Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati są dużo większe od Happy i bardzo zbliżone rozmiarowo do Dady. Ciężko określić, które z tej dwójki są większe.
Dziś mąż rejestrował mała i babka w USC pytała czy Liliana to przez J, że niby LiljanaMyślałam, że padne, jak mi to powiedział.
Jagah, eforts, Milka1991, Niebieskaa lubią tę wiadomość
-
Pati, ja nie mam więc nie porównam ale dawno temu dziewczyny pisały, że dla takcih maluszków to pampers też ma. To wtedy nie są 1, nazywają się 0 albo micro, są dla maluchów z ok. 2,5 kg a nawet mniejszych.Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
I po wizycie
szyjka zgładzona, rozwarcie na palec i ogólnie dobre warunki, poród może się zacząć na dniach. z tym, że mój gin jest jutro w szpitalu a potem dopiero w poniedziałek na noc, więc jak nie urodzę do końca tygodnia to mam się zgłosić do szpitala na jego dyżurze. Więc prawdopodobnie najpóźniej we wtorek przywitamy się z Alą
powiedział, że jakby dziś mi zrobił masaż szyjki to pewnie jutro bym urodziła, no ale że jeszcze trochę zostało do terminu to nie ma co przyspieszać na siłę, bo przepływy są ok, łożysko też.
Jagah, Marsylia lubią tę wiadomość
-
Mada no to kciuki za rozwój szybkiej i sprawnej akcji
Vero już cwiczysz? Robisz brzuszki?
Milka też bym chciała zacząć jakieś brzuszki ale myślę że to na pewno nie mój czas bo jeszcze jak dłużej posiedzę i wstanę to przez ból podbrzusza ledwie idęaczkolwiek dzisiaj spacer już był łatwiejszy
Kasieniaczek razem rodzilysmy to i nasi mężowie dzisiaj razem rejestrowali dzieci
Pierwszy raz w życiu użyłam balsamu do ciała u dziecka, starsza kilka razy w życiu posmarowalam olejem migdalowym.
mada87, kasieniaczek, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
Loko a ciśnienie mierzyłas wtedy?
Mnie się wydaje że tak mi było przy skoku ciśnienia.
Ja leżę sobie we własnym łóżku we własnej sypialni i czuje się jak tykająca bombaByle jutro do 12 - bo idę na KTG do mojej kliniki a potem zobaczymy co będzie dalej.
Zaległości w domu nadrobioneChałupa ogarnięta, pranie zrobione, torby przepakowane, syn wyprzytulany - paznokcie obciete i uszy ma czyste więc mogę iść rodzić
eforts, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
Właśnie nie, bo to zazwyczaj jak leżę i już nie chce mi się wstawać.
) Ale teraz będę zwracać na to uwagę.
Donia ja po.powrocir też ciągle miałam.wrazenie że za sekundę zaczne rodzić.A tu już mija 3 tydzien
Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Lokokoko wrote:Właśnie nie, bo to zazwyczaj jak leżę i już nie chce mi się wstawać.
) Ale teraz będę zwracać na to uwagę.
Donia ja po.powrocir też ciągle miałam.wrazenie że za sekundę zaczne rodzić.A tu już mija 3 tydzien
eforts lubi tę wiadomość
-
Nutella zależy czy dzidzia przybiera dzisiaj moj pediatra powiedział ze juz nie musze wybudzać bo mała sobie radzi i jak jest głodna to sie budzi ale na poczatku musiałam wybudzać co 3h.
Eforts ćwiczę ale poki co bez brzuszków podobno trzeba czekać po cc kilka miesięcy ale ja mam zamiar poczekać jeszcze ze 2 tyg i wtedy zacznę powoli poki co maxi trainer, uda pośladki itd. Raz w tyg w tym tyg zaczynam 2x, pobudzam mięśnie po miesiącu szpitalu i leżeniu nie było łatwoeforts lubi tę wiadomość
17.03.2017Sofia