Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
MyHappy leze i odpoczywam. Dzis bez oksy, jutro rano pewnie na porodowce bede lezec z kroplowka.
Dzis bede z mezem chodzic tu po schodach
Dzis na kroplowce maz mial byc u mnie od poczatku a jutro dopiero przyjedzie jakby zaczelo sie juz cos konkretnego, czyli jakies rozwarcie chociaz na 3 czy 4 palce. Takie marzenie.
Dzis maz byl juz u mnie na chwilke. Hormony tak szaleja, ze wyplakalam mu sie w rekaw z tej bezsilnosci. Normalnie nie moglam opanowac placzu -
Zdaje relacje
Doszły sukienki z Milk and Love - sa świetne ! Krój idealny , nie widać brzuszka pociazowego . Nie sa tez jakos workowate - dostosowują sie do postury ciała . Zameczki dyskretne i szybko mozna malucha nakarmić .Milka1991, MyHappy, atat lubią tę wiadomość
Synek :* urodzony 1.04.2017 -
Misiu2017 wrote:Zdaje relacje
Doszły sukienki z Milk and Love - sa świetne ! Krój idealny , nie widać brzuszka pociazowego . Nie sa tez jakos workowate - dostosowują sie do postury ciała . Zameczki dyskretne i szybko mozna malucha nakarmić .
A pokażesz które sukienki masz i jak z rozmiarem ? -
A ja znowu się muszę wyżalić. Okropna jestem. Wiem. 12dni do porodu a mąż mi tu na za tydzień umawia następnego speca (teraz jeden nam właśnie robi łazienkę, nie znamy tego samego języka żeby się dogadać więc jest ciekawie
). Nie wiadomo czy dziś skończy. Mąż na jutro chciał mi wcisnąć faceta od montowania światłowodu, no ciekawe jak dwoje by tu się ogarnęli z wierceniem... potem przełożył na wtorek nie pamiętając oczywiście, że mam lekarza! i musiał przełożyć na środę. Miałam nadzieję urodzić do świąt a tu wygląda na to, że czasu na rodzenie w tym miesiącu nie będzie jak tak dalej pójdzie. Łazienka jest ważna, usuwają pleśń, ale proszę Was... światłowód?! no żesz...
Jutro trzeba też ogarnąć zakupy bo w piątek sklepy zamknięte a plany wielkanocne dość konkretne, wszystkiego jednego dnia nie zrobię. Dzisiaj wieczorem lecę na urodziny. Zajęta przyszła mama. Odpocząć, ale kiedy?
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
ilae Mam nadzieję, że chodzenie pomoże (mojej fryzjerce pomogło), a póki co zbieraj siły i odpoczywaj.
Wierzę, że emocje sięgnęły zenitu tym bardziej, że chciałabyś już urodzić, a tu jak na złość cisza.
Życzę Ci Kochana aby akcja ruszyła do przoduTrzymam kciuki za Was
Lokokoko, ilae lubią tę wiadomość
-
Misiu2017 fajna stronka z tymi sukienkami co zamówiłaś
Też chyba coś kupię
aniołkowa mama Dzieje się u WasA nóż się Córcia urodzi i plany będą musiały zaczekać
Dobrze, że są te święta, tak przynajmniej mam zajęcie (dziś skończyłam robić bigos i upiekłam babkę wielkanocną) -inaczej bym zwariowała -
Taka https://milkandlove.pl/odziez_ciazowa_i_dla_matek_karmiacych/tunika_do_karmienia_piersia_milky_way_czerwona rozmiar s i granatowa tunikę tez rozmiar s https://milkandlove.pl/odziez_ciazowa_i_dla_matek_karmiacych/tunika_do_karmienia_piersia_milky_way_granatowa
Ja mam 168 wzrostu teraz pewnie jskies 65kg i w biuście 98cm takze s sukienka jak dla mnie idealna , nawet jak jeszcze schudnę trochę tzn te 5 kg to bedzie dobrze wyglądaćWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2017, 13:46
Milka1991 lubi tę wiadomość
Ale jestem wściekła na moją doktorka. Pisałam o niej wczoraj i dziś żeby sie upewnić od której przyjmuje. Dwa razy mi napisala,zd od 14...
