Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Donia12 wrote:no własnie... bliźniaków brak
Może ktoś by się zgłosił na ochotnika. Tyle zaciążonych i ani jednej ciąży mnogiej?
U mnie w 6 tygodniu było widać ciążę mnogą tylko jeden pęcherzyk zanikł;/Moje aniołki 12tc - 18.04.2013; 6tc- 21.11.2015; 5tc- 27.03.2016 (40dc), 22-06-2018 - 6tc
SZCZĘŚLIWA MAMA małego urwisa Tymka 06-03-2017
-
Agga ja też jutro wizytuję
kurczę chyba umrę na zawał w momencie wejścia do gabinetu. Jutro stres mnie pewnie zabije
Ejda U mnie już się chyba uspokoilo. Sennosc i zmeczenie przeszły. Brzuch tylko czasem czuję rano i wieczorem. Mulenie też poszło. W sumie tylko piersi bolą z takich objawów ciazowychoby tak już zostało. Nie martwi mnie brak objawów a cieszy
Maniuś lubi tę wiadomość
-
Milka1991 wrote:Ejda U mnie już się chyba uspokoilo. Sennosc i zmeczenie przeszły. Brzuch tylko czasem czuję rano i wieczorem. Mulenie też poszło. W sumie tylko piersi bolą z takich objawów ciazowych
oby tak już zostało. Nie martwi mnie brak objawów a cieszy
bo ja dziś umieram.
Milka1991 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMilka1991 O której wizyta , trzeba kciukasy z rana zaciskać i tak rano mnie mdłości budzą
.
Jejciu jak daleko do tego 17 Września , chyba kompletnie wyłysieję , nie wiem czy wytrzymam do wizyty postaram się, jeszcze trochę i wkroczymy w 10 tc :* .
-
Cześć dziewczyny
My pożegnaliśmy piękne morze i właśnie jesteśmy w drodze powrotnej do Krakowa. Jeszcze 480km.. Jakoś zleci
Umówiłam się na jutro do gina więc liczę na serducho wreszcie
Pozdrawiam ciepło!nutella_, Milka1991, Maniuś, niania.ogg lubią tę wiadomość
-
vitae13 wrote:Cześć dziewczyny
My pożegnaliśmy piękne morze i właśnie jesteśmy w drodze powrotnej do Krakowa. Jeszcze 480km.. Jakoś zleci
Umówiłam się na jutro do gina więc liczę na serducho wreszcie
Pozdrawiam ciepło! -
Melduję się po wizycie
Jak to Pani doktor określiła, bardzo ładna ciążaByło trochę strachu bo źle sobie spojrzała w kalendarz i wpisała mi 13/14 tydzień ciąży a na USG pokazało 9.. ja po chwili zastanowienia mówię, że przecież się zgadza bo jestem w 8t6d i okazało się, że sobie źle spojrzała i jest ok
Dzidziuś już taki duży! Machał do nas rączkami i nóżkami, coś pięknego! według USG ciąża starsza o 2 dni bo wychodzi mi 9t1d. Mąż się śmieje, że podtuczyłam małego nad morzem i tak urósł
Dzidzia ma 2,4 cm ! Na parenting jak sprawdzałam wymiary dla 8t6d to pokazywało 18 mm więc nie nastawiałam się na więcej niż 2 cm a tu taka niespodzianka
Mamy dwa zdjęcia zgrane na pendriva, na jednym słodko widać nóżki i rączki, normalnie mała żabka
Z tego wszystkiego nie zapytałam kiedy następna wizyta ale dostałam namiary na ośrodek gdzie wykonują prenatalne, więc chyba dopiero po tej wizycie mi powiedzą na kiedy powinnam znów się umówić do swojego lekarza. Jutro będę dzwonićNa moje bakterie w moczu, lekarka kazała mi powtórzyć posiew bo mówi, że antybiotyki nie są do końca neutralne dla płodu a skoro ja nie mam żadnych objawów infekcji to nie chciałaby mi ich włączać, ale mam do niej zadzwonić z wynikami z drugiego posiewu.
Nie mogę uwierzyć, że ta dzidzia we mnie tak pięknie się rusza, mój mąż się śmieje, że jakiś nerwus z niego będzie bo tak brykał
Nie mogę oderwać wzrokuzofiiia, Szczęśliwa Mamusia, nutella_, sy__la, Omon, kasieniaczek, vitae13, mamaaniołków3, Niebieskaa, Lokokoko, Milka1991, Corcula, Antonelka, kahaśka, pati87, Peg, sandrita86, Maniuś, niania.ogg, slodka100 lubią tę wiadomość
Najbliższa wizyta 15.03
-
nutella_ wrote:Omon przepraszam jesli coś nie tak napisze, bedzie ci przykro i za dociekliwość, ale to znaczy, że widzicie tylko jednym okiem... ?
Ale w tych nowych już normalnie
Na co dzień tego w ogóle nie odczuwam. Problemy się pojawiają przy papierologii. Przed kursem prawa jazdy odwiedziłam z 10 okulistów, bo mimo, że dziennik ustaw wyraźnie mówi, że jeśli wadę mam dłużej niż 3 czy 5 lat i w drugim oku nie mam dużej wady (a drugie oko mam całkowicie zdrowe) to nie ma przeciwwskazań, ale większość okulistów nawet nie chciało ze mną dyskutować. To samo przy zdawaniu na studia na budownictwo - też dziennik ustaw swoje a lekarze swoje. Więc ograniczenia w wyborze zawodu spore (mundurówki i zawody techniczne - zapomnij) i sporo ograniczeń wydumanych przez lekarzy, więc mam nadzieję, że moje dziecko to ominie -
nick nieaktualny
-
zofiiia wrote:Lokokoko ale z ciebie model!! Wesoło tak nic nie wiedzieć o wizycie i po praz pierwszy iść już w ciąży
ale pierwsze będziesz się musiała wyspinac na fotel ginekologiczny rozłożyć nogi a pan doktor będzie ci pchał paluchy właśnie do pochwy i wymaca tam różne interesujące go rzeczy. Później na usg i ten badyl to z tego co pamiętam to faktycznie nie jest zbyt gruby ale trochę go tam wkłada... (śmiesznie się to opisuje)no i na monitorze masz podgląd
Oohohohohi:-d dziekujr za dokladne przedstawienie mi co i jak.
Wlasnir wrocilam z zakupow:D
A Wy co tam?
Piekne zdjecie malenstwa!!!
Cuudenko<3Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
nick nieaktualnyMoje drogie wy też tak macie tam w środku pochwy kuje mnie tak od czasu do czasu , wiem że tam wszystko się rozciąga za to śluzu ile mam jest biały i nic po za nim nie ma , też tak macie normalnie chyba podpaski zacznę używać , tak mam mokro w tych gaciach , jakieś lewe wkładki kupiłam i mi się zsuwają.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2016, 16:45
Lokokoko lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny