Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczęśliwa Mamusia wrote:Moje drogie wy też tak macie tam w środku pochwy kuje mnie tak od czasu do czasu , wiem że tam wszystko się rozciąga za to śluzu ile mam jest biały i nic po za nim nie ma , też tak macie normalnie chyba podpaski zacznę używać , tak mam mokro w tych gaciach , jakieś lewe wkładki kupiłam i mi się zsuwają.
Ja mam podobnie. Czasem to normalnie (przepraszam za doslowwnosc) ten sluz tak wylejr sir ze mnie. .raz jest gesty raz wodnisty. Wkurza mnie to.
I martwie sie tymi calymi pogrozkami na temat nie trzymania moczu... Alr cwicze
Podczas siku zatrzymujr strumien moczu na 10s sikam, zatrzymuje i tak w kolko:-D
A co do dlugosci ciazy tez bym juz cciala byc wiecejKochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
nick nieaktualnyLokokoko Dziękuję :* , wiem że ten śluz też normalny ale ja już panikuję , mam fobię na punkcie śluzu .
Ps. Najlepiej aby był juz luty ciążę prawie donoszone i byśmy odetchnęły ulgą ja to dopóki nie urodzę nie uwierzę , strasznie się boję o tą ciążę. -
Szczęśliwa Mamusia wrote:Ps. Najlepiej aby był juz luty ciążę prawie donoszone i byśmy odetchnęły ulgą ja to dopóki nie urodzę nie uwierzę , strasznie się boję o tą ciążę.
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Eh...
O nic sie nie martw
Takie zamartwianie nic nie da
Jedno z moich ulubionych cytatow...
"Myslac o przezzlosci, czy tez przyszlosci pomijasz to co najwazniejsze-terazniejszosc":*
Jestem pewna, ze robiasz wszystko co najlepsze dla siebie i babelka!!
Milka1991, Szczęśliwa Mamusia, sandrita86, Maniuś lubią tę wiadomość
Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Szczęśliwa dziękuję :* wizyta o 16.00. Do tej pory zdążę 3 razy zsikać się w majtki
Kordonku kocham takie fotki. Chciałabym jutro na wizycie zobaczyć co najmniej takie cudo jak Twoje
Donia ja też nie wierzę że tak zleciało, dopiero co zakładałem ten wątek z piątym tygodniem w suwaczkuWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2016, 17:31
Szczęśliwa Mamusia, Donia12, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Melduje się po wizycie: mamy
nasz mały człowiek ma 1,12 cm
jestem taka szczęśliwa!!!
Milka1991, Omon, Niebieskaa, Szczęśliwa Mamusia, Monika1357, nutella_, pati87, sy__la, Donia12, sandrita86, Maniuś, Agga, Ejda665, slodka100 lubią tę wiadomość
-
Ja to bym chciała, żeby był maj i żeby było już po wszystkim
Tak bym chciała przeskoczyć uroki pierwszego trymestru, bóle kręgosłupa w ostatnich tygodniach i ten przerażający poród
No może jeszcze po drodze chciałabym kilka dni takiej bardziej zaawansowanej ciąży, żeby zobaczyć jak to jest mieć ciążowy brzuszek i jak to jest czuć ruchy dzidziusia
A tak to bym chciała całą resztę przewinąć i żeby pewnej nocy obudził mnie płacz dziecka
Ale wiem, że jak urodzę to będę chciała wrócić do czasu ciąży albo przewinąć etap kolek, ulewania i marudzenia a mieć chodzącego szkraba, potem będę tęsknić za tym dzieciątkiem leżącym w łóżeczku i będę chciała przewinąć etap w którym bobo wszędzie pcha palceI tak pewnie przez całe życie
Milka1991, niania.ogg lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny☺
Ja od kilku dni czuje sie fatalnie a dzisiaj juz przechodzi ludzkie pojecie co sie ze mna dzieje. Raz mi nie dobrze, raz slabo, ciemno przed oczami, zawroty glowy. Normalnie jakbym byla na mega kacu. Juz nie wiem co robic zeby sie lepiej poczuc.
Dobrze ze mama zajela mi sie synkiem bo bym nie dala rady.Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Monika1357 wrote:Czesc dziewczyny☺
Ja od kilku dni czuje sie fatalnie a dzisiaj juz przechodzi ludzkie pojecie co sie ze mna dzieje. Raz mi nie dobrze, raz slabo, ciemno przed oczami, zawroty glowy. Normalnie jakbym byla na mega kacu. Juz nie wiem co robic zeby sie lepiej poczuc.
Dobrze ze mama zajela mi sie synkiem bo bym nie dala rady. -
ja juz tez po wizycie i chyba jako jedyna na forum mam niezbyt dobre wieści. jednak przeczucia nie mylą
od czego tu zacząć... miałam usg dopochwow i lekarz szukał i szukał bardzo chciał znaleźć ale znalazł tylko mały pecherzyk zdecydowanie mniejszy niż ten który być powinien na ten wiek ciąży. skierował na badanie bhcg i powiedział, że ciąża może być młodsza dużo albo jest jakaś buba. wyniki mam dopiero jutro ale tak czy siak kwietniowka napewno nie będę. może majówka a może nikim już. ale jeśli mi wspolczujecie to dobrze:P chociaż o dziwo jestem w bardzo dobrej kondycji psychicznej. dam jeszcze znać co z bhcg i się z wami ppzegnam. było miło życzę wam jak najlepiej. trzymam za wszystkie mocno kciuki i miłego rozwiązywania się i to tylko teminowego i szczęśliwego -
Ja od weekendu sie zle czuje. Najpierw myslalam ze to przez zmęczenie weselem.
Ale to ciąża
Często mnie mdli. Jestem śpiąca mocno w dzien- przex to mnie glowa boli. A w nocy wybudzam sie i nie moge zasnac. -
pati87 wrote:Ja od weekendu sie zle czuje. Najpierw myslalam ze to przez zmęczenie weselem.
Ale to ciąża
Często mnie mdli. Jestem śpiąca mocno w dzien- przex to mnie glowa boli. A w nocy wybudzam sie i nie moge zasnac.
Oh Pati jakbym o sobie czytala... Tez bylam na weselu w weekend i poszlam spac po polnocy co zawsze siedze do konca.
Jestem spiaca, poloze sie i dupa... Nie zasne..m dopiero po kilku akrobacjach moj organizm orzypomina sobir, ze jest zmeczony i oddaje sie w objecia Morfeusza
Zofia, poki nie masz wynikow bety to sie z nami nie zegnaj kochana! Trzymam kciuki, ze wszystko bedzie dobrzezofiiia, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
zofiiia wrote:ja juz tez po wizycie i chyba jako jedyna na forum mam niezbyt dobre wieści. jednak przeczucia nie mylą
od czego tu zacząć... miałam usg dopochwow i lekarz szukał i szukał bardzo chciał znaleźć ale znalazł tylko mały pecherzyk zdecydowanie mniejszy niż ten który być powinien na ten wiek ciąży. skierował na badanie bhcg i powiedział, że ciąża może być młodsza dużo albo jest jakaś buba. wyniki mam dopiero jutro ale tak czy siak kwietniowka napewno nie będę. może majówka a może nikim już. ale jeśli mi wspolczujecie to dobrze:P chociaż o dziwo jestem w bardzo dobrej kondycji psychicznej. dam jeszcze znać co z bhcg i się z wami ppzegnam. było miło życzę wam jak najlepiej. trzymam za wszystkie mocno kciuki i miłego rozwiązywania się i to tylko teminowego i szczęśliwegokoniecznie daj znać jak wyniki. O której będą te wyniki ?
-
Zofia nie ma żadne "żegnam się". Może faktycznie ciąża młodsza, może sprzęt kiepski. Zrobisz betę i będziesz wszystko wiedziała - tak łatwo Cię nie wypuścimy!
Dziewczyny, mam apel do WasWłaśnie przeglądałam naszą tabelę, żeby tutaj się bardziej zorientować kto jest kto itd. i chciałam zobaczyć, czy 9 września ktoś ze mną wizytuje, a tam w rubryce najbliższa wizyta zdecydowana większość to sierpniowe daty sprzed tygodnia, dwóch. Aktualizujcie tabelę, bo annak jej na darmo nie robiła
kahaśka, Milka1991 lubią tę wiadomość