Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
My do piątki jeszcze daleko, ledwo 4kg dopiero się zbliża, taka to kruszyna z tej mojej Aluni, ale przyrost wagi ma w normie więc się nie martwię. Wczoraj usnęła ok 18stej na godzinkę gdy wróciliśmy ze spaceru, w domu były pootwierane okna (w innych pokojach niż spała) i potem miała katar i kichała co chwilę, dziś już po katarze śladu nie ma, ale musimy uważać a nią, bo o przeziębienie teraz nie ciężko.
-
Alsmum moja śpi przy uchylonym oknie lub na balkonie w taką pogodę jak wracamy ze spaceru. jśli chodzi o kichanie i taki przejściowy katar to pediatra mowila ze nie jest związany z chorobą. moja nawet miala kaszel i pediara mowila ze zdrowa jak ryba i kaszel po dwóch dniach sam minął
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2017, 11:45
-
Oh IGA jak dobrze że to przeczytałam. Dziś zauważyłam u Filipka lekki katar. Ale teraz już nic mu z noska nie cieknie.
I jest/albo mi się zdaje lekk zachrypnięty tyle że teraz oraie nontop płacze bo ma wzdęcia. Sab simplex srenio daje radę...
Nie wiem czy spróbować z espumisanem ?Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Mój też ma chrypkę i czasem kicha. W środę byliśmy u pediatry. Młody ma 5300g i przepisała na brzuszek bobotic , dicoflor i możemy dalej delicol brać. Jak nie pomoże to ma w zamadrzu coś mocniejszego ale nie chce od razu dawać mocnych lekarstw. Nigdzie nie mogę tego boboticu dostać
Bobas super synek Ci rośnie. U nas grzeje, w mieszkaniu słońce od kilku godzin, rolety przyciemniające zasłonięte a pokazuje 29 stopni. -
Reni1982 wrote:Pati87-Ty masz wózek quinny mood? Dobrze pamiętam?
w głębokim wózku nie umiem zdjąćtego okrycia na nogi..da się?
mamy podwójny zamek i za cjolere nie umiem tego zdjąć...oczywiście też mam podwójny zamek.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2017, 11:27
Reni1982 lubi tę wiadomość
-
Lokokoko wrote:Dziewczyny co zrobić żeby dziecku się odblo ?
Noszę małego, poklepuje, kładę na plecki znw podnoszę i nic o nie daje
Moja mała nie zawsze odbija kochana i nic jej nie jest ani nie ulewa ani nic
I nie mówię tu o kp tylko właśnie mmLokokoko lubi tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Lokokoko wrote:Dziewczyny co zrobić żeby dziecku się odblo ?
Noszę małego, poklepuje, kładę na plecki znw podnoszę i nic o nie dajeLokokoko lubi tę wiadomość
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm