Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się niedzielnie
Sunshine, Venice gratulacje !!! Tak się cieszę z kolejnych zdrowych dzieciaków że szok
A moje szczęście jeszcze smacznie śpi. Wczoraj i w nocy była niesamowicie grzeczna. Super jakby jej tak zostało. Mam nawał pokarmu. Cycuchy już nabrzmiale i gorące więc po drodze do domku zrobimy nalot na kapustę !
Dziś chyba wyjdziemy do domku !
Kordonek czekamy na relacje z drugiego porodu sn !Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2017, 06:44
flowerygirl, slodka100, Misiu2017, lis87, Donia12, IGA.G, Jagah, misKolorowy, Marsylia, Reni1982 lubią tę wiadomość
-
Jeju jak wam zazdroszcze. Czy tylkonjansie boje o moja mala? Kazdy dzien sie onia boje. Caza donoszona chce zeby wyszla juz. Wiem ze jak nie ten tydzien to w nastepny poniedzialek bedzie ciecie tylkonarazie nie ma podstaw. A ja chce juz!!!!najbardziej boje sie o lozysko 2stopien mialam w 20tc ale lekarz chyba wieco robi. Wczoraj rozlozylam lozeczko zalozylam lampeczke z ikei i czekamy ba malego szkraba. Odetchne jak ja izbacze te di mnie wykanczaja juz robie wszystko ale ona wysc nie chce:/ dzis odbieramy wozek wszystko gotowo oprocz torby ktora nie spakowana ale po milionach moich wizyt w spzitalach potrafie sie spakowac chyba w minute bo wiem co zabrac. Sliczne macie male cuda jak ja wam zazdroszcze!!!!!!!!!mala die rusza wiec wdzystko z nia dobrze. Przespalam dzis cala noc nienwdtawalam siku wiec jak sie teraz przebudzilam to przez to ze nie sikalam mam.mega bol podbrzusza i krzyzy zreszta same go znacie. Juz bym chciala zeby ta nalutka lezala w tym lozeczku:) nafal sie martwie tym ze malo przytyla:(
Monika34 -
Slodka a jestes oewna ze to zatoki? Ja juz 2cisze mam zatkany nis zatkowy ktory siedzi u gory to jest katar hormonalny. Przechodzi wraz z porodem tak bylo z synem. Siedzi gesty w gorze i oddychac sie nie da. To przez nadmiar estrogenu na koncowce. Ja mam dalej kaszel i do dzis antybiotyk zreszta drugi juz -nic nie daje kaszle dalej wiec mysle ze to kaszel od uciskania przepony bo osluchowo juz czysta a meczy jak jasna cholera.
Milej niedzieli dziolszki
Monika34 -
Dziewczyny cieszcie się brzuszkami póki możecie. Ja nie przypuszczałam że tak będzie ale strasznie mi go brakuje. Ciągle się za niego łapę, ba! czuje ruchy !
ciężko się będzie odzwyczaic...
pati87, Niebieskaa, aniab2205, kasieniaczek, sallvie, mada87 lubią tę wiadomość
-
Witam sie w 37 tc
Spokojnej niedzieli Wam życzę :*
Ja tez po porodzie czułam ruchy w brzuszku nawet pytałam sie czy przypadkiem 2 maluszka nie ma - Polozna wytłumaczyła ze to jelita itp układają sie na swoje miejsce .Kjopa3, IGA.G, Milka1991, aniab2205, kasieniaczek lubią tę wiadomość
Synek :* urodzony 1.04.2017 -
Milka1991 wrote:Dziewczyny cieszcie się brzuszkami póki możecie. Ja nie przypuszczałam że tak będzie ale strasznie mi go brakuje. Ciągle się za niego łapę, ba! czuje ruchy !
ciężko się będzie odzwyczaic...
odzwyczaic się nie mogłam
Milka1991 lubi tę wiadomość
-
witam się w 39 tygodniu!
ja całą noc miałam pobolewanie brzucha, teraz też boli, i nie umiem rozpoznać co toczy to jelitowe. czuje jakbym miała dostać okresu
czekam na wieści od Kordonka!kasieniaczek, Lokokoko, Taśka22, Reni1982 lubią tę wiadomość
-
Od dziś 38t
Fajnie mi się dzisiaj spało, mniej marszów do łazienki
Donia, u nas taka sytuacja, że to pierwsze i być może jedyne dziecko. Wprawdzie mamy jeszcze jeden zarodek zamrożony, ale transfer niekoniecznie może być udany, a w totka wygrać to też niewielko szanse. Stąd dylemat. Kwestia kosztów, nie ma może tragedii, ale my mamy już 2 takie opłaty w tej chwili. W marcu poszło 600zł za przechowywanie oocytów, a w lipcu taka opłata będzie dotyczyć naszego eskimoska.Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
09.18r- próba na 6 oocytach,0blastek -
Witam
)
Słodka kochana miałam to samo dopiero dziś oddycham przez nos. Miałam nawet wrażenie opuchnięty zębów przez zatokipolecam to co ja stosowała. Na noc paracetamol, 2x plukalam irigasinem zatoki, prenalen gardło plukanie woda z solą, inhalacje
no i postaraj się ze dwa -trzy dninnie wyfjodzic z domu
o ile możesz wogole :*:* mam nadzieję,ze wydobrzejs wkrótce
slodka100 lubi tę wiadomość
Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Kasieniaczek ja stracilam 5dzirci dopoki nie bede tulic bedzie strach. Apoza tym tydzien temu dostalam info od lekarza "chocby sraly sjaly po 37wyciagam dziecko nie czekam do 38bo wtedy zawsze sie cos zlego dzieje" a teraz czeka tak naprawde chcialby zebym miala skurcze a tak nie ma podstaw boi sie bo mam przeciwciala przeciwlozyskowe. On mnie tak nastaraszyl od 25tc chodze na ktg
Monika34 -
Monika, przykro mi, ale zgadzam się z Kasieniaczkiem, zresztą wczoraj któraś z dziewczyn pisała Ci coś podobnego... ja też się boję o małą ale w brzuszku jej na razie na pewno najlepiej. Mój lekarz proponował mi cc ale jak nie trzeba to chcę spróbować normalnie. Jak się urodzi nie będziesz się bała mniej... wydaje mi się, że każda z nas będzie się trochę bała, tyle się czyta o śmierci łóżeczkowej ale Ty znajdziesz 2 razy tyle powodów i popadniesz w jakąś obsesję... musisz z kimś o tym pogadać, z kimś kto Ci będzie w stanie pomóc...
Też liczyłam na jakieś info od Kordonka, eh wychodze i wracam po południu. Może wtedy będą nowe informacje. Trzymam kciuki Kordonku :*Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]