Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Czincja myślę, że w przyszłym tygodniu wiele z nas usłyszy pierwszy raz serduszko, ależ będą emocje...:)Dopiero pozytywne testy a my już myślimy o serduszku
Kahaśka dobrze, że Jesteś świeżo po rozwiązaniu, będziesz nam służyć pierwszą pomocą
Dobrej nocki :*
Szczęśliwa Mamusia, Sylwiu lubią tę wiadomość
-
Rita1371 - też zwróciłam uwagę na datę U mnie to 29dc. Betę robiłam w 25dc (dwa dni przed @) - 117,7 i 27dc (w dniu spodziewanej @) - 328.5 według kalkulatora przyrost 180% więc bardzo dobry trochę mnie to uspokoiło, bo teraz zaczynam się martwić lekkim ciągnięciem w podbrzuszu. Jedni piszą, że to normalne bo macica się powiększa a inni żeby od razu iść do lekarza.. uspokoiły mnie Wasze wpisy bo widzę, że wiele z Was odczuwa podobne "ćmienie" Nie jest to skurcz jak na miesiączkę ale takie rozciąganie właśnie.. jednego dnia nic nie czuję a drugiego się odzywa, stąd moje wątpliwości czy to normalne. Wizytę u lekarza mam 10 sierpnia czyli będę w 5t6d.. pewnie nie będzie jeszcze serduszka ale moja lekarka przyjmuje w takich godzinach, że muszę brać wolne w pracy a 10 akurat mam dzień wolny. Najwyżej przejdę się dwa razy jeśli nic jeszcze nie będzie widać a ja będę spokojniejsza, ze ktoś mnie obejrzał i powiem o wszystkich swoich obawachNajbliższa wizyta 15.03
-
Ale super że stworzony nowy wątek. Milutko bardzo. Dobra robota Milcia nasza. Aha bo i piękne zdjęcie Twojego Maleństwa. Ja czuję tak jak wy klujace obrzmiale piersi kłucie brzucha pobolewanie. Często sikam nawet się śmieje że wyznaczamy szlak. Co troszkę to szukam toalety heheh. No i od wczoraj każda potrawa śmierdzi mi opalenizna. Tam gdzie na mięsie to czuję spalone Masakra nie jestem wstanie zjeść potem bo czuję ten okropny zapach wszystko cuchnie
Szczęśliwa Mamusia, Milka1991 lubią tę wiadomość
[img][/img] -
Ups.. Tak się rozpisałam, a mi zjadło większość posta - zdarzyło sie Wam tak kiedyś? Jestem tu nowa więc jeszcze nie wiem co i jak. Piszę z telefonu i chyba jak dodaje emoty to cos się, za przeproszeniem, chrzani. Metodą prób i błędów będę próbować, a jak ogarnę, to napiszę o sobie więcej. Dobranoc wszystkim <uśmiech>
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2016, 01:08
16.09 dwa centymetry człowieka
14.10 - usg prenatalne
8.11 - 146g, SYNUŚ!!!
28.04.2017- NA ŚWIAT PRZYSZEDŁ NASZ OKRUSZEK
[/ur -
jak ten czas leci dopiero co pojawiły się nasze lutówki a tu już kwietniówki
Różowy kordonku co do tych ciągnięć nie masz co się martwić mnie w okolicach miesiączki pobolewało podbrzusze, a poźniej co jakiś czas pojawiało się własnie takie ciągnięcie, czasem klucie i w pachwinach mnie ciągnęło. Też się martwiłam ale to normalny objaw raz nawet ciągnęło mnie tak przed 4 czy 5 dni z rzędu.
Dopóki to nie są bóle skurczowe i nie jest to jakiś dziki ból to nie ma się czym martwić
dziewczyny spokojnych ciąż Wam życzęMilka1991, magdzia26, IGA.G lubią tę wiadomość
-
Witam ponownie nie umiem ostatnio spać. To chyba efekt ciągłego myślenia o dziecku i nakręcania się ;)mój cykl zaczął się 10 lipca, cykle mam 30-33 dniowe, więc jeszcze troche minie nim sie okaże, czy się udało, ale nie chciałam być sama w tym oczekiwaniu dlatego jestem tu życzę Wam wszystkim spokojnych dziewięciu miesięcy :-*16.09 dwa centymetry człowieka
14.10 - usg prenatalne
8.11 - 146g, SYNUŚ!!!
28.04.2017- NA ŚWIAT PRZYSZEDŁ NASZ OKRUSZEK
[/ur -
itania wrote:Witam ponownie nie umiem ostatnio spać. To chyba efekt ciągłego myślenia o dziecku i nakręcania się ;)mój cykl zaczął się 10 lipca, cykle mam 30-33 dniowe, więc jeszcze troche minie nim sie okaże, czy się udało, ale nie chciałam być sama w tym oczekiwaniu dlatego jestem tu życzę Wam wszystkim spokojnych dziewięciu miesięcy :-*
Powiem Ci ze ja tez mam ogromne problemy ze snem.
Nie mogę. Myślę o wszystkim innym i zasnąć nie mogę.
A Tobie życzę powodzenia i zawitania u nasWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2016, 08:49
Aniolek [*] - 04.2016 7/8 tc [*] 18.08.2016 6/7tc
19.01.2017 - 12/13 tc
Synek 05.2008 -
Agga wrote:itania mi tez przez telefon zjada wieksza czesc posta jak dodaje
widze, ze jest tutak wiecej mamusiek co maja drugie dzieciaczki powyzej roku- no i super!
Ja mam synka, ma 8 latAniolek [*] - 04.2016 7/8 tc [*] 18.08.2016 6/7tc
19.01.2017 - 12/13 tc
Synek 05.2008 -
Hej dziewczyny Milka sliczna ta pierwsza strone zrobilas:) az zal ze i mnie nie ma tam zapisanej no ale trudno... Jezeli pozwolicie to od czasu do czasu bede tutaj zagladac i nawet moze czasem cos napisze Zycze zdrowka i spokojnej ciazy wszystkim mamusiom :*[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
Witam się sobotnio
Itania z tel zazwyczaj zjada większość postu, więc trzeba pisać krótko i na temat
Ja też jestem ostatnio rannym ptaszkiem, i chyba też zawdzięczam to nagłej lawinie emocji w moim życiu trzymamy kciuki za Ciebie i dołączaj do nas jak najszybciej
Młoda jasne że zaglądaj, Jesteś naszym kibicem, a my Twoim :*