Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniolkowa, bardzo współczuje nocnej wycieczki. I tak we trójkę z mała?
Masakra ale dobrze ze opanowane.
Ja dzis zrobiłam sie sentymentalna. Zobaczyłam ze nasz wątek kwietniowek został utworzony w moje urodziny! Tego dnia juz bety miałam ponad 5000 a gin zadzwonił do mnie ze podejrzewa ciąże pozamaciczna skoro trzy dni wcześniej na usg nic nie było widać. A tu taki psikus, od początku wierzyłam w mojego synaLokokoko, Milka1991, Niebieskaa, Kjopa3, Jagah, nutella_, Justyna Sz, sallvie, kahaśka, niania.ogg, eforts, vitae13, MyHappy lubią tę wiadomość
ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
No a więc tak po teście oct. Przy podawaniu miałam regularne silne skurcze. Już myślałam że nie wyleze, ale tylko jak mnie odpieli to cisza.
Byłam toalecie i UWAGA OPIS!! I sikam a że mnie ciągnie się czoo taki brązowy i nie chce wylexiex do końca...ide pod prysznic.
eforts, mada87 lubią tę wiadomość
Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
mada87 Gratulacje!
Koko spokojeni bedzie dobrzejuż niedlugo bedziesz tyulila maluszka
Mój głodomorek wisiał i jadł i jadł teraz śpi w naszym łóżku od 10:00 a ja się w końcu umylamzauwazylam ze z drugiej piersi troszke polecialo mleczka przy karmieniu wiec ok, bo wymyslilam sobie ze oczywiscie cos nie halo jak tego nie ma, a tak w ogole to nie musi leciec z drugiej piersi heh :p
Lokokoko, mada87 lubią tę wiadomość
kolejna 30.03/36tc 16.03 3200/33tc 23.02 2297g/24.01 1447g/22.12 759g/połówkowe 05.12 wzorowo ❤️około 437g/24.11- ok/27.10 9-12cm/prenatalne 03.10.2016 - wszystko ok 6,5cm/19.09.2016 10tydz. 3,35 cm/5.09.2016 8tydz. 1,5cm serduszko 171 -
Dzieki dziewczyny
Bede probowac wszystkiego po kolei.
Loko trzymaj sie tam
Tekla ja tez juz schizy mam, ze skoro mi mleko nie tryska, to moze mam malo pokarmu. Ale widze po kupkach, siku i ulewaniu, ze mala sie najada, wiec nie panikuje
Ja od wczoraj na antybiotykach. Moja rana po coeciu krocza ciagle jest otwarta i mimo ze nie ma infekcji, to dsli antybiotyk w razie czego. Boli niemilosiernie. Siedziec nadal na tylku nie mogeLokokoko, Teklaa lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She Wolf wrote:Dzieki dziewczyny
Bede probowac wszystkiego po kolei.
Loko trzymaj sie tam
Tekla ja tez juz schizy mam, ze skoro mi mleko nie tryska, to moze mam malo pokarmu. Ale widze po kupkach, siku i ulewaniu, ze mala sie najada, wiec nie panikuje
Ja od wczoraj na antybiotykach. Moja rana po coeciu krocza ciagle jest otwarta i mimo ze nie ma infekcji, to dsli antybiotyk w razie czego. Boli niemilosiernie. Siedziec nadal na tylku nie moge
Ja nie siedziałam równo trzy tygodnie. Szew mi sie rozszedł wiec myśle ze niezle tam muszę wyglądać. Gwiazdo filmów dla dorosłych juz nie zostanę
Niestety antybiotyków nie dostałam a prosiłam bo czułam ze sie babrze. Tantum rosa płukałam codziennie. Myłam sie po kazdym siku. Masakryczne trzy tygodnie.ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
mada- gratuluje serdecznie
witamy mala Alicje! Zycze magicznego macierzynstwa, spokojnych nocek i szybkiego powrotu do domku
Cieple usciski!