Przyjechałam do niej już 13;30(żeby być pierwsza, a nie czekać później 3h w kolejce) wchodzę, patrzę pełno bab... czyli wejdę koło 16. Jesyem wkurwion..a na maxaKochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
miałam napisać jeszcze o połogu - u mnie przebiega on praktycznie bezobjaowow
tzn krwawiłam mocniej około trzech dni, później przerzuciłam się na zwykłe podpaski bo plamię. obkurczania macicy nie czułam w ogóle, żadnych bóli. miałam szyte krocze - nie bolało mnie ani razu, nie ciągneły szwy. musiałam lusterko przystawić, aby wiedzieć gdzie w ogóle byłam szyta bo kazali dokładnie przemywać. jedynym niezbyt przyjemnym objawem po porodzie są hemoroidy, na szczęście od wczoraj już jest lepiej
-
Iga to super
ja poprzednio po porodzie tez bezobjaeowo połóg przechodziłam a teraz masakra - szew jeden puścił , 12 dni po a ja nadal krwawię , jakieś cierpniecie nog mam i rak , nastrój tez kiepski ehh oby to przeszło szybko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2017, 14:03
Misiu2017 wrote:Taka https://milkandlove.pl/odziez_ciazowa_i_dla_matek_karmiacych/tunika_do_karmienia_piersia_milky_way_czerwona rozmiar s i granatowa tunikę tez rozmiar s https://milkandlove.pl/odziez_ciazowa_i_dla_matek_karmiacych/tunika_do_karmienia_piersia_milky_way_granatowa
Ja mam 168 wzrostu teraz pewnie jskies 65kg i w biuście 98cm takze s sukienka jak dla mnie idealna , nawet jak jeszcze schudnę trochę tzn te 5 kg to bedzie dobrze wyglądać
Ja wlasnie chcialam zamówić z szykownej mamy taką z suwakiem z przod ale moze w takim razie skusze sie na te.ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
nick nieaktualny
-
Atat u mnie dzisiaj była położna i też kazała odciagac ale ja nie będę tego robić, u starszaka nie robiłam i wszystko jest w porządku.
I w ogóle sucha pielęgnacja pępka to jakiś wymysł, dzisiaj nasz pępek już smierdzial, położna go "oderwala" mówi że wisiał na jednym włosku, teraz będziemy przemywac octaniseptem.
Obejrzała moje krocze, rana (peklam) jeszcze się nie zasklepila, a chciała zdjąć mi szwy bo ciągnął
Poleciła odpoczywać żeby rana mogła się zagoic. ech
Także ja pierwsze Dziecko 4 kg i jakby bez połogu a teraz jest straszna lipaale nic jeszcze kilka dni i będzie dobrze.
Co do diety ja jem normalnie.
Milka a jaki kolor Kornela robi kupę? Bo przy zielonych rzeczywiście można szukać co je powoduje.
Mój synek też najlepiej śpi na moim brzuszku.
W ogóle teraz myślę że jakbym miała jedno dziecko to chciałabym spędzać tak cały czas -
Ilae pogubiłam się dlaczego jesteście w szpitalu? I na co czekacie? Miałaś akcje do porodu i sie zatrzymała czy co? Przepraszam ze taka gapa hestem
Taśka22 lubi tę wiadomość
kolejna 30.03/36tc 16.03 3200/33tc 23.02 2297g/24.01 1447g/22.12 759g/połówkowe 05.12 wzorowo ❤️około 437g/24.11- ok/27.10 9-12cm/prenatalne 03.10.2016 - wszystko ok 6,5cm/19.09.2016 10tydz. 3,35 cm/5.09.2016 8tydz. 1,5cm serduszko 171