Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja się chciałam pochwalić że chyba jesli sie nie mylę to od kilku dni właśnie pojawiają się u mnie skurcze przepowiadajace !! Kilka razy dziennie brzuch potrafi caly stwardniec pobyć taki przez dobre kilka - kilkanaście sekund i puszcza
Raczej to nie maleństwo
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Annak super opis... założę się, że też się popłaczę jak bóbr... niech w końcu nadejdzie ta chwila jak i mój cud będzie z nami
A ja właśnie skończyłam... malować przewijak ;p Stwierdziłam, że "zbiegło" nam trochę miejsca gdzie potem będzie kącik do zabawy Emilki i póki co wstawię tam przewijak (wyhaczyłam za darmo). Co prawda w salonie ale my często gości nie mamy więc chyba nikt się burzył ani brzydził nie będziew sypialni i łazience miejsca brak.
Sallvie przestańcie z tymi pomyłkami bo ja się takowej ciągle panicznie boję!!Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
sallvie, kasieniaczek, IGA.G, She Wolf, lis87, Lokokoko, Taśka22, misKolorowy, Jagah, aniab2205, Donia12, eforts, sunshine, Milka1991, Justyna Sz, vitae13, Omon, Marsylia lubią tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Annak piękny opis. Łzy mi leciały ciurkiem
To i ja się uaktualnie na początku nowego tygodnia 36+0tc.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/aaa2e43e4d65.jpg
I za czekoladkę mleczną nabyłam matę canpola
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/909b2afa641b.jpg
sallvie, IGA.G, aniołkowa mama, She Wolf, Lokokoko, misKolorowy, Jagah, aniab2205, pati87, Magni, eforts, Milka1991, Justyna Sz, vitae13, Omon, Marsylia lubią tę wiadomość
-
ale mnie właśnie wkurzyła moja bratowa - dzwoni kontrolnie spytać czy urodziłam, i nagle pyta jak będzie miała córeczka na imię. mimo, że od początku mówimy, że Anielka, słyszała wiele razy. na co ona wydaje dźwięk niezadowolenia, że brzydkie imię, że jej się nie podoba, i jeszcze jej mama w tle, że dziwne imię, żebyśmy się zastanowili. no kurde - aż się zagotowałam. po pierwsze co ich interesuje jak nazwiemy dziecko, nasza sprawa, a po drugie co za tupet, żeby mówić, że im się nie podoba. każdy ma swój gust, każdemu podoba się inne imię. ja nie krytykuję czyichś wyborów i w życiu bym nie powiedziała komuś, że brzydkie imię wybrali
-
Hahahah jak mnie takie ludzkie zachowania rozbawiaja... bezczelnosc do granic mozliwosc, a moze zastanowia sie nad swoimi imionami? mysle, ze na zmiane nigdy nie jest za pozno:D bo watpie zeby mialy idealne imiona.
Iga, Anielka to cudowne imie!!! mhmhmh jest w tym imieniu cos takiego dziewczecego i delikatnego, cos anielskiego bo to w koncu Aniela...ale tez lobuzerskiego:))IGA.G lubi tę wiadomość
-
dzięki dziewczyny
idealne imię wg bratowej to Julia, to jej powiedziałam, że będzie miała córkę to tak sobie nazwie i już, nie będę jej zabierała imienia ;p
moja mama jak wybrała dla mnie imię to wszyscy krzywo patrzyli, że dziwaczne imię Iga. a później wszyscy się przyzwyczaili, to i do Anielki się przyzwyczają. a jak nie to ich sprawaMonna, aniab2205, Omon lubią tę wiadomość
-
Iga nie tak dawno znajome mojej mamy pytały się jak wnuk będzie miał na imię, a mama mowi,ze Filipek. A te co? Parskly smiechem... w mojej mamie się zagotowalo, a we mnie jeszcze bardziej.
A propos Filipka... jem pizzę i postawiłam sobie talerzyk na brzuszku, ale maluszek chyba nie był zadowolony i tak kopnął, że z ketchupu będzie już chyba na kanapie dopóki nie kupimy nowejmały łobuz:-D
Milka1991, vitae13, Omon lubią tę wiadomość
Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Niebieska pytałaś jakis czas temu o markę kremów Weleda. Odpowiadałam, ze mam śle nie użyłam jeszcze. Teraz mogę sie wypowiedzieć. Po szpitalu ba pupie i jajkach Michała wyszły takie czerwone kropki odparzenia czy cos. W domu zastosowałam krem tej firmy na odparzenia. Po niespełna dwóch dniach śladu nie było. Takze ja jestem zadowolona. Mam od nich tez oliwkę po kąpieli i krem na zła pogodę. Z oliwskie tez jestem zadowolona, krem użyje jutro ja spacer
-
Iga, ja nie widze nic dziwacznego w imieniu Anielka (moj maz tez nie, wlasnie go zapytalam), a nawet jesli byloby dziwaczne to i tak bedzie wyjatkowe, bo tak nazywa sie Wasz Skarb. Poza tym jak sie juz zaczyna kojarzyc dana osobe z danym imieniem to imie nabiera nowych kolorow, wspomnien, skojarzen!
Gdybym mieszkala w Polsce i czekala na chlopca to na pewno dostalby imie Franek. Bardzo podoba nam sie to imie, chociaz zapewne jeszcze kilka/kilkanascie lat temu mogloby sie spotkac np. z niechecia rowiesnikow. Ale mysle, ze takiego etapu i tak czesto nie da sie uniknac. Mam na mysli np. negatywnych komentarzy ze strony rowniesnikow..ale w pewnym wieku.. Dzieciaki bywaja okrutne i potrafia smiac sie tak samo ze zwyczajnego jak i niekonwencjonalnego imienia. A jak sie smieje dorosla osoba (lub ma na ten temat jakies niestosowne komentarze) to swiadczy to tylko o niej, braku dojrzalosci, bezczelnosci, kompleksach, nieszczesliwosci...
Loko, a co jest "smiesznego" w imieniu Filip?IGA.G, aniab2205 lubią tę wiadomość
-
lis87 wrote:Niebieska pytałaś jakis czas temu o markę kremów Weleda. Odpowiadałam, ze mam śle nie użyłam jeszcze. Teraz mogę sie wypowiedzieć. Po szpitalu ba pupie i jajkach Michała wyszły takie czerwone kropki odparzenia czy cos. W domu zastosowałam krem tej firmy na odparzenia. Po niespełna dwóch dniach śladu nie było. Takze ja jestem zadowolona. Mam od nich tez oliwkę po kąpieli i krem na zła pogodę. Z oliwskie tez jestem zadowolona, krem użyje jutro ja spacer
lis87 lubi tę wiadomość
-
Annak przepiękny opis, płakałsm jak bóbr trochę jakbym o sobie czytała bo o Ewelinę staraliśmy się 6 lat, teraz czekamy na Dawidka, ale mamy nadzieję że posiedzi w brzuszku do terminu bo Ewelinka złapała rotawirusa i wymiotuje już piaty dzień, więc to nie najlepsza pors dla brata żeby przyjść na swiat
-
nick nieaktualny
-
Imię wybierają rodzice i to im powinno się podobać. Reakcja śmiechem świadczy o braku dobrego wychowania i nie dziwię się teściowej, że tak zareagowała. A statystyki mówią, że to jedno z częściej wybieranych imion, więc jest wiele osób, którym się ono podoba.
Lokokoko, karolyn lubią tę wiadomość
Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
09.18r- próba na 6 oocytach,0blastek