* * *
Loko- jak masz mozliwosc to wyprobuj TENSa, odciaza kregoslup i ogolnie plecy od skurczy, zawsze to jakas pomoc i zmniejszenie bolu. Kciukam za jak najmniej bolesny rozpakunekWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2017, 12:53
Lokokoko, mada87 lubią tę wiadomość
-
To i ja ten delicol kupie. Znaczy siostra mi kupi bo sie wybiera do nas.
Bo daje corci 3razy dziennie bobitic forte ( to samo co espumisan i sab simplex) pomaga ale na krotka a czesciej nie moge dawac.
Corcia sie strasznie prezy i napina marudzi i tez czasami placze przy tym. I kupki nie moze zrobic a jak robi to male kleksy. Dopiero po boboticu w ciagu godziny robi kupke w wiekszej ilosci.
Moze delicol pomoze. -
Lokokoko wrote:No a więc tak po teście oct. Przy podawaniu miałam regularne silne skurcze. Już myślałam że nie wyleze, ale tylko jak mnie odpieli to cisza.
Byłam toalecie i UWAGA OPIS!! I sikam a że mnie ciągnie się czoo taki brązowy i nie chce wylexiex do końca...ide pod prysznic.
-
Jagah tak zrobię wypróbuję.
Skoro mam możliwość :-*
Donia ni oby najgorzej by było jakby ten ból szedł na marne.Najgorsze jest to że mam skurcze krzyżowe i Masakra. Od 22:30 wczoraj w nocy a dziś szjka nadal 2 cm i dlga na 1.5 cm
Ja86 lubi tę wiadomość
Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Loko- a czemu przerwali podawanie oksytocyny? Jakie beda dalsze postepowania, ot tak - masz sobie czekac na rozkrecenie naturalnej akcji?
Mnie w pierwszej ciazy jak polozyli, podlaczyli KTG i oksy to tez mialam problem wytrzymac z bolu, a pozniej kazali skakac na pilce, byl prysznic i akcja ruszyla. Moze musisz zapodac sobie rozruch, zeby szyjka puscila wieksze ujscie, potem juz pojdzie do przoduBadz dobrej mysli
-
Jagah bo dziś miałam en test cały oct i też myślałam ze umrę z bólu. A po odpięciu mam delikatne skurcze.zaaz zaś mam isc na ktg tylko na zapis.
Następna oksy w poniedziałek, następna we środę a jak nie poskutkuje to będą mi przebijac pęcherz płodowy i oksy
Ni chyba że akcja sama ruszy wcześniej;)) nKochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Atat, Donia, tak we trójkę, mąż nie chciał mnie puścić samej a nie mamy z kim zostawić dzieciaczka... ale tak jak Emilka dużo płacze itp. to przez całą podróż i oczekiwanie na wyniki i badanie w szpitalu (w sumie zeszło 4 godziny). cały czas spała!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2017, 13:59
Milka1991 lubi tę wiadomość
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
Lokokoko wrote:Jagah bo dziś miałam en test cały oct i też myślałam ze umrę z bólu. A po odpięciu mam delikatne skurcze.zaaz zaś mam isc na ktg tylko na zapis.
Następna oksy w poniedziałek, następna we środę a jak nie poskutkuje to będą mi przebijac pęcherz płodowy i oksy
Ni chyba że akcja sama ruszy wcześniej;)) n
Loko powodzeniami też po pierwszej kroplówce akcja nie ruszyła mimo bólu ale za to następnym razem to jak ruszyło to szybko poszło więc bądź dobrej myśli
trzymam kciuki
Lokokoko lubi tę wiadomość
-
Ja mialam z Helenka indukcje i bylam podpieta pod oksy 9 godzin i nic. Ani jednego skurczu. Ale to byly dosc "niskie" ciaze, a dzieci byly malutkie.
Mam dwoje dzieci, a nie mialam ani jednego skurczu porodowegohttps://www.maluchy.pl/li-71898.png
https://www.maluchy.pl/li-72950.png