Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czytam was tylko z nad laktatora,więc nie jestem na bieżąco, ale za wszystkie mamy jeszcze czekające na swoje skarby, mocno trzymam kciuki, żeby poród poszedł szybko i przyjemnie
Ja również mam takie dylematy, co zrobić jak Misiu zasnął,zjeść, ogarnąć siebie i mieszkanie, czy pójść spać, ale zwykle kończy się na odciąganiu i ogarnianiu...
Loko poszło dużo szybciej,bo przy rozwarciu 3cm dostałam podwójną dawkę do mięśniowo i poszłam na pół godziny pod prysznic, jak wyszłam to miałam już 8cmLokokoko lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ze mnie sie dosłownie leje. Wiedzialam że pierwsze okresy będą obfite ale to jest przegięcie. Przy kazdym prawie ruchy
zobaczymy co dadzą te tabletki jeśli nie minie to za tydzień kontrola. Po gmeraniu u gina jest gorzej. Oby to przeszło bo akura na długi weekend mi sie trafiło
Filipek - 09.03.17 -
Iga ja nie budzę. Mała aż tak długo nie śpi żeby ją miało coś odparzyć. Jeszcze się to nie zdarzyło więc daję jej pospać
Monna to super że tyle czasu spędzicie ze sobą. Ja też lubię jak mąż jest w domu a jutro weekend
Itania daj znać co tam wymyślą
A ja dziś jadę na zakupy. I to nie dla małej A dla mnieno dobra, może mała dostanie pampersy
sallvie, Niebieskaa, eforts lubią tę wiadomość
-
A my się zbieramy na pierwszą wizytę u pediatry
Dziewczyny, czy waszym maluszkom w szpitalu sprawdzali grupę krwi ?Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Moja mama nakarmila ostatnio malego gdy bylam ba ciuchowych zakupach ( ale frajda
) z butelki avent natural. Smoczek wg doradcy laktacyjnego jest ok ale wyplyw mleka byl za duzy jak dla noworodka karmionego tylko kp. Potem ulal dosc mocno nosem i buzka. Dlatego wlasnie zamawiam medele:) mam nadzieje, ze sie sprawdzi podczas zjazdow na uczelnie.
-
karolyn wrote:Moja mama nakarmila ostatnio malego gdy bylam ba ciuchowych zakupach ( ale frajda
) z butelki avent natural. Smoczek wg doradcy laktacyjnego jest ok ale wyplyw mleka byl za duzy jak dla noworodka karmionego tylko kp. Potem ulal dosc mocno nosem i buzka. Dlatego wlasnie zamawiam medele:) mam nadzieje, ze sie sprawdzi podczas zjazdow na uczelnie.
-
Milka1991 wrote:Ja zawsze tak do 09.00 rano wybieram spanie
potem kolejno najwazniejsze są porządek wkoło, mój wizerunek i na koniec jedzenie ; ) po południu jak jest mąż i teściowa to mam chwilke dla siebie
Loko kciukasy :*
Taśka i jak tam po badaniu ? Rodzisz już ?
Iga, mi pielegniarka powiedziala, zeby nie wybudzac, chyba ze troche dzieciatko mamrocze i jeszcze nie spi ladnie to tak..ale ja tez sporo przebieram..hitem jest jak klade czysta pieluszka a malutka zdazy wlaczyc moczowa fontanne i pieluszka do kosza:)Milka1991 lubi tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
IGA.G wrote:my używaliśmy avent natural i mała za szybko jadła i też krztusiła się i ulewała. i po tej butli miała probelm z zassaniem piersi bo z aventa szybko leci. ja zamówiłam butelkę lovi która nie zaburza ssania piersi i od dwóch dni tfu tfu je ładnie z butli i ładnie z piersi. i rzeczywiście przy butli z lovi musi się namęczyć ay leciało mleko, samo nie leci
Przyjaciolka farmaceutka, mama dwojki dzieci...uwaza, ze avent ma taka polityke z tymi butlami, zeby oduczyc dziecko szybko ssania piersi..i zeby rodzice przerzucili sie na kolejne butle avent, mleko modufikowane itd. dlatego tak szybko leci to mleczko..ja podalam raz ta butelke (dostalam 2 w jakis gratisach) i malutka prawie sie zakrztusila! szok... mam butelke lovi ale jeszcze nie uzylam. Na razie sprawdza sie rewelacyjnie medela calma i zwykle smoczki z medeli..zwykle smoczki medeli tez zatrzymuja troche mleko i Marianka musi popracowac troche zeby mleczko polecialo.
Iga trzymam kciuki za Twoje piersi:D moja lewa tez wraca do zdrowia..ale troche musze ja dalej chronic. I odciagam dzis laktatorem.
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Niebieskaa, u nas 3 noc z rzędu na nocnym przebieraniu jest to samo
Umyję dupkę, podłożę świeżego pampersa, nie zdążę zapiąć a już zasikany
Dziewczyny w dwupakach, co słychać na placu boju?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 11:00
Niebieskaa, Ivona12 lubią tę wiadomość