porodzie
A propos okien, właśnie wyszło słońce, więc przywdziewam sweter, czapę i hejasame się nie umyją
Ostatnio mąż mnie trochę zgasił. Leżymy sobie na łóżeczku, m z ręką na brzuchu i mówi: kocham Cię żabko, na co ja odpowiadam: ja Ciebie też, i co powiedział m? nie do Ciebiełotr jeden
eforts, Aga1991, Niebieskaa, Szczęśliwa Mamusia, Marsylia, sy__la lubią tę wiadomość
-
lis87 wrote:Ja zaczęłam super dzien, lekarz był na obchodzie, cisnienie w normie wszystko ok. Niestety ale od 3h jestem pod ktg, tętno Michała im sie nie podoba. Jak zwolni sie miejsce na porodówce ide tam na monitoring. Mam juz nic nie jeść bo lekarz mowil, ze rożnie to moze byc. Boje sie bardzo.
lis nic się nie bój, Jesteś w dobrych rękach !duuużo spokoju Ci teraz potrzeba. jak będziesz mogła to daj znać z porodówki
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Dzisiejsze zdjecie.
Tak patrzac na zdjecie to sie nie dziwię ze mówią mi ze nie wygladam na ten 35tc.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a01e071e56f9.jpgLokokoko, Justyna Sz, kasieniaczek, Aga1991, Karmin, Milka1991, Niebieskaa, Szczęśliwa Mamusia, Kjopa3, Mamaela86, sallvie, agadana, nutella_, misKolorowy, Marsylia, aniab2205, vitae13, sy__la, AmyLeah lubią tę wiadomość
-
Lisku trzymam kciuki za twojego Michalka:* musi byc dobrze:)
Milka ja mam 116 cm w brzuchu... masakra jakas... moze jutro wstawie zdjecie:) latwo mi nie jest... czasami boje sie ze sie przewroce do przodu, bo brzuch mi ciąży he he:)Milka1991, agadana lubią tę wiadomość
12.04 - Na świat przyszedł Maciej. Waga 4280g, 58 cm.
-
mada87- bede wypatrywac wiesci od Ciebie, bo mamy tylko 3 dni roznicy w terminie porodu
Maly brzuszek u Ciebie moze wynikac z pierwszej ciazy, jak i faktu, ze dziewczynki sa zazwyczaj drobniejsze
lisku- ajajaj! Oby tez dzien dobrze sie skonczyl, mocne kciuki za Ciebie, wdech-wydech i spokojne podejscie do tematu :*
Venice- jak to mowia: do odwaznych Swiat nalezyJesli czujesz, ze jestes w stanie ogarnac maluszka podczas zeglowania i nie jest Ci straszna choroba morska to planuj smialo urlop i korzystaj na maksa, poki dzieciak jeszcze nie spaceruje to masz wiecej kontroli nad wszystkim
mada87 lubi tę wiadomość
-
Venice no mój był wyjątkowy nie da się ukryć.. chociaż im więcej mam spotykam tym więcej miało podobne problemy.. wiec aż tak nie odstajemy. Oczywiście życzę cichego przesypiajacego dziecka bez kolek i krzyków. U mnie kilka kilkanaście nieprzespanych nocy mnie zweryfikowalo co do ogólnego stanu rzeczy o faktycznie przez te pierwsze 3 miesiące może 4 zrobiłabym wszystko za kilka minut snu ... a gdzie tu myśleć o podróżach..
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
Witam dziewczyny
ja juz po wizycie . Synek ma około 2700kg , główka juz napiera na szyjkę . Rozwarcie delikatne na opuszek palca - zalecenie aby sie oszczędzać
hehe ciekawe jak przy ruchliwym 3 latku
No i za 2 tygodnie kolejna wizyta - do tego czasu mam brać leki tzn luteinę clexane i acard . Potem chce mnie zamknąć w szpitalu do dnia porodu
i odstawiać leki . Kurcze nie uśmiecha mi sie to ... Mam nadzieje ze na prawdę po 25 marca zacznę rodzic .
pati87, Taśka22, IGA.G, Szczęśliwa Mamusia, Niebieskaa, Kjopa3, Milka1991, karolyn, Jagah, lis87, sallvie, Aga1991, Marsylia, aniab2205, vitae13 lubią tę wiadomość
Synek :* urodzony 1.04.2017 -
oj Pati faktycznie nie wyglądasz na 35 tc
laska jak się patrzy
Lis- nie martw się bo nerwy tylko pogarszają sprawę, jesteś pod opieką, w domu byś się denerwowała a tu jest wszystko pod kontrolą
Mój mąż też woli całować brzuszek niż mnie, robię się zazdrosnajuż widzę że to będzie córeczka tatusia
Aj ja mam już 100/102 cm w brzuchu, jest ciężko...
Mam pytanie, prałyście te wszystkie materiały z gondoli? czy może wystarczy dobrze wywietrzyć?pati87 lubi tę wiadomość
-
Nie pisalam wam o moim nowym problemie. Ba nowym mieszkaniu sasiad nas zalał i parkiet wstał i sciana trochę jest mokra.
Takze czeka nas remont. Oczywiście to ekipa zrobi ale same wiecie kurz balagan itp. Pól parkietu trzeba rozebrac, podocinac na balkonie i ulozyc.
Takze u mnie tradycyjnie cos musi się dziać.
Ech zycie. -
Misiu2017 wrote:Witam dziewczyny
ja juz po wizycie . Synek ma około 2700kg , główka juz napiera na szyjkę . Rozwarcie delikatne na opuszek palca - zalecenie aby sie oszczędzać
hehe ciekawe jak przy ruchliwym 3 latku
No i za 2 tygodnie kolejna wizyta - do tego czasu mam brać leki tzn luteinę clexane i acard . Potem chce mnie zamknąć w szpitalu do dnia porodu
i odstawiać leki . Kurcze nie uśmiecha mi sie to ... Mam nadzieje ze na prawdę po 25 marca zacznę rodzic .
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm