Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
niania.ogg wrote:Omon, a żadnego badania Ci nie brakuje? Jakiegoś ob może czy cus mniej ważnego i nie zauwazylas? Bo do mnie po to wydzwaniaja, jak im coś nie wyjdzie. A może grupe krwi robilas?
Eida ja bym bardzo chciała barana, ale nie wierzę, że urodze w terminietaka trauma po poprzedniej ciąży i cholestazie. A bardzo bym chciała doczekać do terminu. Już jedno dziecko spod znaku ognia mam, bo Helenka jest strzelcem. I to takim typowym, jak z opisow
kazda ciąża jest inna, więc może ta donosisz albo jeszcze będziesz prosić o poród
niania.ogg lubi tę wiadomość
11.08.2016 - usłyszeliśmy serduszko
następna wizyta - 19.09.
-
Gabi 19 wrote:Idę jutro na wizytę na NFZ. Nie dam rady wytrzymać do 15 na prenatalne. Nie pokoi mnie ten mój katar. Najwyżej będę mieć dwie karty ciazy
Tylko u mnie lekarz z nfz nie ma w gabinecie usg więc wypisuje skierowanie i trzeba się umówić. Przypuszczam że po usg w tym tygodniu następne będę miała za miesiąc dopiero - 12 tc a potem dopiero połowkowe. Lekarz z luxmedu podgląda maluszka właściwie na każdej wizycie. Bez pomiarów jakiś wypasionych ale przynajmniej widać maleństwo.
-
sunshine wrote:Pytanie do dziewczyn po in vitro: kiedy odstawiacie luteinę?
Mi kazał brać do końca 12 tygodnia i będę ją stopniowo do tego czasu odstawiać.
W 12+6 mam prenatalne i PAPPA. Słyszałam, że luteina może zaburzać test PAPPA, wiec jak będzie kilka dni przerwy to chyba będzie ok?
Ja co prawda nie jestem po invitro ale lekarz powiedział, że w II trymestrze bedziemy odstawiac. a biore 3*1. Po invitro jest chyba 3*3?
Mysle, że przed PAPPA odstawię bankowo, dodatkowy stres mi niepotrzebny.ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
Monika34 wrote:u nas ok dzieciatko nadrobilo 8t3d jak sie ciesze:) ale nie wie czemu plamie nie ma pojecia!
Monika,
Czekałam bardzo na wiadomości od Ciebie. Ogromnie się cieszę!
Nutella,
Po 18:15 chyba wytarłam przycisk "odśwież" na kompie. Również czekałam na wieści od Ciebie. Niesamowita radość!
Gratuluję, dziewczyny!
= = =
A ja, moje drogie, nie udzielam się w ogóle, choć czytam Was codziennie. Boję się bardzo przywiązywać do Was, bo... nie wiem jeszcze czy pozostanę tutaj z Wami. Jutro rano wizyta, po której już wszystko będzie wiadomo. Ale w obliczu tych moich krwawień podczas pobytu na wakacjach, nadzieje są niewielkie.
Bardzo chciałabym móc jutro napisać, że zostaję tutaj w naszej kwietniówkowej bandzie.
Mocno i gorąco Was pozdrawiam! Niezmiennie trzymam kciuki, żeby nasze grono już tylko się powiększało (a w kwietniu 2017 niech powiększy się podwójnie).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 21:36
Milka1991, Maniuś, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
Ejda665 wrote:Uuu moja mama jest strzelcem, masz wyzwanie kochana
kazda ciąża jest inna, więc może ta donosisz albo jeszcze będziesz prosić o poród
niania.ogg lubi tę wiadomość
-
wolfik25 wrote:Gratulacje nutella
niech rośnie zdrowo
Dzisiaj zauważyłam,że kawa mogłaby nie istnieć,mięso tak samo,za to za pomidory i ciemną bułkę z serkiem topionym dałabym się pokroić
Macie już jakieś ciążowe zachcianki ?
Dzisiaj z okazji wolnego popołudnia w ramach relaksu oglądałam film na faktach bardzo fajny ale hormony dały znać o sobie bo ryczałam jak bóbr.
http://www.cda.pl/video/86240973za to do słodyczy mnie nie ciągnie, a normalnie je uwielbiam
-
Annak ja również trzymam kciuki żeby tym razem wszystko dobrze się skończyło... Zostaniesz z nami kochana...
Nutella, wiedziałamsuper wieści...
Za jutro wizytujace również zaciskam piastki... I czekam na info,
A ja do czwartku chyba jajko zaniosę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 22:05
-
Witam!! Moja wizyta już jutro o 16.15 a dzisiejszej nocy pojawiły się brązowe plamienia takie rozrzedzone... brzuch trochę pobolewa więc pewnie zadzwonię do gin zapytać czy jechać do niego dzisiaj czy nie. Na szczęście nie jest to żywa krew więc na razie złych przeczuć nie mam ale kto wie co się tam dzieje. Mam zamiar nie panikować choć przyznam się, że trochę się boję.
Nutella cudowne wieści!! Gratuluję Tobie, małemu Groszkowi i jego pikawce!!
Chciałabym usłyszeć jutro podobne wieści ahah!! -
annak wrote:A ja, moje drogie, nie udzielam się w ogóle, choć czytam Was codziennie. Boję się bardzo przywiązywać do Was, bo... nie wiem jeszcze czy pozostanę tutaj z Wami. Jutro rano wizyta, po której już wszystko będzie wiadomo. Ale w obliczu tych moich krwawień podczas pobytu na wakacjach, nadzieje są niewielkie.
Bardzo chciałabym móc jutro napisać, że zostaję tutaj w naszej kwietniówkowej bandzie. -
nutella_ wrote:O której wizytujesz ? Trzymam mocno kciuki, żebyś usłyszała same dobre wieści. I jestem przykładem na to, że cuda się zdarzają. Wierzę, że każda po kolei bedzie przynosiła takie same wieści.
nutella,
Dziękuję!
Twój przykład jest dla mnie wielkim źródłem nadzieiNie masz pojęcia, jak się cieszę, że u Ciebie wszystko dobrze.
Wizytę mam o 9:00.
Monika,
Dziękuję!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2016, 08:29
-
Monika34 wrote:annak trzymam kciuki.
dziewczyny mam odczyn coombsa dodatni co to znaczy?