Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni odbierasz mi nadzieję na to, że poród tuż tuż hahaKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Witam również w pierwszy dzień wiosny
Choć za oknem wiosny nie widać
U mnie było tak,że wody odeszły.Pojechaliśmy do szpitala,tam mnie podpięli pod KTG ,lekarka zbadała na fotelu. Nie było miejsc i sanitarka przewiozła mnie do innego szpitala. Tam cała papierologia na IP . Potem badanie na fotelu,KTG już chyba nie było,kazali się przebrać. Mój P już chyba dojechał i on torby zawiózł na porodówkę albo pielęgniarka. Przeszliśmy na porodówkę. Tam jeszcze rozmowa z położnymi o ZZO itp. Zaprowadziły do sali,położyły na łóżku i podpięły pod KTG i kroplówkę z oksy. Zaglądały co jakiś czas. Po ok.2 h spytała czy chcę wstać i odpięła KTG i mogłam iść pod prysznic. Potem poprosiłam o znieczulenie. Po ok. 2h przyszła położna i pyta czy próbujemy i kazała przeć. Też raz krzyknęłam przy nacięciu. Nagle dziwnie pusty brzuch i kazała mi podnieść koszulę i synka położyła na piersiach. Nie wiem nawet ile nagle osób było przy mnie. Wzięli małego,ja urodziłam łożysko i dopiero zobaczyłam lekarza który zaczął mnie szyć. Potem przewieźli na salę poporodową i przynieśli małego. Po ok.1,5-2h na łóżku przewieźli do sali i przynieśli torby.Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Nie nadrobię teraz was, nie mam siły.
Aleksander jest ze mna.
Od północy skurcze co 5 minut. O 4 pojechaliśmy do szpitala tam rozwarcie dwa cm, szyjka twarda. Po ktg 3 cm. Posadzili mnie w korytarzu miałam czekać aż sala porodowa sie zwolni. Krzyczałam ze chce znieczulenie to powiedzieli ze dopiero jak zwolni sie sala. Skurcze były coraz gorsze, nie dawałam juz rady.
W końcu krzyknęłam ze muszę do łazienki - od razu wzięli mnie na sale a tam rozwarcie 9cm. Szyjka nie do końca puściła.
Poród expres w sumie od najgorszych boli godzina. Pomogli młodemu vacuum bo tracił tętno a mnie nacieli.
Jest ze mna!!
MagiaSzczęśliwa Mamusia, sallvie, slodka100, Reni1982, pati87, karolyn, Justyna Sz, Biszkopciki, Jagah, Aga1991, Kjopa3, ilae, Yammi, Marsylia, Kasialudek, Niebieskaa, nutella_, mada87, Lokokoko, Donia12, Monna, lis87, aniołkowa mama, bobas2015, misKolorowy, aniab2205, Taśka22, Misiu2017, IGA.G, Gakin, Milka1991, kasieniaczek, vitae13, eforts, Magni, niania.ogg, Mamaela86, kahaśka, koniczynkaa, agadana, Peg, Vero, Teklaa, Korcia, sy__la, Ivona12, Hashija, AmyLeah lubią tę wiadomość
ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
nick nieaktualnyKoko Ja do porodu mam 19 dni kiedy to minęło to sama nie wiem , lepiej prasuj wiadomo kiedy na Ciebie przyjdzie kolej , jakby co mąż mój ma torby w samochodzie więc mogę spać spokojnie , jeszcze tylko jutro , Czwartek i w Piątek mąż ma wolne bo musi coś załatwić , w Urzędzie Skarbowym a w Sobotę o 9.20 wizyta .
atat Gratuluję z całego serca kochana :-* :-* :-* , witam kolejne szczęście. :-* :-* :-*.Odpoczywaj kochana dużo życzę szybkiego powrotu do sił :-* :-* :-* .Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2017, 11:33
Lokokoko lubi tę wiadomość
-
atat moje gratulacje kochana !!Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
atat wrote:Nie nadrobię teraz was, nie mam siły.
Aleksander jest ze mna.
Od północy skurcze co 5 minut. O 4 pojechaliśmy do szpitala tam rozwarcie dwa cm, szyjka twarda. Po ktg 3 cm. Posadzili mnie w korytarzu miałam czekać aż sala porodowa sie zwolni. Krzyczałam ze chce znieczulenie to powiedzieli ze dopiero jak zwolni sie sala. Skurcze były coraz gorsze, nie dawałam juz rady.
W końcu krzyknęłam ze muszę do łazienki - od razu wzięli mnie na sale a tam rozwarcie 9cm. Szyjka nie do końca puściła.
Poród expres w sumie od najgorszych boli godzina. Pomogli młodemu vacuum bo tracił tętno a mnie nacieli.
Jest ze mna!!
Magia -
atat- no i powiedz, co z tymi rzeczami na porodowce, hehe?
Kochana, serdeczne gratulacje i witamy wiosenne szczescie, Aleksandra!Zycze duzo zdrowka dla Malego, szybkiego powrotu do formy i gratulacje dla Taty! Usciski dla Was!
Napisz w wolnej chwili wage i wymiary Maluszka, czy rzeczywiscie pokryly sie z USG, i jak Twoje spojenie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2017, 11:47
ilae, Niebieskaa, vitae13, eforts lubią tę wiadomość