Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
vitae13 wrote:Witam
Nowinki od nas: synek waży 2570g (35t4d). Wszystko ok. CC umówiona na 10.04, termin w szpitalu zaklepany, skierowanie w ręce. To już zaraz!!!
Teklaa, 3200g? Niezła rozbieżność między nami... Ale ja tego się spodziewałam... Marzę o tym, żeby Oluś przekroczył choć trochę granicę 3kg.
)
Bedzie dobrze! Trzymam kciuki
Ciekawa jestem jaka bedzie waga synka, ja i maz wazylismy 3650 obydwoje wysocy, ja mam 181 waga 64/65 w ciazy przytyłam 10kg jem normalnie, na słodycze uważam a nawet w ciazy mi sie odechciało, na noc nie jadalam i taka ciekawostka z waga młodegoale wczoraj od cioci dowiedziałam sie ze jej synowa ma termin na 20.04 ja 17.04 i dwa ostatnie pomiary identyczne
nie ukrywam i mam nadzieje ze synek urodzi sie przed świetami akurat wtedy pełnia
kolejna 30.03/36tc 16.03 3200/33tc 23.02 2297g/24.01 1447g/22.12 759g/połówkowe 05.12 wzorowo ❤️około 437g/24.11- ok/27.10 9-12cm/prenatalne 03.10.2016 - wszystko ok 6,5cm/19.09.2016 10tydz. 3,35 cm/5.09.2016 8tydz. 1,5cm serduszko 171 -
O dzięki Kordonku, to daj znać jak się dowiesz. Jakbym spytała mojego lekarza tutaj to usłyszałabym, że "jedzenie w Szwajcarii jest bardzo wartościowe i nie trzeba żadnych witamin".
Przy czym jedzenie jest jak w PL.
Ja biorę femibion natal 2 na razie, po ciąży może będę nadal brała albo przeplatała z samym DHA. Jodu mam jeszcze trochę, na razie chyba mi wystarczy. Jeśli chodzi o witaminę D to biorę od czasu do czasu więcej bo trochę jest w femibione.
Do tego niestety Euthyrox, Clexane, żelazo, może kwas foliowy (uprzedzając pytania dalej biorę przez mutację MTHFR)... eh kiedy się uwolnię od tych leków ;pCórcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
Vero Kochana gratulacje !!
Mała ma na imię Sofia czy Zofia ?
A no i kochana jednak CC miałaś wcześniej czy nie dało się zatrzymać akcji i SN urodziłaś ?Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Vero gratuluję, czekam na fotkę. Wiosna nam się tu rozkręca:)Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
09.18r- próba na 6 oocytach,0blastek -
Odpadł mi kawałek czopa!
Wiem, że to o niczym nie świadczy ale cieszy
Choć pojawiło się też przerażenie, że choć psychicznie jestem gotowa to remont jeszcze nie jest skończony
Czuję cały dzień takie lekkie ćmienie jak na miesiączkę, ale pewnie z racji tego, że za dużo na raz dziś zrobiłam
eforts, aniab2205, Jagah, mada87, pati87, Lokokoko, sallvie, karolyn, Szczęśliwa Mamusia, Milka1991, Korcia, sy__la lubią tę wiadomość
Najbliższa wizyta 15.03
-
Którą tu zmartwilam że żaden stanik do karmienia na mnie nie pasuje? To było dawno temu i nie prawda
biust juz prawie jak przed ciąża lada dzień i znowu push up bedzie potrzebny.
Mamusie kiedy wasze dzieci dobily do wagi urodzeniowj po tym jak im spadla? My jeszcze nieFilipek - 09.03.17 -
Vero serdeczne gratulacje!!!
Salvile Vero na pewno miała cc u niej nie było mowy o porodzie sn.
Venice rzeczywiście masz piękne ciało. Ale powiedz ćwiczenia to jedno ale pewnie je dodatkowo pielęgnujesz?
Ja to pod tym względem za mało kobieca jestem, po zeszłym porodzie byłam bardzo chyba, dużo cwiczylam ale ładnego ciała to ja nie miałam
Kurcze mam jakieś ADHD albo nerwice natrectw, mam leżeć i odpoczywać to cały dzień na nogach, sprzątanie, gotowanie no i koniecznie ciasto muszę zrobić przecież bez tego to ni rusz!!!
Mąż krzyczy
Monika ja Cię przepraszam ale nie wiem już jak komentować Twoja nie wiarę do lekarza. Swoją drogą skoro tak martwisz się o dziecko to nie powinnaś chyba na tym etapie chcieć rodzic? Chyba że coś mu grozi w atwoim brzuchu?! -
Vero gratulacje!!!
Gakin jak wiesz my jeszcze w szpitalu, takze spadamy z wagiprzeraża mnie to bo Michaś taki malutki, opatulam go ciepło, żeby mi nie zamarzl ten moj kurczaczek.
Miś ja jestem na Borowskiej nie na brochowie, nie podoba mi sie tu. Na pewno bym drugi raz nie rodziła tutaj, o ile w ogole zdecyduje sie na drugie dziecko!
Dziewczyny ale cos jest z ta ogromna miłością, ja dzisiaj poszłam pod prysznic i tylko myslalam co z moim synem. Tak go kocham mocnomisKolorowy lubi tę wiadomość
-
Lisku nie martw sie, urosną te nasze kurczaki. Mój nie tak malutki jak twój ale wazy tylko 2815, cgcialabym żeby jutro było już więcej moze to mm będzie bardziej tresciwe niz moje? Oby. Wczoraj pod moim adresem padł taki wykład że wyszłam na wyrodna matkę co na siłę chce karmić piersią. Ja która nigdy nie twierdziła ze muszę i koniec...
Lisku my też w szpitalu i ja mam taki przypływ energii przy małym że nieprzespana noc nawet mnie nie zmeczyla bardzo.
Trzymajcie proszę kciuki żebyśmy wyszli w poniedziałek. Zoltaczka pokonana.Filipek - 09.03.17 -
Gakin ale jak? W szpitalu lekarz jakiś albo pielęgniarka tak Ci powiedziała?
Mój synek jak był chory mając 3 tyg. w szpitalu lekarz tylko mi powiedział,że dobrze że karmię piersią bo to pomoże dziecku szybciej pokonać chorobę. Była też taka stara prukwa na obchodzi i jak zobaczyła kapustę w siatce to spytała a co to warzywniak? To jak powiedziałam,że tak jakby okłady robię sobie na piersi to zdurniała. Trzymam kciuki żebyście wyszli w poniedziałek bo w szpitalu to ze skrajności w skrajność się wpada.