Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Teklaa wrote:Ps. Iga wbrew pozora pierś robi mi się bardziej miękka nawet jak tak robi - hmmm ciekawe i po czasie sam puszcza sutka
eforts lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ilae wrote:Jaki tu spokój, na na na na. Nic się nie dzieje, na na na na...
Taśka, Mada, Lokoko, itania, aprilova, Jagah, prosimy o relacjęwyrobimy się wszystkie do maja?
No, dziewczyny walcza juz na porodowkach badz chociaz maja zaklepana miejscowke na szpitalnym lozkuA ja tymczasem, obzeram sie w domu, pogoda kiepska, wiec trudno wyruszyc w teren na spacer. W bonusie mam spiecie komunikacyjne na linii z Mezem
Jednym zdaniem, BEZ SZALU
Mnie zawiodly wszelkie objawy i przeczucia w kwestii rozwiazania ciazy, teraz z kolei przesladuje mnie mysl, ze bede miala majowa panienke
* * *
Marsylia- och, wspolczuje choroby Wikiwysylam moc pozytywnej energii i duzo usciskow, niech wraca dziewczynka do formy!
aprilova- udalo Ci sie cos zalatwic w szpitalu badz przyspieszyc sprawe? Daj cynka, i nie daj sie wmanewrowac w tak odlegly termin na wywolanie!eforts lubi tę wiadomość
-
Urodziłam
Beniamin urodził się o 17.10.
4100 i 59 cm.
Nie pękłam, nie nacinana.
Relację szczegółową zdam później :-*
Trzymam kciuki za Rodzące :-*IGA.G, pati87, Milka1991, Peg, Gakin, Jagah, Kjopa3, nutella_, bobas2015, vitae13, ilae, niania.ogg, Donia12, atat, Kasialudek, Lokokoko, Vero, lis87, Monna, slodka100, eforts, kasieniaczek, Teklaa, sallvie, Justyna Sz, MyHappy, Gabi 19, mada87 lubią tę wiadomość
16.09 dwa centymetry człowieka
14.10 - usg prenatalne
8.11 - 146g, SYNUŚ!!!
28.04.2017- NA ŚWIAT PRZYSZEDŁ NASZ OKRUSZEK
[/ur
-
nutella_ wrote:Wczesniej bałam się o relacje Julki i Antosia, a tu ona mu "mamuje". Gdy on płacze, a mnie nie ma w pobliżu - podciaga bluzke i chce go karmić.
Wydaje się zabawne. W sumie cieszę się, że nie traktuje go jako wroga.
Ale czy to dobrze ?tak średnio jak na razie idzie nam tłumaczenie. Rozumie dopiero proste rzeczy.
Helenka odciaga sobie mleko z piersi laktatorem
Ale malo mamuje, raczej ma etap dzidzi - chce spac w jego lozeczku, siedziec w jego foteliku, podkrada mu smoczek...Milka1991, eforts, ilae, nutella_ lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-71898.png
https://www.maluchy.pl/li-72950.png -
Itanina gratki.
U nas na razie ok. Młody je i śpi. Czasem porozglada sięw 1.5 dnia przybrał 120 gram
mleka mam ful z karmieniem zero problemów. Odciagam czasem gdy za dużo i podaje starszakowi i bardzo mu smakuje;) starszy synek chyba czuje się trochę zazdrosny ale dajemy jakoś rade
byle przetrwać n ajblizsze pół roku;)
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
Aprilova coś Ci powiem ja dziś o godzinie 19;20 wbiegalam po schodach w szpitalu. A teraz ciągle bolą mnie krzyże nie siem czy to skurcze czy ci. Ból jest ciągły taki dziwny.
Tkze może Twoje super samopoczucie to cisza przed burzą.
A będziesz rodzić z zzo?Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
nick nieaktualny