Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Jagah kochana mada już tuli córeczkę, chwaliła się na fb. Myślę, że i tu lada moment się pochwali
Jagah lubi tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Lokokoko wrote:No tak dziewczyny, ale ja właśnie sue boie se ja bee tym super ekstremalnym przypadkiem.
Że będę miała ega długo ega bolesny prood....
ja rozumiem twój strach przed bólem, przed komplikacjami. już niedługo będziesz po i będziesz cieszyła się macierzyństwem
-
Taska, itania gratulacje!
Koko powodzenia!
Wczoraj o 15 urodziłam Alicję. 3400gr, 55cm, wszystko w porządku. Poród sn z zzo, poszło dość szybko bo w 4h , ale parcie mi średnio szło, pod koniec tętno małej zaczęło spadać i mało brakowało a by musieli pomoc kleszczami. Na szczęście sie zmobilizowalam i jakos poszło. Niestety nie dość że mnie nacieli to jeszcze peklamJagah, Monna, She Wolf, nutella_, niania.ogg, eforts, Justyna Sz, karolyn, Teklaa, itania, IGA.G, pati87, Kjopa3, Vero, Kasialudek, lis87, ilae, MyHappy lubią tę wiadomość
-
My mamy skierowanie na 2 maja ale wczoraj ciśnienie wysokie wiec musze mierzyc często
Gratulacje dla nowych mamusiek i waszych malutkich szczęść
My juz niedługo sie poznamy, nie ważne czy kwiecień czy maj
A moze jeszcze kwiecień kto wie
Dzis u nas piękne słoneczkomada87, Szczęśliwa Mamusia, Milka1991, eforts lubią tę wiadomość
-
Taska, Itania, Mada gratuluje ogromnie
Dziewczyki, wiem ze temat sie przewijal kilka razy, ale co na kolki? Pamietam ze espumisan ktos polecal?
Iza ma problem z wyproznianiam. To nie zatwardzenie, bo kupki sa lejace. Biedaczka ma wzdecia i ciagle stara sie robic kupke, a nie zawsze sie udaje.
Katater to super sprawa, ale musze dokupic wiecej. Co jeszcze sie u Was sprawdza?25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Lokokoko wrote:Milka kochana ja nawet nie mam fejsa
)
Kochana my też z Milką nie mamy fejsa jako takiego ale mamy fikcyjne konta
Ja to specjalnie na potrzeby grupy założyłam to konto
Milka1991 lubi tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
She Wolf wrote:Dziewczyki, wiem ze temat sie przewijal kilka razy, ale co na kolki? Pamietam ze espumisan ktos polecal?
She Wolf lubi tę wiadomość
-
She Wolf wrote:Taska, Itania, Mada gratuluje ogromnie
Dziewczyki, wiem ze temat sie przewijal kilka razy, ale co na kolki? Pamietam ze espumisan ktos polecal?
Iza ma problem z wyproznianiam. To nie zatwardzenie, bo kupki sa lejace. Biedaczka ma wzdecia i ciagle stara sie robic kupke, a nie zawsze sie udaje.
Katater to super sprawa, ale musze dokupic wiecej. Co jeszcze sie u Was sprawdza?
Moja mama i pediatra kazały w czasie tego prężenia sie na kupę (moj wtedy bardzo płacze) kłaść na brzuch i masować 0plecy od karku do pupki, tak żeby masy kałowe sie przesuwały razem z gazami. Zmiana pozycji ułatwia tez wypróżniania i gazy.
Ja próbuje i widzę poprawę.She Wolf lubi tę wiadomość
ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
She Wolf wrote:Taska, Itania, Mada gratuluje ogromnie
Katater to super sprawa, ale musze dokupic wiecej. Co jeszcze sie u Was sprawdza?
She Wolf lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-71898.png
https://www.maluchy.pl/li-72950.png -
atat wrote:Ja tez chce na fb
Zaproszenie do kahaski?
Atat si, pisz do kahaskizapraszamy
Loko tutaj już mało nas zagląda, większość dziewczyn przeniosła się na fb
Jeśli ktoś jeszcze chce dołączyć to pisać do kahaski na privWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2017, 10:59
-
Itania, Taśka, Mada, gratulacje!!
A my mamy pierwszą wycieczkę za sobą. W środku nocy, do szpitala. Żałuję, że pojechałam. Mąż spanikował bo wczoraj leciało mi sporo krwi i gorączka rosła mimo tabletek (paracetamol, ibuprofen). Doszłam do 38,6. Zanim ogarnęliśmy małą i dojechaliśmy gorączka ustąpiła. Zrobili mi milion badań. Krew, mocz, USG, pobrali krew i wymaz z pochwy itp. itd. i dostałam leki powodujące skurcze żeby opróżnić to co zostało w macicy. Także będę miała wesołe 2 dni ze skurczami. No ale skoro dali to muszę wziąć bo co jak jednak się jakoś rozchoruję? eeh.. i kontrola za kilka dnimada87 lubi tę wiadomość
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]